İçim mi fesat yoksa kadın hissederdi?

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.201
12.523
448
Kizla r iyi aksamlar.beni rahatsız eden bir konu var ve gerçekten yardımınıza ihtiyaci m var ne yapayım bu konuda.cok ama çok kalabalık personeli olan bir kurumda çalışıyorum ve konumum gereği 1000 kişi tanıyorum desem abartmam.benim yaşıyım olanda var büyüğüm olanda hepsine ya abi ya bey yada amca derim samimiyetine göre.mesela çok mutlu olduğum bir birimde genelde abi derdim onlardan bana canim diye hitap edenler bile olurdu ama hic rahatsız olmazdım.bir iki ay önce hem is hem ailevi hemde başka problemler yaşadım.mudurumuzle görüşmesi için abi dediğim birinden yardım istedim 5o li yaşlarda.adam bana izulme bitanem kıyamam sana akan goz yaşlarına kurban olurum muhabbetleri yapti.bildiginiz tiksindim ama konduramadım problemi kendimde aradi m.bir arkadaşımla yanına gitmiştim yine onun yanında daha usturuplu olmasına rağmen yine yılıştı.arkadaşım,gece bu adam sana yürüyormu diyip kahkaha attı bende gülme deyip daha önce aramızda geçen tüm muhabbetleri anlattım kiz ciddiye bürünerek rahatsız olmakta haklisin engelle dedi bende engellemeyip abi kusura bakma seni hep rahatsız ettim babama anlattım artık bu konuda kimsenin kapısına gitmeyeceksin diye kızdı bi daha seni aramayacağım dedim oda sen benim kiz kardeşimsin galiba beni yanlış anladım deyip numaramı sildi.cok derin nefes aldım derken başka bir birime geçtim.oradada torunu olan 56 yaşında ve amca dediğim biri var.beni görür görmez hemn gelip tokalaşıyor ki o da ayrı bir mesele hic sevmem erkeklerin el uzatmasindan.cok ilgili gel cay iç ihtiyaci n varmı falan diyor bende amca diye hitap ediyorum ama adamin gelip geçerken bana baklalarından falan acaip rahatsız oluyorum.adamin bariz bir hareketi yok ama rahatsız eden bisey var ve çözemiyorum.diyorumya çok kalabalık ortamım var çeşit çeşit insan var.bana msj atıp hatir soran seslendigimde cannnn diyen ama hic biri rahatsız etmiyor ki çok espri yapip yıldıran amma en ufak kötü niyet aramayan bir sürü is arkadaşı.ama bu amcadan acaip rahatsız oluyorum.sorun bende belki yada doğru hissediyorum kızlar siz biseyler söyleyin için mi fesat değilse bu adama nasıl mesafe koyarım.gecen gün samimiyeti sevmem insanlarla aramda bir sınır olmali dedim yanlış anladığımı da anladı senin yaşında oğlum var dedi ama yinede halen daha gelip konuşuyor benimle hatta şiir yazmış bana bakış acımı değiştireyim diye :KK43:

Kizla r iyi aksamlar.beni rahatsız eden bir konu var ve gerçekten yardımınıza ihtiyaci m var ne yapayım bu konuda.cok ama çok kalabalık personeli olan bir kurumda çalışıyorum ve konumum gereği 1000 kişi tanıyorum desem abartmam.benim yaşıyım olanda var büyüğüm olanda hepsine ya abi ya bey yada amca derim samimiyetine göre.mesela çok mutlu olduğum bir birimde genelde abi derdim onlardan bana canim diye hitap edenler bile olurdu ama hic rahatsız olmazdım.bir iki ay önce hem is hem ailevi hemde başka problemler yaşadım.mudurumuzle görüşmesi için abi dediğim birinden yardım istedim 5o li yaşlarda.adam bana izulme bitanem kıyamam sana akan goz yaşlarına kurban olurum muhabbetleri yapti.bildiginiz tiksindim ama konduramadım problemi kendimde aradi m.bir arkadaşımla yanına gitmiştim yine onun yanında daha usturuplu olmasına rağmen yine yılıştı.arkadaşım,gece bu adam sana yürüyormu diyip kahkaha attı bende gülme deyip daha önce aramızda geçen tüm muhabbetleri anlattım kiz ciddiye bürünerek rahatsız olmakta haklisin engelle dedi bende engellemeyip abi kusura bakma seni hep rahatsız ettim babama anlattım artık bu konuda kimsenin kapısına gitmeyeceksin diye kızdı bi daha seni aramayacağım dedim oda sen benim kiz kardeşimsin galiba beni yanlış anladım deyip numaramı sildi.cok derin nefes aldım derken başka bir birime geçtim.oradada torunu olan 56 yaşında ve amca dediğim biri var.beni görür görmez hemn gelip tokalaşıyor ki o da ayrı bir mesele hic sevmem erkeklerin el uzatmasindan.cok ilgili gel cay iç ihtiyaci n varmı falan diyor bende amca diye hitap ediyorum ama adamin gelip geçerken bana baklalarından falan acaip rahatsız oluyorum.adamin bariz bir hareketi yok ama rahatsız eden bisey var ve çözemiyorum.diyorumya çok kalabalık ortamım var çeşit çeşit insan var.bana msj atıp hatir soran seslendigimde cannnn diyen ama hic biri rahatsız etmiyor ki çok espri yapip yıldıran amma en ufak kötü niyet aramayan bir sürü is arkadaşı.ama bu amcadan acaip rahatsız oluyorum.sorun bende belki yada doğru hissediyorum kızlar siz biseyler söyleyin için mi fesat değilse bu adama nasıl mesafe koyarım.gecen gün samimiyeti sevmem insanlarla aramda bir sınır olmali dedim yanlış anladığımı da anladı senin yaşında oğlum var dedi ama yinede halen daha gelip konuyor benimle hatta şiir yazmış bana bakış acımı değiştireyim diye :KK43:
bence mesafenizi koruyun herkese karşı abi derseniz canıma ccime kadar olay gitmişte herek yok bence.mesafenizi koruyun derim ben.iş yeri ortamında bana abi amca lafları anlamsız gelir açıkcası.

