Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilim askerde ve son zamanlarda oldukca tuhaflaştı aramaz sormaz umursamaz sorumsuz birisi oldu su an izne geldi usta birligine gittiginde tek derdi benimle görüşmekti dilinden düşürmüyordu şimdi ise izinde ve rahat olmasına ragmen hiç aramıyor sormuyor umursamıyor benim aradıgım hattı sürekli kapalı diger hattı acık ve cevap vermiyor telefonları hep meşgul sordugumda ise sonra söylerim diyip geciştiriyor benden kacıyor telefonları hep meşgul ama beni bi kere bile aramıyor ben her dakika seninle olamam diyor ve beni anlayışsız olmakla sucluyor bende ayrıldım daha fazla dayanamadım oysa bi cevap bile vermiyor ben onu beklemeye söz vermiştim hiç üzmemiştim onu ne oluyor hicbi anlam veremedim olanlara öyle içim acıyor ki anlatamammafoldumben:1no2: bayanlar nasıl dayanacagım bu acıya nasıl gececek bilmiyorum varsa bi yolu bekliyorum cevaplarınızı :çok üzgünüm: :gitme:
assker psıkolojısı.. neler yasıyodur kım bılır.. bence cok haksız dusunmussunuz.. ne zorluklar yasıyıyo her dk nasıl telefona baksın kı.. bılıyuom cok zor durum ama ne olur anlayıslı olun ıkınızde ayrısınız dıye sınırlısınız..
ne askerde nede aile hayatında hic bi sıkıntısı yok herşeyi öyle rahat ki onun gibi rahat olmayı cok isterdim ayrıca su an izinde bana biraz zaman ayırması gerekmez mi bir anda ne olduda böyle degişti ki tuhaf degil mi aldatılıyorum ne kadar itiraf edemesede cok soguk umursamaz sorumsuz ayrılık umrunda bile degil herşeyiyken nasıl bi anda hicbirşeyi oldum anlam veremiyorum
valla benim aklıma gelen ilk şey senden uzakta olduğu için senden soğumuş seni gerçekten sevmediğini anlamış ve başka birini bulmuş sürekli tlf meşgul... böyle karaktersiz insanlar çok cnm sen elinden geleni yapmışın üzülme kaybeden o sen değil böyle biri için kendini üzmeye değmez zamanla geçer bu acıda o zaman ne kadar doğru bi karar verdiğini anlarsın sakın ona olan sevgine yenilip onu arama üzülen sen olursun opuyorumnanaktan
arkadaşım öncelikle ilk sevipte ayrılan sen olmadığını düşün ve bol bol dua et çünkü böyle zamanlarda insanın yaradandan başka sığınacak kimsesi olmuyor ne kadar dostu olursa olsun ve ayrıca ne kadar değerli olduğunu hatırla ve kaybedenin o olduğunu önce kendine kabul ettir umarım hayatla çabuk barışırsın sevgiler...
cnm ne kadra yararlı olurum bilmiom ama bana annemin tavsiyesiydi birinden soğumak istiyorsan onun sana yaptığı kötülükleri hatırla derdi. onunla geçirdiğin güzel günleri aklına getirme sana yaptığı seni kıran şeyleri hatırla gerçekten etkili oluyor en azından bende oldu sakın ama sakın oturup birlikte şunu yaprdık deme daha çok acı çekersin onu hep kötü olarak hatırla:1hug:
cnm ne kadra yararlı olurum bilmiom ama bana annemin tavsiyesiydi birinden soğumak istiyorsan onun sana yaptığı kötülükleri hatırla derdi. onunla geçirdiğin güzel günleri aklına getirme sana yaptığı seni kıran şeyleri hatırla gerçekten etkili oluyor en azından bende oldu sakın ama sakın oturup birlikte şunu yaprdık deme daha çok acı çekersin onu hep kötü olarak hatırla:1hug:
zeytinyağı gibi üste çıkmış bir de her dakika seninle olamam falan diye..telefonunu sürekli meşgul eden şahısla her dakika olabiliyor ama..
sen sıkma canını güzelim seni hiç haketmeyen birinin gerçek yüzünü görmüşsün allahın sevgili kuluymuşsun ki bi de asker yolu beklemedin klava:
bir kere iki kere olsa anlarım uzakta olduğu icin ailesiyle görüşüyordu diyordum ama simdi izinde bana gelince 10 bucukta uyur kalır ayrılmadan önce gece bi cağrı attım gece yarısı birisiyle konuşuyordu tatlım onun ne yaptığı belli kaydirigubbakcemile bende en iyisini yaptım her dakika benimle olamıyo ama her dakika konuşmaya vakti var beyfendinin bıraktım onu hakettikleriyle artık bende kendi hayatıma bakacağım :icecream:
cok haklısın işine nasıl gelirse öyle yapıyordu bende işime geleni yaptım ayrıldım yerimseniben o kadarda canım yanmıyor artık yaptıklarını düşününce gercekten baya soğudum cok sükür gamyoncuiremsu
haksızlığa son verdim evet buraya takıldıkca konuşup döküldükce rahatlıyorum cok farklı fikirler dünyalarla tanışıyorum :1hug: iyiki buldum bu siteyi :sm_cool:
bende ilk okuyunca bu kızı aldatıyor dedim sonra yazdıklarınıda okunca bi kesinlik kazandı. Aman canım iyisini yapmışsın bazen kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar. Bide yaptıklarına bak sen onun yolunu gözle davranışa bak. Yok ya bak sana böle basarlar tekemeyi.. sen takma kafana...