İç sızısı.

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Tam iki sene önce bu zamanlar ilk konumu açarak onu anlatmışım. Ne kadar gezenti, ne kadar bencil bir adam olduğunu anlatmaya çalışmışım, genel olarak herkes ayak uydur demiş. Uyduramıyordum işte.
Hiç bir şekilde ayak uyduramıyordum ona. Keşke o zaman bıraksaymışım onu. Sadece mutsuz olduğum için bırakabilseymişim.
Ya bırak müge diyorum, neyse ne. Tamam işte, devam et hayatına. İyi güzel.. gidiyor.
Sonra bir şey oluyor bazı anlar geliyor göğsüme öküz oturuyor, kalkmıyor.
Atlattım diyorum başa sarıyorum. Gülüyorum iki dk sonra dünyanın en mutsuz insanına dönüşüyorum.
Bu aşk, bu evlilik hayatımın hatasıymış. Bir de ben evleneyim diye ne uğraşmıştım bee.. bilseniz :)
Yaaa.. ben hala inanamıyorum aslında. Nasıl çocukları olacak? Şeytan diyorki kız doğurduğunda git hastaneye, en mutlu günlerini kabusa çevir, o hastaneyi birbirine kat :)
Öfkem geçer mi acaba böyle yapsam :)
Bilmiyorum kızlar, yine bir yazmazsam öleceğim akşamındayım. Gel gitler yaşayıp duruyorum, böyle kötü değildim ben.. Zamanla iyileşeceğime kötüleşiyorum :)
Dön dolaş hep aynı şeyler. ama böyle yaşadığımız şeyler çıkmıyor aklımdan.
Buraya da her defasında konu açmayayım dıyorum ama böyle bunalınca yazıyorum işte.
İnanın kimse bir şey yazmasada olur.
Sadece içimi dökmeliydim birilerine.

Psikolojik yardım mı alsanız acaba?
Bu arada hastaneye falan gitmeyin o amaçla, birincisi el kadar bebenin bir suçu yok, ikincisi kendinizi düşürmüş olursunuz... millet hayatına devam ederken siz hala gizli gizli onları takip ediyor gb olursunuz

Tam iki sene önce bu zamanlar ilk konumu açarak onu anlatmışım. Ne kadar gezenti, ne kadar bencil bir adam olduğunu anlatmaya çalışmışım, genel olarak herkes ayak uydur demiş. Uyduramıyordum işte.
Hiç bir şekilde ayak uyduramıyordum ona. Keşke o zaman bıraksaymışım onu. Sadece mutsuz olduğum için bırakabilseymişim.
Ya bırak müge diyorum, neyse ne. Tamam işte, devam et hayatına. İyi güzel.. gidiyor.
Sonra bir şey oluyor bazı anlar geliyor göğsüme öküz oturuyor, kalkmıyor.
Atlattım diyorum başa sarıyorum. Gülüyorum iki dk sonra dünyanın en mutsuz insanına dönüşüyorum.
Bu aşk, bu evlilik hayatımın hatasıymış. Bir de ben evleneyim diye ne uğraşmıştım bee.. bilseniz :)
Yaaa.. ben hala inanamıyorum aslında. Nasıl çocukları olacak? Şeytan diyorki kız doğurduğunda git hastaneye, en mutlu günlerini kabusa çevir, o hastaneyi birbirine kat :)
Öfkem geçer mi acaba böyle yapsam :)
Bilmiyorum kızlar, yine bir yazmazsam öleceğim akşamındayım. Gel gitler yaşayıp duruyorum, böyle kötü değildim ben.. Zamanla iyileşeceğime kötüleşiyorum :)
Dön dolaş hep aynı şeyler. ama böyle yaşadığımız şeyler çıkmıyor aklımdan.
Buraya da her defasında konu açmayayım dıyorum ama böyle bunalınca yazıyorum işte.
İnanın kimse bir şey yazmasada olur.
Sadece içimi dökmeliydim birilerine.
Bence gerektiği şekilde şuanda
Acımız ne olursa olsun dibe vurmadan sıçramayı bilmiyoruz
Dibe vurdun
Geçiş dönemine geçtin/bazen oh bee bazen lanet olsun dediğin dönemdesin

