- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
eveeett gelsiiinnnnnÖyleyseee Nerdeyse çıksın gelsin artık diyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveeett gelsiiinnnnnÖyleyseee Nerdeyse çıksın gelsin artık diyoruz![]()
Ilk canim daha ama simdi adet oldum yine yikildim yne agladim her ay oldgu gbi isyan etmek yakismaz Allah zamanini benden dha iyi blir ama insan uzuluyor yaa cok uzuldum icim yandi resmenHiç var mı ufaklık yoksa ilk mi olursa
aynıyız.. güya bi de çalışıyorum ama..Kış mevsiminin kasveti soguktan hep evde tıkılı kalmalar derken depresyona girdim sanırımcok mutsuzum hedeflerime karşı aşırı umutsuzum dibe vuruş misali bu boşluk en kötüsü belli bi neden yok ki çözümünü bulasın napılır ki nası toparlanır dostlar
![]()
Ayy canım benim üzülme Allahın bildigi vardır illaki olur bu devirde caresi olmayan dert kalmadıIlk canim daha ama simdi adet oldum yine yikildim yne agladim her ay oldgu gbi isyan etmek yakismaz Allah zamanini benden dha iyi blir ama insan uzuluyor yaa cok uzuldum icim yandi resmen
Bende bi kaç gündür boşum zaten calıstgım zamanda böyleeeaynıyız.. güya bi de çalışıyorum ama..
başlıcam karına da kışına da.
akşam 7.30 a kadar da işteyim.
isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
Allah'ım böyle günleri ben de görecegim tekrar insallah. : )
Özledim inan ki o halde olmayı.
Evli degilim. Cözemedigim şey dogru kişiyi bekledigim için hep yalnız olanım ve yakın zamanda buldugumu hissettim oda yanılttı beni aşka umudum inancım kalmadı düsünceler beni boşluga bu anlamsız ruh haline sürükledi
Aynen su paragraf şuan içimde bulunduğum durumun özeti.aynı ben
Dogru kişi mi gelmiyo yoksa benim yasadıgım gibi gelip umut verip geri mi çekildiler :Oaynı ben
Çaresini bulursan bizlede paylaş bacımmBende kötüyüm kaç gündür yalnızlık ve umutsuzluk sardı dört yanımı![]()
Gelip umud verip cekilen de oldu benim reddedip sonra pişman olduğum da..Dogru kişi mi gelmiyo yoksa benim yasadıgım gibi gelip umut verip geri mi çekildiler :O
Hakkımızda hayırlısı hiç degil mi bi aday adayı olsada düsüncek biri olur zaman gecer simdi cok sıkıcı yahuGelip umud verip cekilen de oldu benim reddedip sonra pişman olduğum da..
Ama doğru insan degillermis demek ki..
Bir senedir de tik yok artik istiyorum doğru kişinin gelmesini ama gelmiyor..
Demek ki onunda zamanı varmış hayırlı insan hayırlı zaman der ve bize iyi beklemeler dilerimHakkımızda hayırlısı hiç degil mi bi aday adayı olsada düsüncek biri olur zaman gecer simdi cok sıkıcı yahu
Böyle giderse bulacağımı hiç düşünmüyorumÇaresini bulursan bizlede paylaş bacımm