İçi sıkılmışlarr

Hiç var mı ufaklık yoksa ilk mi olursa
Ilk canim daha ama simdi adet oldum yine yikildim yne agladim her ay oldgu gbi isyan etmek yakismaz Allah zamanini benden dha iyi blir ama insan uzuluyor yaa cok uzuldum icim yandi resmen

Kış mevsiminin kasveti soguktan hep evde tıkılı kalmalar derken depresyona girdim sanırım:110: cok mutsuzum hedeflerime karşı aşırı umutsuzum dibe vuruş misali bu boşluk en kötüsü belli bi neden yok ki çözümünü bulasın napılır ki nası toparlanır dostlar:KK61:
aynıyız.. güya bi de çalışıyorum ama..

başlıcam karına da kışına da.
akşam 7.30 a kadar da işteyim.
isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

Ilk canim daha ama simdi adet oldum yine yikildim yne agladim her ay oldgu gbi isyan etmek yakismaz Allah zamanini benden dha iyi blir ama insan uzuluyor yaa cok uzuldum icim yandi resmen
Ayy canım benim üzülme Allahın bildigi vardır illaki olur bu devirde caresi olmayan dert kalmadı

Bende kötüyüm kaç gündür yalnızlık ve umutsuzluk sardı dört yanımı :KK61:

Evli degilim. Cözemedigim şey dogru kişiyi bekledigim için hep yalnız olanım ve yakın zamanda buldugumu hissettim oda yanılttı beni aşka umudum inancım kalmadı düsünceler beni boşluga bu anlamsız ruh haline sürükledi

aynı ben

Dogru kişi mi gelmiyo yoksa benim yasadıgım gibi gelip umut verip geri mi çekildiler :O
Gelip umud verip cekilen de oldu benim reddedip sonra pişman olduğum da..
Ama doğru insan degillermis demek ki..
Bir senedir de tik yok artik istiyorum doğru kişinin gelmesini ama gelmiyor..

Gelip umud verip cekilen de oldu benim reddedip sonra pişman olduğum da..
Ama doğru insan degillermis demek ki..
Bir senedir de tik yok artik istiyorum doğru kişinin gelmesini ama gelmiyor..
Hakkımızda hayırlısı hiç degil mi bi aday adayı olsada düsüncek biri olur zaman gecer simdi cok sıkıcı yahu

Back
X