iç parazit

judgeworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
47
39
88
merhabalar, 2 aylık teacup chiahauahu cinsi yavrum hasta oldu içim gidiyor
iç parazit dış parazit yaptırdım normalde bugun aşı günü ama ishal sebebiyle aşı olamadı kontil verdiler
poposunu yere sürterek yürüyor biraz halsizleşti
karnı da şiş iç parazitten dolayı
anksiyetem şiddetlendi, kanlı ishal hastalığından tutun da aklınıza ne gelebilecekse beynimden saniyede bin senaryo geçiyor
lütfen iyi enerjilerinizi gönderin bize, dualarınıza ihtiyacımız var

çok geçmiş olsun, veterinerize güveniyorsanız onun talimatlarından çıkmayın. Dehidre olmadığından emin olmak da fayda olur ishali boyunca, gerçi veteriner sizi bilgilendirmiş diye düşünüyorum ne yapmanız konusunda. Çok da küçükmüş kıyamam, umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

merhabalar, 2 aylık teacup chiahauahu cinsi yavrum hasta oldu içim gidiyor
iç parazit dış parazit yaptırdım normalde bugun aşı günü ama ishal sebebiyle aşı olamadı kontil verdiler
poposunu yere sürterek yürüyor biraz halsizleşti
karnı da şiş iç parazitten dolayı
anksiyetem şiddetlendi, kanlı ishal hastalığından tutun da aklınıza ne gelebilecekse beynimden saniyede bin senaryo geçiyor
lütfen iyi enerjilerinizi gönderin bize, dualarınıza ihtiyacımız var

Başka bir veterinere gidin
Kontil bu kadar ileri parazitte bir işe yaramaz
Klinikte tedavi serumla tedavi gerekebilir
Geçmiş olsun

Umarım hemen iyileşir yavrucak. Veterinerin dediklerini yapıp hep iletişim halinde kalın.

Teacup köpekler normal köpeklerin atlatabildiği hastalıkları bile atlatamıyor ve hayata 2-0 yenik başlıyor diye biliyorum. Ömürleri daha kısa oluyor ve hep veteriner kontrolünde olmaları gerekiyor. Çok dikkat etmeniz gerek. Hatta belki başka veterinerlere de götürmelisiniz. Bu köpek cinsinde daha bilgili birisi olabilir.

Sizin icin dua edecegim, insallah en kisa zamanda guzel haberlerle guncellersiniz konunuzu :KK43:
Üzüldüm.umarım İyileşir en yakın zamanda ufaklık.
çok geçmiş olsun, veterinerize güveniyorsanız onun talimatlarından çıkmayın. Dehidre olmadığından emin olmak da fayda olur ishali boyunca, gerçi veteriner sizi bilgilendirmiş diye düşünüyorum ne yapmanız konusunda. Çok da küçükmüş kıyamam, umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
Umarım hemen iyileşir yavrucak. Veterinerin dediklerini yapıp hep iletişim halinde kalın.

Teacup köpekler normal köpeklerin atlatabildiği hastalıkları bile atlatamıyor ve hayata 2-0 yenik başlıyor diye biliyorum. Ömürleri daha kısa oluyor ve hep veteriner kontrolünde olmaları gerekiyor. Çok dikkat etmeniz gerek. Hatta belki başka veterinerlere de götürmelisiniz. Bu köpek cinsinde daha bilgili birisi olabilir.

şu an keyfimiz yerinde toparlandık,kendimize geldik topladık iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :KK68:

Back
X