İç yavrum açılırsın!

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.119
31.191
1.123
61
Konya
Terlik alırken, üzerinde 'Al yavrum ağzın tatlansın' yazan bir terlik görürseniz hiç şaşmayın. ışte, Nuri Alço terlikleri.

Beşiktaş Yıldız'daki mağaza açılışı öncesi Yıldız Teknik Üniversitesi'ne gönderme yaptığı 'Yıldız Terlik Üniversitesi' reklamlarına 15 bin TL ceza kesilen Twigy, kış sezonuna 'Nuri Alço' terlikleriyle hazırlanıyor. Üzerlerinde bir şişe gazoz resmi olan 'ıç Yavrum Açılırsın' ile 'Bana Abi Deme' yazan terlikler sadece terlik piyasasında değil Türkiye gündemine de damgasını vuracağa benziyor. Genç kızların gazozlarına uyku ilacı atarak onları ağına düşüren Türk Sineması'nın fenomen ismi Nuri Alço'nun film repliklerini andıran terliklerin özellikle üniversite öğrencileri tarafından kapışılacağı öngörülüyor.
TERLıK FıYATI 25 TL
Bu yeni modelin çok ses getireceğine inandığını belirten Twigy markasının üreticisi Terteks'in CEO'su Sinan Öncel, 'Özellikle genç, ailesinden ayrı yaşayan, üniversite öğrencilerini hedefliyoruz. Terliklerin fiyatı 25 TL. Bunun gibi kışa özel yaklaşık 8-10 bomba modelimiz var' dedi. Bu modeller için 'Nuri Alço'ya telif ücreti ödediniz mi?' diye sorduğumuz Öncel, bu terliklerin Nuri Alço'yla ilgisi olmadığını belirterek, 'Bana abi deme, günlük konuşma diline girmiş bir cümle. Dolayısıyla belli bir karakterle ilgisi yok' diye konuştu. Bu terliklerden ne kadar satmayı planladıklarını sorduğumuz Öncel, 'Bir rakam telaffuz etmem mümkün değil. Bu çok satar dediğimiz model bazen hiç satmıyor, bu o kadar satmaz dediğimiz model ise kapışılıyor. Dolayısıyla önceden kestirmek mümkün olmuyor' dedi.

i.php

i.php

Son düzenleme:
Moda topiğinde iç yavrum açılırsın başlığını görünce siteye yine sapıkmı girdi dedimkaydirigubbakcemile3

Çok eğlenceli terlikler, teşekkürler Elifimiz a.s.

:roflol::roflol: çok güzelmiş.. eğlenceli

süperler yaa...
aman nuri abi duymasin:jeyyar:
tesekkürler elifcimopuyorumnanaktan

ehüehü duydum bıle ıncı kulakların cınlasın bak yenı formuller var artık :jeyyar:

coskun burda nurıye ne hacet o sadece suıt hazırlıyo unuttunuzmu ısler ıncımle bende :))

neyse canim terlik zararsiz giy aygina dolaszemuszemus
gazoz gibim deyil:jeyyar:

şş hadı vınlayalım elıf abla gelmeden
suıte gıdınce bol bol stok yapalım bu terlıkten :jeyyar:

opuyorumnanaktanelif ablamiz kizmaz umarimopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3yapmadigimi nerden biliyonkaydirigubbakcemile3

oo stokladınmı tmm nurı gelsın stoklar erır bıter hadı bıze eywallah elıf ablam senıde opuyorum:))
bıze cok yarıcak bu terlıkler cok ama cok sgl :jeyyar:

vıııyyy sandım geyikteyim.

noluyonuz,ben bişi anlamadım.kafamçokkarıştı

es, nörüyle bağlantısı ne olakii. CADIARZU

ama terlikler gayette hoş kışlık hemde içmeden ısıtır hemde..:lepi:

teşekkürler elifcim opuyorumnanaktan

Back
X