Allah ım sevindirsin.. hayırla huzurla...
Teşekkür ederim inşallah bir günÜzülme Allah seninle beraber bi gün seninde olacak sadece asla kafana takma ❤
2 yıllık evliyiz sekiz aydır uğraşıyoruz ama menapoza girmemin çok yakın olduğunu öğrendik maalesef apar topar sadece 7 ay kendimiz denemişken tüp bebeğe başlamak zorunda kaldık.öğrendiğimde yıkıldım resmen 28 yaşımdayım ben menapoza girmek üzereyimNekadar suredir evlisiniz gercekten takmayin kafaniza... bizde cok istiyoruz ugrasiyoruz ama daha doktora gitmedik .takmamaya calisiyorum Allahim su mubarek ayda dualarimizi kabul etsin isteyen herkese nasio eylesin insallah canini sıkma canim olurr hayirlisiyla
SOnunda gelecekse on yıl da beklerim yeter ki gelsin miniğimNe olursun üzülme ağlama senin ne yaşadığını ne hissettiğini biliyorum en yakınımdan ablam dan aynı şekilde onun da 8 yıl olmadı ve kac kez tüp bebek demesine rağmen sonuç alama di ve bir gun zamanı geldiğinde imtihanı bittiğinde rabbim hic beklemedi ummadığı anında ona evlat verdi alalhim okadar büyük dur ki umudunun bittiği anda çaresiz kaldığında an da o bilir o yetsirir sen yalnızca dua et şükret ona kurban olduğum sana hayırlı evlat lar nasip eder inşallah
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahDayanamıyorum ben bu acıya..
Derin bir nefes alıp bu da geçer diyemiyorum..
Aklımda hep hiç olmayacak mı nasıl dayanırım düşüncesi..
Şimdi hiç olmama ihtimali bile nefesimi kesiyorken bir gün gerçekleşirse bununla nasıl yaşarım hiç bilmiyorum
2.kez tedaviye başlayacağım yakında ama negatif olmasından öyle korkuyorum ki..
Allah’ım kimseyi bununla sınamasın..o kadar zor ki..
Gördüğünüz her çocukta,her parkta,her reklamda yani günün her anında aklınızda..
İç sızım bir gün bebeğimi kucağıma alabilirsem ancak o zaman geçecek.
o zamana kadar her geçen gün giderek daha fazla yanıyor içim.
Bebeğimin geleceği günün hayali bile o kadar güzel ki
Bazen rüyamda kendimi hamile görüyorum öyle güzel ki hiç uyanmasam keşke.
Keşke benim de küçük bir mucizem olsa söz veriyorum bir kere of demeyeceğim
Allahım benim gibi olan tüm kadınlara yardım et daha fazla bu acıyı çekmemize izin verme
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Ah kavuştunuz demek meleğinize Nasıl mutlu oldum anlatamam isteyip de çocuğuna kavuşamayan tüm kadınlar kendimle birlikte dualarımdaRabbim dualarınızı kabul etsin inşallahisteyen herkese saglikla sıhhatle hayırlısıyla meleklerini nasip etsin
Gerçekten zor bir imtihan. Ben kedi köpek kuş yavrusu görünce bile Rabbim şuncagizlara nasip ettiğini benden esirgeme diye dua ederdim.onlara bile imreniyodum.
Rabbim aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Asla olumsuz düşünmeyin morel motivasyon çok önemli . Çok zor biliyorum ama odaginizi dagitmaniz lazım inşallah güzel haberlerinizi de alırız
Teşekkür ederim güzel kalbiniz içinEn içten dileklerim sizinle...
Yumurta az diyemi erken mrnopoza griyorsun allahala uzulma canim Allah oldurdukdan sonra olur umudunu kesme hicbizaman bende 2017 ekimde evlendim bende 6 7 aydir ugrasiyorum kendimizce tabi korunmuyoruz hayirlisi insallah bakalim biraz daha ugrasicam.uzulma Allah yardimcin olsun insallah bebislerimiz olur ❤2 yıllık evliyiz sekiz aydır uğraşıyoruz ama menapoza girmemin çok yakın olduğunu öğrendik maalesef apar topar sadece 7 ay kendimiz denemişken tüp bebeğe başlamak zorunda kaldık.öğrendiğimde yıkıldım resmen 28 yaşımdayım ben menapoza girmek üzereyim.en zor tablolardanmış benimki yumurta Az olduğundan eşimde de morfoloji düşüklüğü var ama tüp için sıkıntı yaratmaz o dedi doktorumuz.
Sen ne zamandır deniyorsun umarım kendiliğinden kalırsın
Neguzel bi mutluluk bizde tadarz insallh o mutlulugu14 yıldan sonra geldi benim mucizem bugün kalbinin attığını Gördüm hala şoktayım hiç olmayacak sanıyor insan ama çok Şükür 3. Tüp denememde gördüm pozitifi rabbim sağlıkla devam ettirsin Olmayanlarada nasip etsin Herzaman dua ediyorum
Şükürler olsun sağlıkla kucağına al canım14 yıldan sonra geldi benim mucizem bugün kalbinin attığını Gördüm hala şoktayım hiç olmayacak sanıyor insan ama çok Şükür 3. Tüp denememde gördüm pozitifi rabbim sağlıkla devam ettirsin Olmayanlarada nasip etsin Herzaman dua ediyorum
Evet canım yumurtam az çünkü menapoza giriyorum vücudum 40 yaşındaki gibi yumurta üretiyor ancakYumurta az diyemi erken mrnopoza griyorsun allahala uzulma canim Allah oldurdukdan sonra olur umudunu kesme hicbizaman bende 2017 ekimde evlendim bende 6 7 aydir ugrasiyorum kendimizce tabi korunmuyoruz hayirlisi insallah bakalim biraz daha ugrasicam.uzulma Allah yardimcin olsun insallah bebislerimiz olur ❤
Insallah duzelir yani bir yolu olur Allah yardimcin olsun canimm..hayirlisi Allahtan isyan etmemek lazm takmamaya calisiyorum iste insallah Allah nasip ederEvet canım yumurtam az çünkü menapoza giriyorum vücudum 40 yaşındaki gibi yumurta üretiyor ancakdaha çok az olmuş bir problem yoksa bir yıl beklemek gerekiyor inşallah başka bişeye gerek kalmaz sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?