- Konu Sahibi _chocolate_
Canım öncelikle geçmiş olsun diyorum ve arkasından böyle umutsuzluğa düşmemen gerektiğini belirtmek istiyorum... Önünüzdeki engellerle aşılmayacak engeller değil. Saymış olduğun tüm rahatsızlıklarının belirli yöntemler izlenerek hamilelik üstündeki etkilerini kaldırmak mümkün.
1. Sperm azlığı ve hareketsizliği aynı bayanlardaki gibi klomen tarzı ilaçlar ile tedavi edilebilen bir sorun.Kaldı ki erkeklerde bu sorunu gidermek yada iyileşmesine destek amaçlı keçiboynuzu pekmezi yada keçiboynuzu kürü çok faydalı oluyor.Hatta erkeklerde 3 ay içinde ciddi sonuçlar alınabiliyor.
2. diyabet ve tiroid rahatsızlıkları hamilelik planlaması ve bu süreçteki tedavi boyunca ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor.Kaldı ki senin sadece tiroid ve diyabet sorunun kontrol altına alındığında microenjeksiyon yöntemi ile hamile kalabilirsin.
Tüp bebek demişsin fakat bildiğim kadarıyla senin durumundaki kişilere mikroeneksiyon uygulanıyor (erkekte sperm azlığı ve hareketsizlik olduğu için). Sanırım Türkiyede değilsin... Ben Ankaradayım burdaki tüp bebek fiyatları yaklaşık 5000-6000 tl tutuyor. Eğer raporlu olursan yaklaşık 750-1000 lira civarında bir düşüş oluyor fiyatta.
Burada senin için en önemli faktör doktorun bence. İyi bir doktor seçmelisin... Çünkü tek sorunla değil 3 sorunla başetmek zorundasınız.Eğer doğru ve etkin bir tedavi uygulanırsa hamile kalabilirsin... Bu kadar umutsuz olma.
Evet canim cok dogru doktorumdan cok sikayetciyim bu konuda cünki bana bekle demekten baska hicbirsey yapmiyor ortada bukadar sorun varken beklemenin ne anlami var kötükedihüsoDolayisiyla doktorumu degistirdim zaten carsamba günü baska doktora gidiyoruz. Bir takim yöntemlerden faydalanmak istiyorum artik. Benim isteklerimi kabul eden doktor bulana kadar degistiririm doktoru hic sorun degil.
Evet sogan kürünün faydalarini cok duydum iyiki hatirlattin hemen bugün basliyacagim canim.