• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçerde

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.619
773
39

İçerde Filminin Konusu

Hamileliği sırasında geçirdiği trafik kazasında eşini yitiren Sarah henüz kocasının yasını tutmaktadır. Doğumuna bir gün kala kendisini tanıyan gizemli bir kadın ansızın kapısında belirir. Sarah’dan ne istediği belirsiz olan bu kadının ortaya çıkmasıyla kâbus dolu anlar başlar. Bu, içerde ağır darbelere yol açacaktır. Yönetmen : Alexandre Bustillo, Julien MaurySenaryo : Alexandre BustilloOyuncular : Béatrice Dalle, Alysson Paradis, Nathalie Roussel, François-Régis Marchasson, Jean-Baptiste TabourinFilmin Türü : Korku, Gerilim Orijinal Adı : A L’interieur - InsideYapımcı Firma : La Fabrique de FilmsYapım Yılı : 2007Yapım Ülkesi : FransaOrijinal Dili : FransızcaFilmin Süresi : 83 dakikaDağıtıcı Firma : Bir FilmVizyon Tarihi :25.01.2008​

arkadaşlar bn kışın izledim
ama cidden güzel filmdi
halen aklımda en azından bi konusu var
her safhasında gerilim var
tansiyon hiç düşmüyor
birazda mide lazım bu filmi izlemk için
kanı bol bnden demesi

geçen aylarda izledim ama ben hiç sevmedim.Çok saçma ve basitti bence. Sırf kanla olayı götürmeye çalışmışlar ama havada kalmış. Zaman harcamaya değmez. Ama zevkler farklıdır tabi.

Back
X