Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet anlattınız ama içim iimi yiyor uyku haram oldu.belirgin bir testi yok bununAma daha önce de anlattık biz bunları sana
Keteme başvurdunuz muevet anlattınız ama içim iimi yiyor uyku haram oldu.belirgin bir testi yok bununya taşıyıcıysam ya birkaç yıl içinde gırtlak kanseri olursam
![]()
yok gitmedim.çünkü b,r süre attım bu korkuyu kafamdan.hem kadın doğuma gitmiştim.smear testin normal gerek yok hpv testine dedi.ama aslında su an çok afederrsin vajina bölgesinde yoktur virüs diyed üşünüyorum ama ya ağızda boğazda varsa diye düşünüyorum ( onun da herhangi bir belirti olmadan testi teşhisi olmuyormuşKeteme başvurdunuz mu
Haram oldu helal oldu sakasina bile yapmayin cok tehlikelidir insan bilmeden dinder cikar,testleri yaptirin vesvese evham yapmayin ortada birsey yokken paniklemissiniz :)evet anlattınız ama içim iimi yiyor uyku haram oldu.belirgin bir testi yok bununya taşıyıcıysam ya birkaç yıl içinde gırtlak kanseri olursam
![]()
evet anlattınız ama içim iimi yiyor uyku haram oldu.belirgin bir testi yok bununya taşıyıcıysam ya birkaç yıl içinde gırtlak kanseri olursam
![]()