İç dökme

bahar delisi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
37
9
6
22
Ben bilgisayar programcılığı 1.sinifi bitirdim staj yapacağım ve son senemi de bitirip dgs kazanmayı hedefliyorum hayallerim hedeflerim ôn planda ama konu sevmeye sevilmeye gelince olmuyor çıkmıyor karşıma biri lise yılları zorbalıkla geçti ama o yaraları travmaları yani atlattım daha iyi hissediyorum kendimi seviyorum aile hayatı desen annemle babam ayrılar annemle yaşıyorum öyle yani ... Biraz motivasyona ihtiyacım var

Sevgi dediğimiz şey hiç beklemediğimiz an çıkar karşımıza. Sen kariyerine odaklan ve sosyalleş illa ki biri çıkar benim de onca hödükten sonra 23 yaşımda gerçek aşk karşıma çıktı.

Ayy valla bu konularda tavsiye veremiyorum.kendi işine bak tarzı tavsiyeler veriliyor genelde ama elle tutulur, iş çözecek tavsiyeler veren yok ki bunun tavsiyesi de yok maalesef.anca kendini kurtaran sanki kendi başarmış gibi bilmiş bilmiş konuşuyor.off bazı konularda başka birine muhtaç olmak çok kötü maalesef.her şeyi çalişıp kazanabiliyorsun ama bunda yoksa yok.şuan sevgilim var ama ben de korkmuyor degilim gelecekten.maalesef ömür boyu peşimizi bırakmayacak bir kaygı, sorun.ben de gıcık oluyorim valla canım.kimse kimseyle ilgilenmiyor.herkesin kafa önde, çok ciddi.işini halledip evine gidiyor.eee bu millet nereden kimi bulup da ilişki yaşıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…