Bende baba evine döndüm pazartesi günü.. Hic üzülme diyemicem, cünkü üzülünüyor, biliyorum.
Bizde 4 aylik evliyken bosaniyor gibi olduk, ama ben disimi sıkıp birseyleri düzeltme cabasina girdim - yalniz. Simdi 10 ay oldu, ve ondan ayrildim.
Deli gibi seviyorum, yüzüne bakmaya kiyamiyorum hala. Çikarken nişanliyken nasil seviyoduysam simdide o.. Ama o kadar acittiki icimi, onu sevdigimi aklima getirmiyorum bile.. Bende senin gibi pastalar börekler çeşit çeşit yemekler yapardim, evimizi tertemiz tutup, o eve geldiginde boynuna sarilip hosgeldin bitanemle karsilardim.. Inanirmisin, bunlari özlemiyorum bile, o kadar acidi canim.
Ayrilma kararim sürecinde bana "kararini buna göre ver, seni hep sevdim, seviyorum ve halada sevicem, sevmekten cokta özlicem" dedi, ve agladi..
Üzüldüm, ama aglamadim, sadece baktim ona, yinede kararimin artik bitmesi gerektigini acikladim. Dediği kadar sevseydi, gururunu ayak altina alip beni korurdu, ben onu öyle sevdimki 10 ayda 20 yil yaslandim, ve herseyine katlandim. Sevgi hersey degil.. Annem babam arkamda oldugu sürece bu sekilde ezilmeme izin veremezdim, banada hic evlenmemisim gibi davraniyolar cünkü esim onca ay icinde bir kere bile gelip el öpmedi.. Üzülme, sen bu kadar iyi olduktan sonra karsina kimler cikar, ayrica 26 cok degil. Ben yurtdisinda yasiyorum, ve burdaki kadinlar 30'una yaklasinca evleniyolar, hayatlarini yasiyolar..