- 14 Aralık 2015
- 9
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi onucokseviyorumm
-
Aynı yazmisiz :)Adam akilliymis. Tebrik et benim yerime. Bence de onune bak artik. Olmaz onunla. Bu olaydan da ders cikar. Tekrar ayni seyleri yapma.
Hazir olmadiginiz iliskiye karsi tarafin zoruyla nasil basladiniz acaba? Kilif uydurmayi birakip onunuze bakin bence karsi tarafi da rahat birakin. Ustune dustukce gelecegi varsa da gelmez..
Bazı hatalar affedilir fakat yalan bambaşka bir şey
ozman empati yap.Haklısın ama bazen mecbur kalıyo insan bn ona hiç yalan söylemedim herzman herşeyi olduğu gibi söyledim ama busefer ilişkimizde tatsızlk çiksn istemedm sadce okadr
Kılıf uydurmuyorum ben burda bi sıkntmı paylaşıyorum kılıf uydursam bana ne yararı olcak acaba??
Ben senin ne anlattığını anladım..
Kız arkadaşına anlattığına yorum bile yapmıyorum elle tutulur yanı yok.
Başta hatalar yapmışsın ama sonra toparlamışsınız.Sen sıkıntı olmasın diye ilişkinize yansıtmadan kendin halletmek istemişsin bazı şeyleri.Eski erkek arkadaş meselesi gibi ki aynı hatayı bende yaptım elime yüzüme bulaştı ama ayrılmamştık.
Sonuç olarak çocuk senden soğumuş demek ki sen ne kadar gerginlik yaratmamak için yapsan da bazen karşı tarafa öyle geçmiyor.
Elinden geleni de yapmışsın barışmak için olmamış.Bence bundan sonra bir şey deme çocuğa kaldıramamış demek ki.
Erkek arkadas olayini atlatirdiniz ama diger muhabbet biraz sıkıntılı.
Barismak icin ugrasmissin, pisman oldugunu biliyor,
Birak dusunsun biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?