• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iç sıkıntısı

arkadaşlar merhaba, sağlık anksiyetem var hastalıktan korkuyorum gerçekten. bu aralar aşırı bir iç sıkıntım var ne yapmalıyım
Ayyyy bendeee sürekli bi yerim ağrıyınca panik oluyorum. Üstelik bir yerlerimde gerçekten ağrıyor yani napim eğer ileri dereceyse yani atak tarzıysa %100 doktora gidip ilaca başlayın sizi rahatlarız yoksa aşırı derecede hayat kaliteniz düşer. Ben iler derecede yaşamıyorum 5 üzerinden 2 ya da bazen 3 seviyesinde kaygı yaşıyorum bi yerim ağrıyınca ama bu seviye bile benim hayat kalitemi düşürdü kafamda sürekli düşünüyorum başım ağrıyor acaba bişey mi var çarpıntım var acaba bişeyim mi var kollarım sırtım ağrıdı geçen acaba bişeyim mi yani hepsi bir şekilde geçiyor ama ben o süreci hep düşünerek ve hayat kalitemi düşürerek yaşıyorum. Yakın zamanda psikoloğa gideceği M bende dediğim gibi çok ileri seviye değil ama bu bile beni etkiliyor neden daha iyi geçirmeyim bu günleri sizde psikiyatriye gidin sizi çok iyi anlıyorum. Üstelik sağlık anksiyetesinde herşey çok gerçekçi geliyor yok ya bu benim evhamın değil diyorum bazen ama bakıyorum onlarda geçmiş
1765142321497.webp

Back