icim cok aciyor arkadaslar..

birgxuxl38

biricigim benim
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.423
7
116
38
Almanya
biliyorum herkesin farkli farkli durumu acisi var ama ,herkesin yükü kendine agir galiba...

bundan 1 ay nce suni sanciyla bebegimi aldirdim,bebegimde cok hastalik vardi gitmedigim sormadigim caresini aramadigim doktor kalmadi,bebegimde vucudunda su birikintisi vardi ve ben aldirmaya gitmeden kalbi durmustu yavrumun ,ama ben halada bebegime hastaydi öldü lafini yakistiramiyorum ,etrafimda benle ayni olan okadar cok akrabam arkadasim varki,onlari gördükce icim aciyor güclü olmaya calisiyorum ama cok zor disari belli edemiyorum,en son doktora gittigimde hersey normale dönmüs dedi (rahim) ,bir yada iki adet atlat sonra hamile kal ama simdide olsa sorun olmaz dedi ama ,benim gibi kürtajdan sonra hamile kalabilen varmi??

Herkesin kendine göre acıları var ama evladını kaybedenin acısını hiçbir acı tutamaz.Vücudunda su birikintisi vardı dediğin sanırım su toplamıştı vücudu.Eğer öyleyse benim bebeğime de aynısı olmuştu.Bütün vücudu su toplamıştı doktorlar sonlandırılması gerektiğini söylediler.22 haftalıkken normal doğumla sonlandırıldı.Doktorum 3 ay korunma verdi ama ben 6 ay bekledim.Sonra hamile kaldım.Çok şükür sağlıkla doğum yaptım.Hoş o hamileliğimde de başka sorunlar yaşadım ama oğlum sağlıklı doğdu.İnşallah sen de zamanı gelince sağlıkla kavuşursun bebeğine.

Canim yaa

Allah sabir versin. Kolay degil. Caninda olusup buyuyen bir cani kaybetmissin.

Hayirlisi olsun. Uzulme sen saglikli ol rabbim sana nice saglikli bebekler verir

Klasik ama dogru bir cumle olacak ama Allah beterinden korusun

Simdi hem bedenini hem beynini dinlendir boool dualar et

Sonra mujdeli haberlerini okuruz insallah

Canim yaa

Allah sabir versin. Kolay degil. Caninda olusup buyuyen bir cani kaybetmissin.

Hayirlisi olsun. Uzulme sen saglikli ol rabbim sana nice saglikli bebekler verir

Klasik ama dogru bir cumle olacak ama Allah beterinden korusun

Simdi hem bedenini hem beynini dinlendir boool dualar et

Sonra mujdeli haberlerini okuruz insallah

insALLAH cnm hic bir olumlu birsey düsünemiyorum ,

acılarımız ortak, yaralarımız aynı ama nancımız tek
"innallaha meas sabirin"
"ALLAH (C.C.) SABREDENLERLE BİRLİKTEDİR."

HİÇ ÜZÜLME VE SIĞIN ARKADAŞIM GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDIR...

bende bebğimi kaybettim ama biraz farklı 6 aylıktı aniden erken doğum yaptım çok zor bi durum inan seni anlıorum heryerde o var sanki elini karnına götürmek istemiosun dimi sabah akşam ağlıorum inan rabbim sabır versin hepimize

acımız aynı canım yaşadıklarımız kolay değil ama şunu unutmayalım bu acılarımız bizim imtihanımız birbirimize dua edelim... benim bebeğim 7 aylıktı ama gelişim bozukluğu vardı ve aniden karnımda öldü. daha önceden de bir düşügüm olmuştu. ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN.

Merhaba Birgul cum yillar sonra.....Cok uzuldum,az once okudum uzun zamandir takip edemiyordum kim nasil ne yapiyor,,,Allah saglikli evlat nasip etsin canim tekrar insallah!
Herkesin basina hic beklemedigi seyler geliyor...Kucagina alip kaybetmektense diyip ...........(tesellim bu yani)
baska bisey diyemicem cok zor anliyorum seni!

slm arkadaşlar hepimizin acıları aynı zaten burda olmamız aynı acılarımızı paylaşmaktır.Acılar paylaşıldıkça azalırmış.Bende 2 düşük yaptım iri oğlum- 14 haftalık,
biri kızım 6 aylık erken dogum oldu-2 ay oldu bugün kaybedeli, inanın hatırladıkca canım cok acıyor ama sabrediyorum.Ama kendimi diyorumki bebeklerim cennette diyip avutuyorum kendini.Allah!ım (C.C.) sen bize yardım et,sabır ihsan eyle, kucagımızı boş bırakma yarabbi, sağlıklı hayırlı evlatlar ver, bu Muhharrem ayı hürmetine dualarımızı kabul eyle. AMİN!!!

