- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Uyuyamadım. Atatürk Havalimanı patlamasının olduğu gece de uyuyamamıştım ve bu gece de Fransa' da yine terör yine işid yine vahşet var ! Uyuyamadım ama mesele altıncı hissimin kuvvetli olmasından bahsetmek değil. Mesele şu ki çok huzursuzum, endişe ve korku doluyum ve çok fazla duygusallaştım. Eşim çok yoğun tempoda çalışıyor ve ona inanılmaz üzülmeye başladım. Bizi (ben ve kediler) rahat yaşatmak için çabalıyor, yoruluyor moduna girdim. Çok üzülüyorum , bir an evel çalışmaya başlamak istiyorum. Geçen Pazar uyumadan evel hakkını helal et dedim ona, neden dedim bilmiyorum. Dört senedir bana çok anlayışlı, sevgi dolu davrandı üstünde emeği çok ve çok minnet duyuyorum ona. Bir yandan da kaybetmekten çok korkuyorum. Müşterilerinin %90' ı Nişantaşı, Cihangir ve Taksim' deki kalburüstü restoranlar ve oralara ziyaret yaptığında çok huzursuz oluyorum. Eşimi (Allah korusun) kaybetme korkusu sardı. Ve bunun da yanında inanılmaz bir vicdan azabı duyuyorum ben evdeyim o çalışıyor diye bir üzüntü....
Bütün bunlar fazla boş kalmaktan biliyorum ama bu iç sıkıntısı beni yiyip bitiriyor. Bütün gün ruh gibi geziyorum, tatil yarar dedim ama yaramadı zaten bana tatiller hiç yetmez ve yaramaz, dönüşündeki o hengame yorar hep.
Dua etmek de bu panik halinde işe yaramıyor çünkü içten gelerek edemiyorum konsantre olamıyorum.
Çok bunaldım yazıp biraz da olsa rahatlamak istedim...
Bütün bunlar fazla boş kalmaktan biliyorum ama bu iç sıkıntısı beni yiyip bitiriyor. Bütün gün ruh gibi geziyorum, tatil yarar dedim ama yaramadı zaten bana tatiller hiç yetmez ve yaramaz, dönüşündeki o hengame yorar hep.
Dua etmek de bu panik halinde işe yaramıyor çünkü içten gelerek edemiyorum konsantre olamıyorum.
Çok bunaldım yazıp biraz da olsa rahatlamak istedim...