arkadaşlar kayınpederm 3gündür bizde ben gayet güleryüzlü bir insanım ancak eşim normalde aşkım canım ağzından eksik olmaz bana kıyamaz sözüme değer verir ama nezaman ailesinin yanına gitsek ben en son planda ne aşkım ne canım bir erkeklik taslamak anlatamam bundan rahatsz olduğumuda belirttm eşimn aileside şehir dışında yaşıyorlaren son gittiğimzde evde nasılsa ordada öyle davrandı yalnız önceki durumlarda da yalnız kaldığımzda acayp ilgi alaka canım kendini yorma falan onlarn yanında farklı davranıyor babası geldği günden beride aynı davranıyor yalnız kalınca aynen dediğim gibi çok sevgi dolu zaten ailesiyle benim kültür farkımz çoook var çok çekiniyor herşeye hayatına karışmalarına izin verir tarzda ki eşim eğitimli çok güzel bir mesleği olan bir insan bu geri kafalılıkları anlamıyorum neden böyle yapıyor önemli olan ailesinin yanında bana oldğu gibi davranması değilmidirki onların gözünde de değer kazanayım anlamıyorm tekrar söylemekte istemiyorum neyapacağım bilmiyorum çünkü ne yapacağı belli olmaz bazen çok fazla sert tepkilerde bulunabiliyor gerçekten çok rahatsız oldum şuandada içim içimi yiyor neyapaym ne diyim beynim durdu arkadaşlar yardım lütfen....