Merhaba daha önce paylaştığım konudan durumumu biliyorsunuz. Eşimin ailesinden hiç bir çaba yok kendisinden de geçenlerde aradı açmadım çünkü amacı düzeltmek değil laf sayıp sayıp kapatacaktı bu kadar kısa süreli evliyim zoruma gidiyor yaşayamadıklarım herşey içimde kaldı herşey eşimi seviyorum sanki bi daha onun kokusunu unutamayacakmişım kimsenin elini tutamayacak gibi geliyor sonumu göremiyorum seviyorum diye barışamıyorum çünkü ailem asla istemiyor artık onun bu yaptıklarından. herşey geçermi 26 yaşındayım sanki hiç çocuk yüzü göremeyecekmişim gibi geliyor geç oldu sanıyorum evliliğim bitiyor herşeyi kaybettim sanıyorum lütfen manevi olarak desteğinize ihtiyacım var bu kadar değersiz hissettirmedi kimse buda çok zoruma gidiyor evliliğin ilk gününden beri herşey gözümde kaldı hayata yeniden başlayamayacakmıyım karşıma yine biri çıkıp yuva kurup çocuk sahibi olamayacakmıyım ben bu kadar olumsuz değildim de eşimle severek ayrılıyorum diye belkide bunlar ama bana davranışlarını da affetmiyorum hayatta en çok sevdiğim adam bana en kötü davranan adam beni deli gibi kıskanan adam şuan benden bi haber alakası yok benle ailesine de teşekkür ederim saygımın sevgimin hörmetimin karşılığı buymuş...