• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim içimi yiyor,eşim ailesinin yanında farklı davranıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi arf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım aşkım dememesinde bir sakınca yok.
sizi aşağılamaya mı çalışıyor orayı pek açmamışsınız.

slmm canım yine ben başının belasııı ))) eşin ailesinin yanına gitmez. 5 saat uzak mesafedeyiz biz ailemizden. bi ara benim eşimde gidelim atl kattaki eve yerleşelim maddi durumumuzda iyi olur dedi.o an ben tepkimi koydum paraya huzurumuzu değişeceksen şimdi gidip yerleşelim dedim.ben bu konu üzerinde durdukça daha çok gitmek istedi.sonra bi yaz bir ay onların yanında kaldık hastaydı kayınvalidem ona baktım.orda ne olduysa eve gelince değişti. (sen haklısın ben gitmekten vazgeçtim) dedi .şimdi maddi durumumuzda huzurumuzda yerinde çok şükür.her yıl gelir iki ay kalır giderler ben buna razıyım.ama uzak olmak çok güzel.onun için idare etmek gerek ,biliyorum çok zor ama yaşlılar işte anlayış tarzları çok farklı onları öyle kabul etmek zorundayız.inan bana yıllar geçtikçe eşin seni daha iyi anlıycaktır.sevginiz daim olsun.allah mutluluğunuzu bozmasın.

:DDD hiç olurmu başımın belası tatlı belamsınz siz:DDD bizde uçakla 1.5saat arabayla 21saat yılda 2defa gidiyoruz bizde işte yaa o mühim değil aşkım canm cicim demesi ama bişey var onlardan etkileniyor çook mesela ben evlendim kayınpederm bana 1 tişört dahi almadı ozamana kadar hep eşim hep eşim hiçmi gururu incinmiyor mesela kızına karşı bambaşkalar günde kaç defa ararlar ben özellikle denedim bakalım beni arayacaklarmı diye bi ara aramadm ne aradılar ne gördüler eşim çok saf maddi manevi ama adam gibi adam yani çok tezatlık var orda onlara villa yaptırdı allah razı olsun yok yani hep almaya ben bunlara sinir oluyorum alması vermesi mühim değil annesi babası ama bir zırnık dahi koklatmazlar zor döneminde dahi zaten benimki sözylemezde m.ö. den kalmışlar zaten ama onlar öyle sen değilsinki diimi ama kariyeri olan aklı başında bir insansn yani bunlar zor yani anlatsam sayfalar almaz bana kötülükleri yok ama samimiyette yok oyüzden yüzeysel bukadar mesela yemek yaparm eline sağlık demzmi insan gelmişsin bana yok evet uzaklık çok iyi birşey kesinlikle ayda yılda katlanırsın ama etkilenmese eşim sorun yok................

canım aşkım dememesinde bir sakınca yok.
sizi aşağılamaya mı çalışıyor orayı pek açmamışsınız.

aşağılama nasıl diyeyim mesela ortaya bir laf atar kim üstüne alırsa alsın durumu yani direk birşey söylenilmiyor anlıcanz ama laf bana geliyor eşimde biliyor ama üstüne alma diyor onların lafları öyle....yani şehir olarak çoook millliyetçiler acayp birtek onların memeleketi iyi diğerlerinin insanları hepsi kötü umarım bu daha açıklayıcı olmuştr....

aşağılama nasıl diyeyim mesela ortaya bir laf atar kim üstüne alırsa alsın durumu yani direk birşey söylenilmiyor anlıcanz ama laf bana geliyor eşimde biliyor ama üstüne alma diyor onların lafları öyle....yani şehir olarak çoook millliyetçiler acayp birtek onların memeleketi iyi diğerlerinin insanları hepsi kötü umarım bu daha açıklayıcı olmuştr....

o olay neredeyse herkesde var kimse ourdum ekşi demez.
eşinize çıkışın biraz, yada tatlı dille anlatın, bu olayı sizden başkası çözemez. benim eşide annemlerin yanında bana öyle davranıyordu 5-6 kez uyardım artık yapmıyor. birde onların yanında eşimle muhabbet kurmuyorum bişey söylese uzatmıyorum böyle çözdüm şimdi yapmıyor artık.

o olay neredeyse herkesde var kimse ourdum ekşi demez.
eşinize çıkışın biraz, yada tatlı dille anlatın, bu olayı sizden başkası çözemez. benim eşide annemlerin yanında bana öyle davranıyordu 5-6 kez uyardım artık yapmıyor. birde onların yanında eşimle muhabbet kurmuyorum bişey söylese uzatmıyorum böyle çözdüm şimdi yapmıyor artık.

evet öyle bende 5 6 defa uyardm baştan yumuşak sonra sinir yapıyor...son gittiğimzde düzeltti ama şimdi yine aynı yaptı anlıcan denge kaybı yaşıyor sanıyorum:DD evet en iyisini yapmışsın bende mesela birşeyi yanlış söylüyor benim dediğim doğru diretncede kızıyordu artık bende doğru olduğunu bilsem bile söylediğimin diretmiyorum.........tatlı dille yaklaşsamda sinir yapıyor....yani haksız oldğnu bildiği için zaten o sinirde....psikolojik baskı uygulamaya çalışıyor ama yemezler söz geçirtmeyeym ama bakalım zaman.............ama kendi başımızayken hiç sorun yok çok iyi............

Back
X