İçim nasıl soğuyacak ?

Aynısını 2.5 ay önce ben yaşadım. İş ve ailesi yüzünden stresliymiş zaman istiyormuş.Bir daha da aramadı. Ben de başkasının olduğundan şüpheleniyorum. Dün dayanamadım mesaj attım keşke karakterli olsaydın dedim. Olmayacağını anlamış zamanımı almak istememiş falan yalan dolan. Neye göre olmayacağını anladı acaba, kavga yok anlaşmazlık yok ortada. Başkasını buldu belli ki
Keske mesaj atmasaydin, iyice totosu kalkmistir simdi 🙄

Erkek arkadaşım 1 hafta boyunca aramadı sormadı sadece evdeyim işe geldim gibi mesajlar attı üstüne gitmedim bi sorun varsa bilmek isterim dedim benimle buluşmak da istemedi sürpriz yapıp gelirsen kalbini kırarım bile dedi gerçekten çok üzüldüm tavır yapmadım ama üstüne de fazla düşmedim ben yine normal bişey yokmuş gibi davrandım çünkü üstüne düştükçe uzaklaşacak biliyordum sonra uzak durmasının ardından 5 dakika buluşalım burdan söylemek istemiyorum dedi seni üzüyorum sen çok düzgünsün bunu haketmiyorsun iş stresim var psikolojim yerinde değil bana sen bile iyi gelemezsin suan aksine seni düşünmekten işime adapte olamıyorum bu daha iyi olacak diyip birden terketti sanki ben onun sırtına bindim ayak bağı oldum anlam veremiyorum gerçekten amacı ne olabilir ? Hayatımdan tamamen çıkarıcam ama içimi nasıl soğutacağım
Günahını almak istemem ama sarfettiği sözler erkeklerin ayrılma bahane sözleri. Giderken arkamdan küfretmesin der gibi. Bitirin. Hiç arayıp sormayın uzatmayın bıçak gibi kesip atın. Senin de benim için önemin yok der gibi. Bu sizi rahatlatmaz belki ama karşı tarafı bi gün ben ne yaptım dedirtecektir. Bu sözlerden cıkan ikinci manada şudur: başka bi kadın vardır onu da tanımak istiyordur. Seni de kırmadan ayrılır ve bu sayede dönebileceği zaman hazırda tutmak istiyordur. Sana tek önerim tek kelime etmeden ayrıl

Erkek arkadaşım 1 hafta boyunca aramadı sormadı sadece evdeyim işe geldim gibi mesajlar attı üstüne gitmedim bi sorun varsa bilmek isterim dedim benimle buluşmak da istemedi sürpriz yapıp gelirsen kalbini kırarım bile dedi gerçekten çok üzüldüm tavır yapmadım ama üstüne de fazla düşmedim ben yine normal bişey yokmuş gibi davrandım çünkü üstüne düştükçe uzaklaşacak biliyordum sonra uzak durmasının ardından 5 dakika buluşalım burdan söylemek istemiyorum dedi seni üzüyorum sen çok düzgünsün bunu haketmiyorsun iş stresim var psikolojim yerinde değil bana sen bile iyi gelemezsin suan aksine seni düşünmekten işime adapte olamıyorum bu daha iyi olacak diyip birden terketti sanki ben onun sırtına bindim ayak bağı oldum anlam veremiyorum gerçekten amacı ne olabilir ? Hayatımdan tamamen çıkarıcam ama içimi nasıl soğutacağım
Sizi üzmek istemem ama, bahane bulmus. Baska biri de olabilir hayatında. Daha önce yasadığımdan biliyorum..

Keske mesaj atmasaydin, iyice totosu kalkmistir simdi 🙄
Atmam gerekiyordu. Kafamın içinde aylardır sürekli onunla kavga ediyordım. Kendisine söylemeseydim içimde kalırdı. Rezil oldu zaten içimi döktüm rahatladım totosunu kaldıracak birşey söylemedim. Aksine şerefsizliğimi karaktersizliğini yüzüne vurdum

Başkasını bulmuş. Aman iyi ki de bulmuş kiz. Cok düz bir adam. Ne kadar klişe bir ayrılık bahanesi.

Nerde o yaratici ruh nerde o enstantane.
Kesinlikle daha iyisini bulursun.

Ama şunu da soyleyeyim bu cocuk diger kizda umdugunu bulamazsa sabah telefonunda uyudun mu diye bir mesajla uyanabilirsin.

Kova burcu galiba neyse,
Aslında net olmuş ne uğraşmış ne ugrastirmis en begendigum ayrilma seklidir cunku insani supheye dusurmuyor bana gore kırmıyor da açıkça olmicagini söylemiş.

Back
X