• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim daralıyo :(

onucokseviyorumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
9
0
1
35
Merhaba arkadaşlar.... konuşcak kimsem yok ama ben konuşup biraz içimi dökmek istiyorum.. ben erkek arkadaşimdan ayrıldım ama onu okadar çok seviyorumki ne yaptıysam barısamadım belkide üzerine çok gittim ve buda onu benden daha çok uzaklaştırdı.. ayrılma nedenimiz ona birkaç kez yalan söylemek zorunda kaldım ve buda ortaya çiktı ama ben bunu onu kaybetmemek için yaptm ondan once görüştüğüm kişi beni rahatsız ediyodu ve bende ona yansıtmadan cözmek istedim ama o öğrendi olanları ve benim aklımın karışık olduğu bi zamanda ben bi kız arkadaşmla erkek arkadaşm hakkında konuştum ve onun işini beğenmedimi nolcaz bilmyorum sonumuz varmı yokmu bilmyorum dedim bunalrıda gördü ve herşey bitti!!! Bilyorum belkide siz bana şmdi hak etmişsn diceksniz ama ben erkek arkadaşmla bi ilşkiye başlamadan önce ona dedim ben hazır değildim ama onun ısraryla başlamıştk ve bu tarz sorublar yaşadık sonuç olarakta ayrıldık.. ben barışmak icin çok uğraştım ama o artk biz birbirimizi mutlu edemeyiz önümüze bakalm dedi.. sevmiyomusun beni dedim seviyorum ama sevmek illa biarada olcaz anlamına gelmyo artk evlenmeyi bile düşnmüyorum hayatmda kimseyi sitemiyorum dedi.. nekdr uğraştysam ne yaptysam barışamadk.. ne yapmalayım ben onu kaybetmek istemyorum hayattan zevk almyorum çok mutsuzum..

Olan olmuş. Önüne bakacaksin. Hatalarindan ders çıkarmayı da ihmal etme.

Ilişkilerde hatalar affedilmezmi? Ben onu aldatmadım ben onu kaybetmek istemedim.. kızlar siz hiç ilişkinizde kararsızlk yaşamadnzmı? Bazen kötü olaylar aslnda ne istediğinizi size fark ettirmedimi?

Şu kismetse olur zirvaligindaki Ayça emre iliskisine dönmüş ..sizinkide

Hazir olmadiginiz iliskiye karsi tarafin zoruyla nasil basladiniz acaba? Kilif uydurmayi birakip onunuze bakin bence karsi tarafi da rahat birakin. Ustune dustukce gelecegi varsa da gelmez..

Zamana bırakamayı dene . Uzunca açıklamanı yap sonra üstüne gitme bence kendi haline bırak olacağı varsa gelir zaten emin ol. Zorlamayla olacak bisi degil

Ben hayatımda kimseyi istemedim oda beni o zamanla tanımak için çok uğraştı ve zamanla biz görüşmeye başladık.. şunu belirtmek istyorum işini beğenmediysem yapacaği dha iyi bi iş vardı kendisi bi ögretmen ve yaptıgı işte mutlu değldi bnde onhn için uğraştım yoksa sevdiğin kii hangi isi yaparsa yapsın seviyosan arkasnda durursun.. evet o konuda haklsıniz birinin üzerne fazla gdnce ters tepiyo ben uğraşysam bizim için uğraştım sevdiğim için yaptım.. yalan söylediysem onu bulaştrmak istemedğim icin kendim hallederm diye düşündüm.. beni üzen nokta ben ona yanlş yapmadım sadece bize zarar gelsin istemedim o kadar

Haklısın ama bazen mecbur kalıyo insan bn ona hiç yalan söylemedim herzman herşeyi olduğu gibi söyledim ama busefer ilişkimizde tatsızlk çiksn istemedm sadce okadr
ozman empati yap.
aynı şeyi sana yapsaydi.
sen burda konu acsaydin..
gelecek yorumlar belli.
bikere yalan soyleyen hep söyler.
yalan affedilmez.
yol yakinken vazgec.
vs. vs. vs.

mantıklı bi açıklama yapmış sana..
herkes önüne baksin diyip seni ne yermis ne hakaret etmis
ama peşine düşüp düşmemek tabiki sana kalmış

Ben senin ne anlattığını anladım..
Kız arkadaşına anlattığına yorum bile yapmıyorum elle tutulur yanı yok.

Başta hatalar yapmışsın ama sonra toparlamışsınız.Sen sıkıntı olmasın diye ilişkinize yansıtmadan kendin halletmek istemişsin bazı şeyleri.Eski erkek arkadaş meselesi gibi ki aynı hatayı bende yaptım elime yüzüme bulaştı ama ayrılmamştık.

Sonuç olarak çocuk senden soğumuş demek ki sen ne kadar gerginlik yaratmamak için yapsan da bazen karşı tarafa öyle geçmiyor.
Elinden geleni de yapmışsın barışmak için olmamış.Bence bundan sonra bir şey deme çocuğa kaldıramamış demek ki.

Erkek arkadas olayini atlatirdiniz ama diger muhabbet biraz sıkıntılı.
Barismak icin ugrasmissin, pisman oldugunu biliyor,
Birak dusunsun biraz.

Ben senin ne anlattığını anladım..
Kız arkadaşına anlattığına yorum bile yapmıyorum elle tutulur yanı yok.

Başta hatalar yapmışsın ama sonra toparlamışsınız.Sen sıkıntı olmasın diye ilişkinize yansıtmadan kendin halletmek istemişsin bazı şeyleri.Eski erkek arkadaş meselesi gibi ki aynı hatayı bende yaptım elime yüzüme bulaştı ama ayrılmamştık.

Sonuç olarak çocuk senden soğumuş demek ki sen ne kadar gerginlik yaratmamak için yapsan da bazen karşı tarafa öyle geçmiyor.
Elinden geleni de yapmışsın barışmak için olmamış.Bence bundan sonra bir şey deme çocuğa kaldıramamış demek ki.

Kız arkadaşma söyledklerm yanlş tabi yani yanstmamalydm ama dertleştm kız kıza bi muhabbetti sadce.. hayrlsı olsun ne diim

Back
X