Merhaba arkadaslar ben iki yıllık evliyim 9,5aylik oglum var.nasil anlatıcam bilmiyorum ama ben cok bunaliyorum kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz ama bütün gün orda sayılırım sadece cocuğumun yemeğini evimde yediriyorum oda kalabalık yerde yemediği icin gecede uyumaya gidiyorum bir müddet daha böyle devam edicek kaynım evlenene kadar.eşimi çok seviyorum oda beni seviyor bunu cok iyi biliyorum birbirimizle problemimiz yok ama ben böyle yasamak istemiyorum kaynanam evimi resmen depo diye kullanıyor fazlalık eşyalar benim eve kışlık elbiseleri benim dolabıma çamaşırı benim evde yıkıyor,daha nelerr neleeer herseyime karışıyor biktim eşim herzaman yanımda annesinin huyunu biliyor ve herdefasindada bağırıp çağırıyor,ondan sonra kaynanam söylenmeye baslar oglum böyle degildi değiştirdiler oğlumu felan,bana esimin yanında senin bu karın kafayı yemiş yedi nedenmi bana orda burda atarken duydum ve esime söyledim diye,ben çıkıp babamin evine gidecektim esim bırakmadı sabır dedi biraz daha sabır dedi.niye oturuyorsunuz o binada ayrılın dieceksiniz ama kaynım evlenene kadar oturmak zorundayız 1kac sene.kayinpederimicin mecburuz rahatsız olduğu icin bırakmak istemiyor babasını e haklıda,biliyorum cok karışık oldu bunlar cok basit ornekler cok bunaldım bencoooooookkkkkkkk