Bunuda atlatınca komple iyiki diyeceğin zamana geçeceksin

Bu süreci biraz hafifletmek için ekstra uğraşlar bul kendine

Psikolojik yardım mı alsanız acaba?
Bu arada hastaneye falan gitmeyin o amaçla, birincisi el kadar bebenin bir suçu yok, ikincisi kendinizi düşürmüş olursunuz... millet hayatına devam ederken siz hala gizli gizli onları takip ediyor gb olursunuz

Tabiki gitmem ya :) Espri yapıyorum :)

Eski eşinden nefret ediyor ama hala ona aşıksın. Aşk ayrı kaldıkça körüklenir. Nefret de bazen aşkı körükler. Sen bu eski eşini affetmeden ya da affetmesen de ne yaparsa yapsın demeden iyi olamayacaksın gibi geliyor. Bence de psikolojik destek al. Ben yazacaktım bir arkadaş yazmış. Geçmişi güzel anıları düşünmemeye çalış. Ne desem bilemedim. Ancak geçecek bu günler de. Saçmalıyorum belki. Ama sıkma canını ya. Kim ne yaşarsa yaşasın. Bi süre dikkatini başka şeylere yöneltmeye çalış. Gittikçe azalıcak acın sıkıntın. Mutlaka terapi al. Çok iyi gelecek.

Bence gerektiği şekilde şuanda
Acımız ne olursa olsun dibe vurmadan sıçramayı bilmiyoruz
Dibe vurdun
Geçiş dönemine geçtin/bazen oh bee bazen lanet olsun dediğin dönemdesin

Bunuda atlatınca komple iyiki diyeceğin zamana geçeceksin

Bu süreci biraz hafifletmek için ekstra uğraşlar bul kendine

Örgü örmeye başladım. Bildiğin sıkılıyorum ama bir şeyler yapmış olmak için örüyorum yani.

Bence tamamen unutmaya ve uzaklasmay calis. Hicbir sekilde arastirma takip etme soyle mi boyle mi yapsam diye dusunme. Zor olsa da bunu yap.

Yanlış anlamayın ama zaten onunla evlenmek için çok uğraştığınız belli oluyor.Aldatılmamdan mı anladın be sen derseniz hayır ilk konunuzu okudum bu konuda baştan yazmışsınız adam sizle bir paylaşımda bulunmamış ki yani tamam ayrı zamanlar illa ki geçirilmeli ama adam evli ama bekar hayatı yaşıyormuş.Ee madem neden evlendi derseniz ben de bilemem tabii.Terapi alın bence. Hayatınızda başka uğraş bulun çalışın mesela.Hamileyse de hamile o kadın eşinizden değildir belki bu da bir ihtimal...

Tatlım konularını hatırladım. Sonuna kadar o adama ne desen haklısın.
Ama lütfen destek al hayat çok kısa ve sen çok değerlisin tekrar başlamak zor ama imkansız değil.
Hepimiz her gün yeniden başlamaya çalışıyoruz kimimizin az umudu var kimimizin çok.
Sonuç olarak hepimiz mutlu olmayı hakediyoruz sadece bunun için savaşmaktan vazgeçmemeliyiz.

Eski eşinden nefret ediyor ama hala ona aşıksın. Aşk ayrı kaldıkça körüklenir. Nefret de bazen aşkı körükler. Sen bu eski eşini affetmeden ya da affetmesen de ne yaparsa yapsın demeden iyi olamayacaksın gibi geliyor. Bence de psikolojik destek al. Ben yazacaktım bir arkadaş yazmış. Geçmişi güzel anıları düşünmemeye çalış. Ne desem bilemedim. Ancak geçecek bu günler de. Saçmalıyorum belki. Ama sıkma canını ya. Kim ne yaşarsa yaşasın. Bi süre dikkatini başka şeylere yöneltmeye çalış. Gittikçe azalıcak acın sıkıntın. Mutlaka terapi al. Çok iyi gelecek.