Allahım hepinize sabır versin kızlar ne diyeceğimi bilemedim,kimseyi yavrusuyla sınamasın.Yavrular ebedi hayatta anneciklerini bekliyorlar.
Ben de geçen hafta 2. defa erken dönem kayıp yaşadım,2. defa umutlarım kırıldı
Şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum bi sorun var ama ne bilmiyorum
hayırlısıyla tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah

hicmi kimsenin verecek bi cvbi yok..

selam 4 tane gebelik kaybı yaşadım ama hepsi üstüste oldu 3 er ay arayla neredeyse ama en son olan senin gibi etrafı su toplamıştı ve kalbi durdu 12 haftalık gbiydi bir de ense kalınlığı 5 küsrdu beni çok etliledi geçen sene bugünlerde sonra da bir daha hamile kalamadım daha doğrusu korktum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok yoruldum ve tekrar özürlü bir bebek olursa diye çok tedirginim halen genetiğe yollandı ve bebeğime edwards sendromu teşhisi kondu iyi ki erken teşhis edildi diye şükretmekten gayrı birşey gelmedi elimden umraım sen bir daha yaşamazsın yani kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınıyor stres yapma diye yazdım:nazar:

selam 4 tane gebelik kaybı yaşadım ama hepsi üstüste oldu 3 er ay arayla neredeyse ama en son olan senin gibi etrafı su toplamıştı ve kalbi durdu 12 haftalık gbiydi bir de ense kalınlığı 5 küsrdu beni çok etliledi geçen sene bugünlerde sonra da bir daha hamile kalamadım daha doğrusu korktum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok yoruldum ve tekrar özürlü bir bebek olursa diye çok tedirginim halen genetiğe yollandı ve bebeğime edwards sendromu teşhisi kondu iyi ki erken teşhis edildi diye şükretmekten gayrı birşey gelmedi elimden umraım sen bir daha yaşamazsın yani kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınıyor stres yapma diye yazdım:nazar:

bizimde bebek genetik bölümüne yollandi esim ve bendende kan aldilar ,ikimizinde kan sonuclari iyiymis ama bakalim bebekden ne sonuc gelecek ve bize ne diyecekler,burdanda umutsuz birsey duymak istemiyorum .sende umudunu kaybetme canim ,hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...

benim simdi aklima takilan eger bebege herhangi bir sendrom tanisi konulursa birdahaki gebelikde yasama ihtimali varmi acaba ,benim birde saglikli bir kizim var ..

bende bebğimi kaybettim ama biraz farklı 6 aylıktı aniden erken doğum yaptım çok zor bi durum inan seni anlıorum heryerde o var sanki elini karnına götürmek istemiosun dimi sabah akşam ağlıorum inan rabbim sabır versin hepimize
amin canim rabbim bol sabirlar versin hepimize cok ama cok 3.ay gelecek diye icim aciyor,o ayi nasil atlatacagim bilmiyorum heran benimle ,sanki hala karnimda gibi;(hamile haberi duydukca canim yaniyor,inanin kiskandigimdan degil o yavrum geliyor aklima,,
acımız aynı canım yaşadıklarımız kolay değil ama şunu unutmayalım bu acılarımız bizim imtihanımız birbirimize dua edelim... benim bebeğim 7 aylıktı ama gelişim bozukluğu vardı ve aniden karnımda öldü. daha önceden de bir düşügüm olmuştu. ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN.
amin canim..
Merhaba Birgul cum yillar sonra.....Cok uzuldum,az once okudum uzun zamandir takip edemiyordum kim nasil ne yapiyor,,,Allah saglikli evlat nasip etsin canim tekrar insallah!
Herkesin basina hic beklemedigi seyler geliyor...Kucagina alip kaybetmektense diyip ...........(tesellim bu yani)
baska bisey diyemicem cok zor anliyorum seni!
ceylanmelek canim ,sorma basima neler geldi ne kadar zor dönemler atlattim canim megerse kizimda yasadigim günler ne kadar güzel günlermisde anlayamamisim ,acaba bidaha yeniden anne olabilecekmiyim kafamda hep bu soru var ,,
slm arkadaşlar hepimizin acıları aynı zaten burda olmamız aynı acılarımızı paylaşmaktır.Acılar paylaşıldıkça azalırmış.Bende 2 düşük yaptım iri oğlum- 14 haftalık,
biri kızım 6 aylık erken dogum oldu-2 ay oldu bugün kaybedeli, inanın hatırladıkca canım cok acıyor ama sabrediyorum.Ama kendimi diyorumki bebeklerim cennette diyip avutuyorum kendini.Allah!ım (C.C.) sen bize yardım et,sabır ihsan eyle, kucagımızı boş bırakma yarabbi, sağlıklı hayırlı evlatlar ver, bu Muhharrem ayı hürmetine dualarımızı kabul eyle. AMİN!!!
AMiN canim.:5:
Allahım hepinize sabır versin kızlar ne diyeceğimi bilemedim,kimseyi yavrusuyla sınamasın.Yavrular ebedi hayatta anneciklerini bekliyorlar.
Ben de geçen hafta 2. defa erken dönem kayıp yaşadım,2. defa umutlarım kırıldı
Şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum bi sorun var ama ne bilmiyorum
hayırlısıyla tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah
insALLAH canim ama bu zaman hic gecmeyecekmis o cift cigiyi birdaha göremeyecekmisim gibi cok korkuyorum :5::5:

insALLAH canim ama bu zaman hic gecmeyecekmis o cift cigiyi birdaha göremeyecekmisim gibi cok korkuyorum :5::5:

Dua etmekten başka çaremiz yok güzelim eminim sen elinden geleni yapıyosun onu korumak için ama hiçbişey kaderden öteye geçemiyor.
Çift çizgiyi de göreceksin tabi ki,zaman nasıl geçecek o konuda ben de sıkıntılıyım doktorum 3 ay bekleyelim dedi ama ben 2 adet görüp tekrar denemek istiyorum
Çünkü bu acıyı hafifletmenin tek yolu yeniden hamile kalıp umutlanmak
Hem korkuyorum hem yine istiyorum
Allah kızını bağışlasın o sana tutunacak dal oluyordur

Back
X