- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
Ben
Senin konularına denk geliyorum hep. Yaşın çok kucukmus senin. Bence onun da etkisi var. Fazla sorumluluk yuklenmissin bence. Bebeginin emmemesi seni istememesiyle çok alakasiz. Olur mu öyle şey. Sen onun her seyisin. Kocanin söylediğine gelince; sen annen değilsin onu annesi hiç degilsin. Onlar gibi olmak zorunda da degilsin. Ilk insanlarda anadan uryan dolasiyorlardi. E biz de mi öyle dolasalim? Verdiği ornek çok saçma kocanın.Gercekten kalbim cok kirik.Evli bi kadin esinden ne ister onun sevgisinden baska.Kizim 10 gun sonra 7 aylik olcak.Uykulari sıkintili biraz ve esim dogumumdan beri yanimda uyumuyturma odasinda yarak kurup yatiyo.Kendimi cok yanliz hissediyorum.Kizimda emmedi beni zate.Esimde yanimda uyumuyo.Sanki istemiyolar beni.Onun sicakligi yok yanimda yatagimda.Gecen hafta adet oldum ve cok zor geciyo.Rahatsiz oldugumu soyledim esime esim ise annen 6 dogurmus hic hasta oldumu dedi.Oyle bi kirildimki.Ne demek yani bu.Sabaha kadar kustum oyle zor gecirdim .Eski anneler gibimi olalim onlar gibi eziyetmi cekelim.O kadar hissizimki insanlarin her lafida batiyo bana.Kimseyi duzeltemiycegimide biliyorum.Kisacasi en guzel en heyecanli zamanim olmasi gerekirken 22 yasinda ziyadesiyle yaslandim.Oyle icimi doktum sadece yuregimden akan gozyaslariyla.Okuyanlara tesekkur ediyorum.