Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonradan üzülme diye diyorum. Biliyoruz biz kızlarla işim olmaz sözlerini. Abaza değilse imanından mı seni emdi.
Canım haklılar senin kızın olsa onun boynuna erkek arkadaşı böyle bir iz yapsa sen ne yapardın.
Bence huylarından git gönüllerini al sende erkek arkadaşında tekrar güvenlerini kazanın.
Tesekkurler @ZehranurHifa
Ecemella zor bi durumdasin. Erkek arkadasinin bunu yapmasini anlayamadim. Iliskiye girmedim diyorsun da bunu karsi taraf oyle anlamis. Ayrica sen de mi hic rahatsiz olmadin hani iz kalir falan diye
Hayır olay şöyle biz buluştuk bi kaç aydır görmüyorduk birbirimizi sonra sarıldık falan sonra boynumdan öptü iz kaldı bunu gördüler ve şimdi böyleler haksızlar demiyorum haklılar ama çok üstüme geliyorlar her insan hata yapabilir öyle değil mi ?
Öyle tabi ama erkek arkadaşının yaptığı şeyin ne kadar çirkin bir şey olduğunu aynisinin ablana yapıldığını falan düşün :)) bence güvenini kazanması için ciddi dusundugunuzu belli edin
Teşekkür ederim sağolun.Olanları empati kurarak düşün, annenin aklına neler gelebileceğini düşün, sonra annenin gönlünü alsaygılar ablacım
![]()
Ablanın sana destek olup arayı yumuşatan taraf olması gerekirdi ben 25 yaşımdayım kardeşim 17 yaşında, ben ona bu şekilde yaklaşıyorum. Ablanda bi çekememezlik var heralde. Ona pek cevap verme sallama. Aranızda ki şey hoş değil falan demicem bu sizin özeliniz olabilir yani, bunu ailenin görmesi kötü olmuş sadece ama toparlanmıcak bişey değil unutulur. Keşke doğruyu söylemeseydin başka bi şekilde kıvırmaya çalışsaydın.
Ne yalan söyleyeyim bencede öyle.bence ablanın yarası var o kadar tepki gösterip anneni doldurması aklıma şipili şeyler getiriyo
15 yy asindasin ,sevgilin var ,ve seni boynundan optu oylemi cnm ?
Yadirgiyorum ,kusura bkma cnmin ici sen daha kucucuksun ,annen ve ablan endiselenmekte haklilar