Icim icimi yiyor kizlar hüngür hüngür agliyorum

Canım öncelikle geçmiş olsun diyorum ve arkasından böyle umutsuzluğa düşmemen gerektiğini belirtmek istiyorum... Önünüzdeki engellerle aşılmayacak engeller değil. Saymış olduğun tüm rahatsızlıklarının belirli yöntemler izlenerek hamilelik üstündeki etkilerini kaldırmak mümkün.
1. Sperm azlığı ve hareketsizliği aynı bayanlardaki gibi klomen tarzı ilaçlar ile tedavi edilebilen bir sorun.Kaldı ki erkeklerde bu sorunu gidermek yada iyileşmesine destek amaçlı keçiboynuzu pekmezi yada keçiboynuzu kürü çok faydalı oluyor.Hatta erkeklerde 3 ay içinde ciddi sonuçlar alınabiliyor.
2. diyabet ve tiroid rahatsızlıkları hamilelik planlaması ve bu süreçteki tedavi boyunca ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor.Kaldı ki senin sadece tiroid ve diyabet sorunun kontrol altına alındığında microenjeksiyon yöntemi ile hamile kalabilirsin.

Tüp bebek demişsin fakat bildiğim kadarıyla senin durumundaki kişilere mikroeneksiyon uygulanıyor (erkekte sperm azlığı ve hareketsizlik olduğu için). Sanırım Türkiyede değilsin... Ben Ankaradayım burdaki tüp bebek fiyatları yaklaşık 5000-6000 tl tutuyor. Eğer raporlu olursan yaklaşık 750-1000 lira civarında bir düşüş oluyor fiyatta.

Burada senin için en önemli faktör doktorun bence. İyi bir doktor seçmelisin... Çünkü tek sorunla değil 3 sorunla başetmek zorundasınız.Eğer doğru ve etkin bir tedavi uygulanırsa hamile kalabilirsin... Bu kadar umutsuz olma.

Evet canim cok dogru doktorumdan cok sikayetciyim bu konuda cünki bana bekle demekten baska hicbirsey yapmiyor ortada bukadar sorun varken beklemenin ne anlami var kötükedihüsoDolayisiyla doktorumu degistirdim zaten carsamba günü baska doktora gidiyoruz. Bir takim yöntemlerden faydalanmak istiyorum artik. Benim isteklerimi kabul eden doktor bulana kadar degistiririm doktoru hic sorun degil.

Evet sogan kürünün faydalarini cok duydum iyiki hatirlattin hemen bugün basliyacagim canim.

Arkadaslar bugün spermiogram testinin sonucunu söyledi doktor bana. Simdilik sadece telefonda söyledi, sperm sayisi cok azmis ve hareketsizmis.

Bunun yanisira bende PCO, Tiroit vede diabetes var. Bunlarin hepsi hamileligi zorlastiran faktörler, bizde ise hepsi birden var.

Ben bebegim olsun diye gelecek ayi bile göze alamazken umudumu yitirdim neredeyse. Engelin biri asilir ikisi asilir ama bukadar engelle napacagiz biz hic bilemiyorum. Korkarim cocugumuz olmayacak.

Düsünüyorum tüp bebek yoluna mi basvursak?? bileniniz var mi Tüp bebek yapdirmak hemen hemen kaca mal oluyor? Cünki finans durumuda bizde bir faktör maalesef.

Cok üzülüyorum kizlar hicdegilse sizinle dertleseyim dedim :çok üzgünüm:

cnm benim bak senin bu dediklerin bendede var pko insülin direnci bozukluğu kilo
eşimin sprem sayısı hem çok düşük hem hareketsizdi
biz salak gibi diğer işlemleri denedik hatta eşim varikasol ameliyatı oldu
tam 2 sene uğraş didin dünya para gitti o doktor...bu doktor....sonuç
bi arkadaşımla tüp bebek doktoruna gittim arkadaşımın doktoru idi kontrolü vardı banada ısarala ön görüşme yap ücret almıyolar dediler...ben umudumu kesmiştim artık uğraşmak istemedim ...adet olamıorum sprem yok para sıfıra indi umutlar bitti başarısız aşılamalar...

sözün kısası iyi bir tüp bebek uzmanına gittim konusunda harika başarılı biri
ve bana değil senin çocuğun yumurtan olaMAZ DEnirken 12 günde tüp bebek tedavim bitti
14 gündede hamiştimm.....

bize hastaneye gidiş gelişlerimiz abur cubura giden paralar dahil 2 sene önce 5500 mal oldu bu iş....
bize eşimin patronu vermişti parayı kredi çekecektik biz....adam olmaz demiş vermişti parayı bize....

tüp bebekte olay ilaca bağlı senin yumurtalartın ne kadar az ilaçla çabuk gelişirse
az para gider...ama maliyet değişmedi sanırım çok....

benim doktorum bahçelievler medicalparkta latif küpelioğlu
tüp bebekde çok iiyi ama uyarırım gebelik takibi hiç güzel değil...
tüp bebeği yaptır kendine iyi bir jinekolog bul sonraa

inş. kauşursun yavruna cnm

not.siz mikroenjeksiyon yaptıracaksınız cnm erkek de sorun daha fazla...

Back