- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Evet bu daha iyi olurTelefonunuzdan giriş yapın ve şifrenizi değiştirin bişey olmamıştır ama içiniz rahat olur
Onu da hatırlamıyorum. Dolandırma olayı olurmuBildiğim kadarıyla bi süre sonra otomatik kapanıyor. Sayfayı kapattıysanız sıkıntı yok
Banka hesaplarına erişim olmuyor bildiğim kadarıyla. Ama tc ve kimlik bilgileriniz görünürOnu da hatırlamıyorum. Dolandırma olayı olurmu
ben sınav sonuclarıma bakmak ıcın ugradıgım bır ınternet cafede sahıbı adam masasında kendı ekranından benı ızlıyormus telımı adresımı herseyı almıs bana musallat olmustu zor kurtuldumoğlumun da internet cafesi var günde onlarca kişiye işlem yapıp çıktı veriyorlar olmaz bir şey merak etmeyin...zaten tespiti kolay böyle bir risk asla almazlar...
Arkadaşlar bugün internet kafeye gitmiştim nüfus kayıt örneğimi çıkarmak için. Ana bilgisayar dan girdim kafe sahibinin bilgisayarından adam dedi burdan girebilir sın masa açmaya gerek yok dedi. Girdim ama isim aceleydi telaşlı idim çıkarken kapattım mı kapatmadım mı unuttum. Kapatmamışsam bana zararı olur mu ne yapılabilir açık e devlet den
hımm bilemiycem valla her sektörde edepsiz çıkıyor tabii ama çok sıkı kontrolleri var internet cafelerin ve cafe'nin her köşesi 7/24 kameralarla kayıt altında...polis her an gelip kayıtları inceleyebiliyor...en azından şikayetçi olunduğunda dükkanına mühürü yer...dükkana giren çıkandan yada yapılan işlemden 100/100 sorumluluk altındalar.... bizimki e-spor ve gaming cafe diğerleri hakkında bilgim yok tabii...ben sınav sonuclarıma bakmak ıcın ugradıgım bır ınternet cafede sahıbı adam masasında kendı ekranından benı ızlıyormus telımı adresımı herseyı almıs bana musallat olmustu zor kurtuldum
yanı kotu nıyetle durumu kullananlar oluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?