- Emoji Skoru
- 68
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi papatya _fal
Hamilelikte iç titremesi üşüme normal mi 1 trimester dönemindeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım normal bende yeni hamileyim çok üşüme geliyor ev sıcak olduğu halde hormondan oluyormuşHamilelikte iç titremesi üşüme normal mi 1 trimester dönemindeyim![]()
Kaç haftalıkEvet canım normal bende yeni hamileyim çok üşüme geliyor ev sıcak olduğu halde hormondan oluyormuş
6Kaç haftalık
Benimde 9 haftalık nasıl geçiyor diye sorsam benim çok bulantım koku hassasiyeti var kusma oluyor her sabah
Adet olcak gibi kasık ağrıları devam ediyor. Bulantı çok özellikle sabah kusma henüz olmadı koku hassasiyeti bende de var. Umarım zamanla azalır bu bulantılar çok zorluyorBenimde 9 haftalık nasıl geçiyor diye sorsam benim çok bulantım koku hassasiyeti var kusma oluyor her sabah
Benimde aynı cnm kaşık bacak ağrısı herşey yiyemiyorum bileAdet olcak gibi kasık ağrıları devam ediyor. Bulantı çok özellikle sabah kusma henüz olmadı koku hassasiyeti bende de var. Umarım zamanla azalır bu bulantılar çok zorluyor
Aaa olur mu enfeksiyonSiz yine de enfeksiyon baktırın derim.
Tabii ki benim vücudumda enfeksiyon olduğunda içime titreme girer hep. Siz bir baktırın.Aaa olur mu enfeksiyon
Tamam cnm teşekkür ederimTabii ki benim vücudumda enfeksiyon olduğunda içime titreme girer hep. Siz bir baktırın.
Arife günü kontrolüm var ikili tarama yapılacak o zaman baktirayimBenim özellikle gece yataga yatmadan önce oluyordu. Zangir zangir titriyordum. Sanirim 17. haftaya kadar sürdü. Ondan öncesinde de elim-ayagim buz gibiydi. Simdi 2.trimesterdayim bazen sicak basar gibi oluyor. Ama tabi enfeksiyon süpheniz varsa o farkli bir konu.
11+4 nerdeyse tamamen azaldı mide bulantısı umarım siznde öyle olur valla çok fenaydım benim özellikle akşamları başlıyordu. Ama Üşümem titremem geçmedi ellerim ayaklarım hep buz gibiBenimde 9 haftalık nasıl geçiyor diye sorsam benim çok bulantım koku hassasiyeti var kusma oluyor her sabah
Benimde gündüz gerçi gecede devam ediyor mide bulantısı ve kusma bahsetmek bile istemiyorum11+4 nerdeyse tamamen azaldı mide bulantısı umarım siznde öyle olur valla çok fenaydım benim özellikle akşamları başlıyordu. Ama Üşümem titremem geçmedi ellerim ayaklarım hep buz gibi![]()
Hadi ya bende öyleyim gerçektenBende hala mide bulantisi hissi devam ediyor (18+6). Kusma yok normalde ama kötü kokulara asla tahammülüm yok. Gecen gün büyük bir marketin kasap reyonu kokusuna dayanamadimm. Daha poset, kolonya vs cikaramadan olanalar oldu. O gün baska hicbir tetikleyicim yoktu. Nasil utandim anlatamam....