- 9 Haziran 2020
- 18
- 1
- 36
- 30
- Konu Sahibi hayatcokzorr
-
çözmem gereken nedir . anlayamadımKafanız karışık.
İlgiye ihtiyacınız var.
Kendinizle sıkılıyorsunuz.
Arkadaştan önce çözmeniz gereken başlıklar bunlar.
+1Arkadas ve sevgili bulmani kolaylastiracak öneriler:
- Güler yüzlü ol
- Giyim tarzina cok dikkat et
- Kimsenin arkasindan kosma, cok istekli durma
- Insanlara iltifat et
- Muhabbet becerilerini gelistir
- Positif enerji yay etrafina
Benim aklima gelen seyler bunlar. Ama en önemlisi kendine hobiler bul. Insanlardan fazla meddet umak yanlis.
çözmem gereken nedir . anlayamadım
Arkadas ve sevgili bulmani kolaylastiracak öneriler:
- Güler yüzlü ol
- Giyim tarzina cok dikkat et
- Kimsenin arkasindan kosma, cok istekli durma
- Insanlara iltifat et
- Muhabbet becerilerini gelistir
- Positif enerji yay etrafina
Benim aklima gelen seyler bunlar. Ama en önemlisi kendine hobiler bul. Insanlardan fazla meddet umak yanlis.
Bu tavsiyeler etrafimdaki insanlari gözlemleyipte fark ettigim seyler.Yani vitrini sağlam tut diyosunuz.
Bu tavsiyeler etrafimdaki insanlari gözlemleyipte fark ettigim seyler.
Ben kimseyi mesela kiyafetleriyle yargilamam ama cogu insanlar neyazikki yüzeysel.
Göz önünde, sosyal olan insanlarin davranislarini inceledim ve bu noktalara uyduklarini fark ettim.
Yazdiklarîni okuyunca kendimi gordum onceleri cok gezerdim arkadaslarimda coktu ama karantinayla birlikte hic kimseyi gormeyip konusmamaya basladim aileme bile cok gitmek istemiyorum sevmeye basladim asosyal halimi bence kafana takma sevgililik konusundada hersey oluyor zamanla vaktini kendinle gecir buraya yaz sikma caniniHanımlar . İyi Akşamlar
kusura bakmayın sizin de biraz canınızı sıkmış olabilirim
şu anda yaşadığım konumda pek bir arkadaşım yok + sevgilimde yok derdimi anlatabileceğim ve sadece sabah işe gidiyorum akşam eve geliyorum. iş yerimde de tek yemek yapan abla var onunla arada bir konuşuyoruz. sürekli kendimi hep yalnız hissediyorum ailemle de pek çok konuşmuyorum yemeğimi yiyip odama geçiyorum anlamadığım olay şu ki koskoca şehirde hiç mi erkek yada + bir kız arkadaşın olmaması hep istedim iyi bir eş ile tanışıp benim can yoldaşım olsun ama hiç denk gelmedi hayatım boyunca kimse benden etkilenip de sevgili olalım demedi hep hayatım bu konuda tekerrür ediyor. benim arkadaş çevrem var ama sürekli işleri düşünce yazıyorlar arıyorlar. bu durum benim canımı çok sıkıyor. bazen diyorum ki her şeyi geride bırakıp yaşadığım yerden uzaklaşıp gidiyim. şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum yazdıklarımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim herkese iyi geceler.
çok teşekkür ederim beni anladığın için :) :) :)Yazdiklarîni okuyunca kendimi gordum onceleri cok gezerdim arkadaslarimda coktu ama karantinayla birlikte hic kimseyi gormeyip konusmamaya basladim aileme bile cok gitmek istemiyorum sevmeye basladim asosyal halimi bence kafana takma sevgililik konusundada hersey oluyor zamanla vaktini kendinle gecir buraya yaz sikma canini
rica ederim ne zaman istersen yaz kk ya sonra disari cikmak istemezsinçok teşekkür ederim beni anladığın için :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?