Nefret ettim mi acaba ondan.. Nefret ediyorum zannediyordum ama daha çok hayal kırıklığı yaşamışım ben.
Nasıl yani ben aldatıldım mı bu adam mı yaptı nasıl anlamadım filan.. Bir de gitti çocuk yaptı :) Öldü bence benim aşık olduğum adam :D O o olamaz yani. Olmamalı. Ben o kadar mı gerizekalıydım ya.. Hiç mi tanımadım. Yaşadıklarımız yalan mıydı.. Ya bana şöyle yapmıştı, seviyordu bence. Yoksa sevmemişmiydi.. Acıyormuydu bana ondan mı evliydik. Neyime acıyacak ya.. kilo aldım diye aldattı herhalde. Keşke depresyona gireceğime o kiloyu verseydim. Hayır yaa.. ne alakası var, şerefsiz işte sadece. Çocuğu mu olcak şimdi.. Ona mı benzeyecek?
Böyle şeyler düşünüyorum işte :) Aşık olunmayacak adam değildi o. Geçmişe dönsek yine olurum herhalde.

Ben seni çok iyi anlıyorum aslinda. Bizim gibi insanlar nerede asik olunmicak, bizi surundurucek adam varsa ona aşık olur afedersin hayatımıza etmelerini isteriz. Destek al falan demişler, doğru da. Su açıdan, evet takıntı olmuş ama yapı olarak zaten takıntılı olunca isler daha da zorlaşıyor. Bunun için, ve inan profesyonel biri ile paylaşınca insan daha da rahatliyor. Geçecek. Belki ruhunu delecek ama geçecek. Mutlu olacaksın, inan bana.

Bundan sanirim bir onceki konunuzuda okumustum yazdim yazdim sildim eski esiniz siz evliyken baska bir kadinla birlikte oldu ve siz o surecte bebek istiyordunuz ve o kadin hamile mi kadin evli oldugunuzu biliyor muydu
zaman tek ilac degil birde ask var umarim sizin kadar ince dusunen bunuda guzelce yazabilen duygularini dibine kadar yasayabilen bir kadini hakeden bir adamla birlikte mutlu bir ask ve bebeginiz olur inanin onlara yazacaklarinizi daha cok merak ediyorum
Birakin Allah bildigi gibi yapsin Allah a havale etmek en huzurlusu

O hayatına devam ederken onun hiç bilmediği anlamayacağı bi şekilde kendini bu kadar üzerek elinden akıp giden günlerini heba ediyorsun.
Yazık değil mi sana?
Kim olursa olsun değmez.
Hayat kısa ve çok güzel.Farkına varmalisin.

Muge sen yasadiklarini hazmedemiyorsunki yasadiklarin hic kolay degil.terapi aliyormussun mutlaka faydasi olur.sanirim calismiyorsun evde oldugun icin de dusunecek vaktin cogaliyor.
Bu adamin kumasi belli ev erkegi olacak bir adam degil sanmiyorum diger kadinda mutlu olmaz.
Ins. Karsina seni cok mutlu edecek biri cikar uzme kendini lutfen.

Şuan niye iyi olmak zorundasın ki Müge?

İyice acını çektin mi, depresyonunun tadını çıkardın mı?

Üzüntüyü de sonuna kadar yaşamaya izin verirsen kendi içine, daha kolay olur atlatman. Çünkü üzülmemeliyim'e programladıkça kendini beynin aksini daha çok yapmaya çalışarak üzer seni.

Rahat bırakmaya çalış kendini, yalnız kal, ağla, rahatla, çikolata ye, cips ye, film izle, nefret et. Kendini suçlama.
Bi süre sonra bunlar da geçicek ve ayağa kalkabileceksin. :kahve:

Sadece bu halini kimseye gösterme, kendi evinde kendin gör, bil, duy.:KK50:

Back
X