Icim aciyor, sevdigim uzakta:(

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Cok zor..
Her istediginde sevdigine dokunamamak, moreli bozuk oldugunda sicacik bir tebessümle gönlünü isitamamak, ona sarilamamak..
gercekten cok zor..
Sevdigini sürekli yaninda süs köpegi gibi tasimak isteyen biride degilim..
Sadece bazi anlarda bir kez olsun ona sarilip, onu ne kadar sevdigimi söylemek istiyorum..
Sadece bu..
Ayni duygulari, hatta daha fazlasini karsi tarafin yasadigini görüp beklemekten baska hic birsey yapamamaksa icimi acitiyor..
Tek tesellim umutlarim, kavusma hayallerim, dualarim, ve dualarima yanit o güzel rüyalarim..
11 ay olacak, 11 aydir bir kere olsun yan yana gelemedik..
Simdi sadece dudaklarimdan "ikimize saglik ver ve kavustur bizi Allah'im" kelimeleri dökülüyor..
Cok özledim.. cok ihtiyacim var..:çok üzgünüm:​

sevdiğinin uzakta olması çok kötü ya yaşadım biliyorum çok iyi anlıyorum seni bazen o kadar çok ihtiyacın oluyorki ona sarılmaya .....

sonunda göreceksin ya en azından gelecek günler için umutlusun...insanın sevdiğini beklemesi de güzeldir,beklemenin de güzel bir tadı vardır.... sevip de kavuşamayanlar kervanında değilsin en azından.yine de şükret haline

seni cok iyi anliyorum
ama sükretmek gerekir herdaim
sükretki onu göreceksin
ve ilersi icin umudunuz var
ya umudu olmayanlar ne yapsin?
canini sykma
uzaktada olsa yaninda hisetmeye calis
eminim zaman daha cabuk gececektir

Allah kavuştursun canım:1hug:
Ben de çok iyi bilirim bu duyguyu. Askere gittiğinde tam 9 ay görememiştim onu:delphin:
Geçiyor canım. Zaman öyle de böyle de geçiyor...
Biraz sabredince inan her şey daha güzel oluyor.:teselli:
"Gözden ırak olan, gönülden de ırak olu" derlr, yok böyle bir şey. Bir çok şeyi birbirinize ispat edebilmek için güzel bir fırsat bu ayrılık.
Şimdi güçlü olun ve sevginize daha bir sıkı sarılın.
Güvenebildiğin, özleyebildiğin birinin olması bile çok güzel bir duydu...

böyle mesafeli iliskinin ne kadar zor oldugunu yasadim bilirim...
göremiyecegini bildigin veya yanina gidemiyecegini onun gelemiyecegini bildigin zaman dahada zorlasiyor...
yani iliskiyi bir anlamda hep eksik yasiyorsun ki buda zaman gectikce yoruyor insani...
dilerim sen en kisa zamanda kavusursun sevdigine...

çok zordur sevdiğini görememek her anını onlar birlikte yaşayamamak,
sabır gerekiyor her daim sabır
ama gelecek günlere değmezmi senceee,
inşallah bu hasretiniz bizimki gibi mutlu bir yuvayla sonuçlanırŞeniz

Ben eşimi 5 sene bekledim bunun 2 senesi bir kere bile göremedim....
Bak ne güzel anlatmışsın...İşte böyle duygular benide ozamanlar şair yapmıştı...
Severken ve sevilirken özlemekte güzel...........

hasret var ama kavuşma konusu sanırım muhallakta.ama önce gelmesini bekleyin.sonra siz nasıl olsa bu güzel duygularla onu kazanırsınız.biraz sabır.umarım bu sevgiye layık bir insandıra.s.

seni o kadar iyi anlyiorum ki:( bende bu duygulari yasiyorum ve bazen ölesim gelyior dayanamiyorum bu ayriliga ama mevlam sabrini veriyor allahim sen sevenleri tez zamanda kavustur diye dua ediyorum sana da dua edecegim:)

özlüyoruz hep
ya sevgiliyi
ya anneyi
ya gençliği
hayat böyle..........

ahh ahh bilen anlar sadece
ben de asker bekliyorum çünkü...
inşallah kavuşacaksın cnm
beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsalmış

Mr. Sönmez güzel söylemis.
Hayatta hep birilerini özlemek var.
Özlemek güzeldir, ama bir o kadarda zormus.
Bazen cok bunaliyorum.
Ama hic bir zaman ümidimi yitirmiyorum, hic bir zaman.

benimde sevgilim uzakta..birbirimizi gorememekten dolayi 7 aylik birliktelikten soora ayrilmistik ayri sehirlerde yasiyoruz cok zor oluyordu ama uzerinden 1.5 sene gecmesine ragmen birbirmizi unutmadaik ve yine devam etmeye karar verdik 3 ay once ama yine gorusemioruz:( birbirimizi bi kerecik gorebildik cok zor coookk

seni anlayabiliyorum canım...
severken ayrı olmak çok zor....insanın içinde aklında fikrinde hep o oluyo...
bende eşim daha sevgiliyken askere gittiğinde 10 ay hiç görmedim...ama var ya kavuşunca aşkının ne kadar büyük olduğunu dahada iyi anlıosun...
elbet bigün kavuşucaksın...sabır....
mesafeler uzadıkça aşk daha da cazip daha da çekici olur...bir o kadarda dayanılmaz...
ama sen de bi gün onun ellerine yapışıp başını omzuna yaslıcaksın...
yeter ki hep sevin birbirinizi....

bende askımı 2aydr goremıyorumm ıns herkes sevdığıne bı an once kavusr hergun MSNde konusuyoruz ama dokunmak baska bıseyy senı cok sevıyorum askım
hepımızı allah sevdıklerımıze kavustrsun ıns:Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X