merhaba arkadaşlar.bir sıkıntım var paylaşmak istedim.ama burdamı başka yerdemi paylaşmalıyım bilemedim.affola..1 senelik evliyim ve çalışıyorum...eşimle bebek düşünmüyorduk henüz.ama bazen içim öyle yanıyorki bir bebek sahibi olmak istiyorum.bu tarifi imkansız bir özleme dönüşüyor bazen.eşimle paylaştığımda ise ya işten çıkmamın gerektiğini yada bir bahane uyduruyor..mesela yaza düşünürüz,daha var,zamanı geldiğinde,işten çıktığın zaman,ozaman işten çık...gibi ithamlarda bulunuyor.eşim böyle söyleyince tüm şevkim kırılıyor.ozaman diyorumki sinirlenip tamam istemiyorum bebek falan diyorum..ama kimi hamile görsem,kimin bebeği olmuş görsem öyle hevesleniyor ve öyle özlem duyuyorumki.eşimin tavrını anlayamıyorum bazen.düşünüyorum hemde çok ve diyorumki şimdi biraz borcumuz var heralde bende destek olduğum için bebek istemiyor.bebek olsa çalıştırmıcak dediğine göre 3-4 yaşına gelene kadar..evli çiftleri görüyorum hemen bebek düşünüyorlar.ben eşimden görmüyorum hiç dilede getirmiyor..ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.bebek deyip işten çıkmak istemiyorum.ama bebeğim olsun eşim istesin istiyorum.yorumlarınızı bekliyorum hanımlar..hepinizi öpüyorum..:2: