• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim daralıyor bunalıyorum:(

Ayselll

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
39
0
16
Avusturya
Merhaba arkadaslar ben iki yıllık evliyim 9,5aylik oglum var.nasil anlatıcam bilmiyorum ama ben cok bunaliyorum kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz ama bütün gün orda sayılırım sadece cocuğumun yemeğini evimde yediriyorum oda kalabalık yerde yemediği icin gecede uyumaya gidiyorum bir müddet daha böyle devam edicek kaynım evlenene kadar.eşimi çok seviyorum oda beni seviyor bunu cok iyi biliyorum birbirimizle problemimiz yok ama ben böyle yasamak istemiyorum kaynanam evimi resmen depo diye kullanıyor fazlalık eşyalar benim eve kışlık elbiseleri benim dolabıma çamaşırı benim evde yıkıyor,daha nelerr neleeer herseyime karışıyor biktim eşim herzaman yanımda annesinin huyunu biliyor ve herdefasindada bağırıp çağırıyor,ondan sonra kaynanam söylenmeye baslar oglum böyle degildi değiştirdiler oğlumu felan,bana esimin yanında senin bu karın kafayı yemiş yedi nedenmi bana orda burda atarken duydum ve esime söyledim diye,ben çıkıp babamin evine gidecektim esim bırakmadı sabır dedi biraz daha sabır dedi.niye oturuyorsunuz o binada ayrılın dieceksiniz ama kaynım evlenene kadar oturmak zorundayız 1kac sene.kayinpederimicin mecburuz rahatsız olduğu icin bırakmak istemiyor babasını e haklıda,biliyorum cok karışık oldu bunlar cok basit ornekler cok bunaldım bencoooooookkkkkkkk

kelin merhemi olsa başına sürermiş o yüzden sana teselli veremeyeceğim.biliyorum ne berbat bişey olduğunu.üstelik ben aynı evdeyim.gerçi senin k.valide gibi değil benim k.validem ama yinede kendi evim olsun istiyorum.üzüldüm sana.Allah bir an önce başka bir ev nasip etsin inşallah.

peki farzedin ki siz olmasaydınız kayınpedere kim bakacaktı?
zaten eşiniz işte. e kaynana yanında kayınpederin.
siz neden o evde durmak zorundasınız?

peki farzedin ki siz olmasaydınız kayınpedere kim bakacaktı?
zaten eşiniz işte. e kaynana yanında kayınpederin.
siz neden o evde durmak zorundasınız?

Kaynanamla kayınpederim anlaşamıyorlar yalnız kaldıkları zaman kesin kavga çıkıyor eşimde 1 sene daha yani kardesi evlene kadar dişimizi sıkalım diyor bende esimi sevdiğim ve arkamda durduğu icin bekliyorum ama olmuyorda bilmiyorum ya arkadaslar takmayayım bosverim diyorum onuda beceremiyorum

Seni rahatlatacak birşey söyleyebilirim. Benim kayınpederim de rahatsız, ben,m kayınvalidem de çirkef, benim sürekli laf sokan bir görümcem var, aynı evin içerisinde yaşıyoruz ve benim evlendiğinde onları bırakabileceğim bir kaynım yok. Biz yanlarında durmak zorundayız. Haline şükret canım, sabırlı olmaya çalış...

bir kaç sene mecbursanız birbirinize dişlerini göster sen de.her dediğine tamam deme.arada bir evine çık işim var de misafirim gelicek de.bir ihtiyacınız olursa haber verirsiniz de.ilk başlarda tepki gösterebilir kaynana ama sen taviz vermezsen anlamaya başlayacaktır diye düşünüyorum..allah kolaylık versin..

bir kaç sene mecbursanız birbirinize dişlerini göster sen de.her dediğine tamam deme.arada bir evine çık işim var de misafirim gelicek de.bir ihtiyacınız olursa haber verirsiniz de.ilk başlarda tepki gösterebilir kaynana ama sen taviz vermezsen anlamaya başlayacaktır diye düşünüyorum..allah kolaylık versin..

Her dediğine tamam dersem istegi bitmez onun bana soktuğu lafları karşılıksız bırakmam ilk sene sustum esim isin ama artık dayanamıyorum evime gidincede direk arkamdan gelir merak eder çamaşır bahanesiyle felan gelir.oyle bı insan iste

Seni rahatlatacak birşey söyleyebilirim. Benim kayınpederim de rahatsız, ben,m kayınvalidem de çirkef, benim sürekli laf sokan bir görümcem var, aynı evin içerisinde yaşıyoruz ve benim evlendiğinde onları bırakabileceğim bir kaynım yok. Biz yanlarında durmak zorundayız. Haline şükret canım, sabırlı olmaya çalış...

Senin is daha zormus arkadasım iyiki goruncemler Türkiye'de benim Allah yardımcın olsun:(

Son düzenleme:
canım kaynın evlenene kadar oturmak zorundayız demıssın ya gelen yenı gelın baksın dıyemı baska bı sebeptenmı?

Allah sabır versin gerçekten zor bir durum..

inş en kısa zamanda çözüm bulunur. Kaldı ki acilen o evden kurtulmaktan başka çare göremedim ben. Ama şöyle düşün, eşinin herşeyin farkında ve senin yanında olması çok iyi. Zor da olsa dayanmaya, takmamaya çalış canım ;)

Back
X