içim içimi yiyor bakar mısınız :(

gokyuzu5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
91
29
3
44
ayrıldığım eşimin benden önceki yaşantısı çok koötüymüş.çok kadınla beraber olmuş:( geç öğrendim.hpv denen bir virüs varmış ve gırtlak kanseri yapıyormuş :( ya ben kaptıysam bunu :(çok canım sıkılıyor çok :(

Bu kadar araştırma yaptığınıza göre test yapıldığını da biliyor olmalısınız değil mi?

Keteme başvurdunuz mu
yok gitmedim.çünkü b,r süre attım bu korkuyu kafamdan.hem kadın doğuma gitmiştim.smear testin normal gerek yok hpv testine dedi.ama aslında su an çok afederrsin vajina bölgesinde yoktur virüs diyed üşünüyorum ama ya ağızda boğazda varsa diye düşünüyorum ( onun da herhangi bir belirti olmadan testi teşhisi olmuyormuş :(

Hpv gırtlak kanserinden çok servix yani rahim ağzı kanerine yol açar. Bunun için de düzenli taramalarınızı yaptırabilirsiniz. Gırtlak kanseri olmak istemiyorsanız eşinize oral seks yapmayın. Çünkü bu virüs temas yoluyla bulaşır.

Gidin testlerinizi yaptırın. İnşaallah birşey olmaz. İçinizi ferah tutun. Dua edin bol bol Rabbim yardımcınız olsun.

evet anlattınız ama içim iimi yiyor uyku haram oldu.belirgin bir testi yok bunun :KK43: ya taşıyıcıysam ya birkaç yıl içinde gırtlak kanseri olursam :KK43:
Haram oldu helal oldu sakasina bile yapmayin cok tehlikelidir insan bilmeden dinder cikar,testleri yaptirin vesvese evham yapmayin ortada birsey yokken paniklemissiniz :)

evet anlattınız ama içim iimi yiyor uyku haram oldu.belirgin bir testi yok bunun :KK43: ya taşıyıcıysam ya birkaç yıl içinde gırtlak kanseri olursam :KK43:

Hpv gırtlak kanseri yapmaz ki. Yemek borusu kanseri yapabilir ama onlardan önce rahim kanseri yapar. Git testlerini yaptır

hpv gırtlaktan önce rahim ağzı kanseri yapar. bu bir ikşncisi sana daha önce bu konular anlatılmış ama sen anlamak istememişsin daha ne yapabilir buradaki kadınlar?

Back
X