Kekler - Pastalar icide disida pudingli kekim-resimli

bu keki muhakkak yapacağım ve yorumumu yazacağım arkadaşım...yalnız başka pudingle yapacağım olurmu acaba ben çilekli yapmak istiyorum...tekrar eline sağlık canım..

canim insallah dener ve begenirsin
kusuruma bakma eskisi gibi girmedigim icin anca gördüm yazdigini
elbette farkli pudinglerlede olur
tamamen senin damak zevkine kalmis canim
yorumunuda mutlaka beklerim canim

ben çileklisini yaptım vede çok ama çok güzel oldu,eline koluna sağlık canım,sayende değişik birşeyler yapmaya çalışıyorum,tekrar teşekkürler canım...

bu kekinizden bende yaptım ama bşzşm marketlerde frambuazlı pudinge hiçrastlamadım varmı bilmiyorum çilekli yapmayıda riskli buldum bende dr otkerin franbuaz-çilekli meyve sosu ile yaptım tavsiye ediyorum çok güzel oldu tarif için teşekürler

bu kekinizden bende yaptım ama bşzşm marketlerde frambuazlı pudinge hiçrastlamadım varmı bilmiyorum çilekli yapmayıda riskli buldum bende dr otkerin franbuaz-çilekli meyve sosu ile yaptım tavsiye ediyorum çok güzel oldu tarif için teşekürler

ayrıca yeri değil ama bohca krebinizi de yaptım oda çok güzel oldu sizin tariflerinizede çok güvenerek yapıyorum

canim bence puding secimi tamamen damak zevkinize kalmis
benim elimde o an o vardi onunla denedim
ama deneyipte begenmis olmana cok sevindim inanki
yorum ve tavsiyen icin tüm kalbimle tsk ederim
bohca krepimide yapmis olman ayri bir mutluluk
ellerine emegine saglik canim
a.s.a.s.a.s.

Nefis görünüyorr harika ahh ahh fırın bozuk olmuaktı malzemeleri alıp iş çıkışı evi gidip yapıcaktım
uyok yok dayanamıyorum alıcam bi fırın eve olmuyor ya içim gidiyor

ellerinize sağlıkkk

Back
X