kizlar ben 5 haftalik hamile idim bebegim savasini kaybetti 14. gun kandegerim 102 17.gun kanamam cok olunca hastaneye kostum kanda gebelik negatifcikti ama gegelik kesen duruyo ultrasalda ve idrarda hamileyim ama kan degerim olumsuz cikti doktor pazartesiye kadar bekle kanama ile duser dedi dusmezze kurtaj olursun dedi sizce bir mucize olupta degerim cikarmiyok sa artik yapacak birsey yok mu
kizlar ben 5 haftalik hamile idim bebegim savasini kaybetti 14. gun kandegerim 102 17.gun kanamam cok olunca hastaneye kostum kanda gebelik negatifcikti ama gegelik kesen duruyo ultrasalda ve idrarda hamileyim ama kan degerim olumsuz cikti doktor pazartesiye kadar bekle kanama ile duser dedi dusmezze kurtaj olursun dedi sizce bir mucize olupta degerim cikarmiyok sa artik yapacak birsey yok mu
canım ya geçmiş olsun ama anladığım kanda değer nasıl negatif çıkar kürtaj bile olduktan sonra ne kadar zor düşüyor o değer.üstelik kese bile dururken değerin 102 den negatif olacak kadar düşmesi bana çok ilginş geldi.vajinal ultrasonmu yapıldı abdominalmi yapıldı.karınndan bakıldıysa bebek görünmemiş olabilir.daha çok erken.o hafta benim vajinalde bile kese boş demişlerdi.kanaman falan olmazsa başka bir hastaneye git ve vajinal ultrason iste canım en azından kesenin boş olduğu kanıtlansın.belkide kan testinde hata olmuştur.
bede anlamadim ilk derfa hamile kaldigim icin bu gibi konulardan hi bir bilgim yok her sey pazartesi belli olacak anlamadimki beni durumuma acba bos gebelik yada kimyasal gebelikmi denir acaba burdaki doktorlara göre 5. haftada kan beta mi deniliyor binlerde binbesyuzlerde falan olmasi gerek dedi.gebelik kesem de 2mm oldugunu soyledi sabir allahim
çok ilginç geldi banada kesede bebeğin görünmesi 6 haftayı buluyor zaten benim 6 hafta 5 günlükken kesenin içinde bebeğim göründü 7 haftanın içindeydi kalp atışlarını duyduk henüz seninki çok erken canım.. kanaman devam ediyomu bu arada kesildimi en azından kanamayı durdurmak için ilaç falan vermesi gerekmiyomuydu ??? benimde kanamam olduu dr. bana progestan kullanıyodum zaten dozunu artırdı mesala geçti sonrasında çok şükür..
inş. bebişin senledir canım bırakmaz seni.. geçmiş olsun
canım ya geçmiş olsun ama anladığım kanda değer nasıl negatif çıkar kürtaj bile olduktan sonra ne kadar zor düşüyor o değer.üstelik kese bile dururken değerin 102 den negatif olacak kadar düşmesi bana çok ilginş geldi.vajinal ultrasonmu yapıldı abdominalmi yapıldı.karınndan bakıldıysa bebek görünmemiş olabilir.daha çok erken.o hafta benim vajinalde bile kese boş demişlerdi.kanaman falan olmazsa başka bir hastaneye git ve vajinal ultrason iste canım en azından kesenin boş olduğu kanıtlansın.belkide kan testinde hata olmuştur.
vajinal ultrason yapildi 5.haftada oldugum icin kesenin ici dolu olup olmadigi belli olmazmis kan degerine gore yok negatif hamilelik devam etmez dedi kese dogal olarak dusmezse kurtaj olucam ki kurtaji önermedi nedense anlamadi cogu kiside kurtajdan sonra hemen kalirsin diyo