B
boncuk_um
Ziyaretçi
- Konu Sahibi boncuk_um
-
umarım canım umarım dedigin gibi olur ama benim canım cok yanıyo nasıl gecirecegim bu zor zamanı bi fikrin var mı :1no2:
cnm ne kadra yararlı olurum bilmiom ama bana annemin tavsiyesiydi birinden soğumak istiyorsan onun sana yaptığı kötülükleri hatırla derdi. onunla geçirdiğin güzel günleri aklına getirme sana yaptığı seni kıran şeyleri hatırla gerçekten etkili oluyor en azından bende oldu sakın ama sakın oturup birlikte şunu yaprdık deme daha çok acı çekersin onu hep kötü olarak hatırla:1hug:
cnm ne kadra yararlı olurum bilmiom ama bana annemin tavsiyesiydi birinden soğumak istiyorsan onun sana yaptığı kötülükleri hatırla derdi. onunla geçirdiğin güzel günleri aklına getirme sana yaptığı seni kıran şeyleri hatırla gerçekten etkili oluyor en azından bende oldu sakın ama sakın oturup birlikte şunu yaprdık deme daha çok acı çekersin onu hep kötü olarak hatırla:1hug:
acaba askerliğini yaptıgı yerde mi sıkıntısı var? gerci telefonları mesgul demişin ama aslında pek olamam ama birde iyi niyetli oldum işte
tabiki unutursun hatta sandıgından daha kısa zamanda zaten uzaktayken degerini anlamayan adam yanındayken nasıl anlar acaba düşünmeden edemedim
cokkk iyi yapmısın zaten buraya takılırsan onu unutman cok kolaylasır bence böyle adamlara üzülmek kendine yaptıgın haksızlık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?