Çok rahatsızsan iş değişikliğine gidebilirsin. Ortası yok bu insanların ya küscekler çocuk gibi yada gereksiz fazla samimi olmak isteyecekler.

Insanlara karsi mesafeni korumuyor direkt abi amca muhabbetine giriyorsun. Erkekler bizler gibi dusunmuyor. Yasi kac olursa olsun yakin davranan her kadini yanlis anliyorlar. Erkeklere karsi gebelde mesafeli ol ve tokalasma bile. Hatta abi. Amca yerine bey diye konusmayi tercih edebilirsin. Senin samimiyetinden kaynaklaniyor. Erkeklerin hepsi ayni. Sen benim kardesimsin ayaklari yaş

Kizla r iyi aksamlar.beni rahatsız eden bir konu var ve gerçekten yardımınıza ihtiyaci m var ne yapayım bu konuda.cok ama çok kalabalık personeli olan bir kurumda çalışıyorum ve konumum gereği 1000 kişi tanıyorum desem abartmam.benim yaşıyım olanda var büyüğüm olanda hepsine ya abi ya bey yada amca derim samimiyetine göre.mesela çok mutlu olduğum bir birimde genelde abi derdim onlardan bana canim diye hitap edenler bile olurdu ama hic rahatsız olmazdım.bir iki ay önce hem is hem ailevi hemde başka problemler yaşadım.mudurumuzle görüşmesi için abi dediğim birinden yardım istedim 5o li yaşlarda.adam bana izulme bitanem kıyamam sana akan goz yaşlarına kurban olurum muhabbetleri yapti.bildiginiz tiksindim ama konduramadım problemi kendimde aradi m.bir arkadaşımla yanına gitmiştim yine onun yanında daha usturuplu olmasına rağmen yine yılıştı.arkadaşım,gece bu adam sana yürüyormu diyip kahkaha attı bende gülme deyip daha önce aramızda geçen tüm muhabbetleri anlattım kiz ciddiye bürünerek rahatsız olmakta haklisin engelle dedi bende engellemeyip abi kusura bakma seni hep rahatsız ettim babama anlattım artık bu konuda kimsenin kapısına gitmeyeceksin diye kızdı bi daha seni aramayacağım dedim oda sen benim kiz kardeşimsin galiba beni yanlış anladım deyip numaramı sildi.cok derin nefes aldım derken başka bir birime geçtim.oradada torunu olan 56 yaşında ve amca dediğim biri var.beni görür görmez hemn gelip tokalaşıyor ki o da ayrı bir mesele hic sevmem erkeklerin el uzatmasindan.cok ilgili gel cay iç ihtiyaci n varmı falan diyor bende amca diye hitap ediyorum ama adamin gelip geçerken bana baklalarından falan acaip rahatsız oluyorum.adamin bariz bir hareketi yok ama rahatsız eden bisey var ve çözemiyorum.diyorumya çok kalabalık ortamım var çeşit çeşit insan var.bana msj atıp hatir soran seslendigimde cannnn diyen ama hic biri rahatsız etmiyor ki çok espri yapip yıldıran amma en ufak kötü niyet aramayan bir sürü is arkadaşı.ama bu amcadan acaip rahatsız oluyorum.sorun bende belki yada doğru hissediyorum kızlar siz biseyler söyleyin için mi fesat değilse bu adama nasıl mesafe koyarım.gecen gün samimiyeti sevmem insanlarla aramda bir sınır olmali dedim yanlış anladığımı da anladı senin yaşında oğlum var dedi ama yinede halen daha gelip konuşuyor benimle hatta şiir yazmış bana bakış acımı değiştireyim diye :KK43:
Mesafenizi korumanızda fayda var. Gelip konuştuğunda kestirme cevaplar verip ortamdan uzaklaşın. İş dışında bir şeyler konuşmasına da müsade etmeyin derim.

abi veya amca hitabına bir şey diyemem çünkü ben de abi derim ama mesafemi hep korurum bence siz mesafenizi koruyun herkesle ama sırf erkeklerle değil kadınlarla da mesafenizi koruyun
yoksa çok incinirsiniz
bir de o kadar onlarca insanla haşır neşirsiniz bir zahmet iyi niyeti ve kötü niyeti anlayın..

Iş Hayatınızda daima mesafeyi koruyun ve herkese falanca hanım falanca bey diye hitap edin abi amca demekte yanlış bence

Back
X