arkadaşlar 5 senelik evliyiz. bugüne kadar hiç kavga etmedik, arada bazı şeyler için tartışırız ufak tefek ama büyük bi kavgamız olmadı. benden çok şey bekliyo sanırım, ne biliyim yada çok yükler yüklüyo omuzuma. bütün evin işi, oğlumun ihtiyaçları bi bakıyorum o tv karşısında, üzülüyorum inanın evin sadece hizmet işlerine bakıyorum gibi geliyo bana. söylüyorum canım bi işin ucundan da sen tut diye; bir kere yapıyo tamam o kadar. bende demekki diyorum benim canımın hiç kıymeti yok..akşam işten geliyorum ancak saat 10 da oturabiliyorum rahatça oda trip atıyo ben yatıyorum falan diye, ben seni burda bekliyorum sap gibi diyo..napıyım diyorum yarın ütüsüz gömlek ütüsüz pantolon giymek istemezsin diyorum, bozulup yatıyo..e bende üzülüyorum, içimden ona yakın davranmak gelmiyo, yatınca yaklaşmak istiyo bu sefer benim içimden hiççç gelmiyo, bazende sadece gönlü olsun daha soğumasın diye yapmacık şeyler yapıyorum, yine üzülüyorum.. bana birgün artık bayan değil kadın ol dedi ne demek şimdi bu, yani memnun da edemiyoruz yani anlayacağınız..bilmiyorum susuyorum sadece sinirlerim bozuluyo..