İçim rahat değil, eşimden özür dilemeli miyim ?

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
Merhaba arkadaşlar ,
ben sabah 6 buçukta evden çıkıyorum 7de işbaşı yapıyorum
akşam 6da çıkıyorum 6 buçukta evdeyim
ev işi hiç yapmıyorum çamaşır ve bulaşık makinesindekileri divzmek ve kaldırmaktan başka
kpssye de hazırlanmaya çalışıyorum ve ailelerin yemeğe çağırması falan yoruluyorum
geç saatlere kadar oturamıyorum akşam 10 pilim bitiyo anlayacağınız
eşim benim bu halimi biliyor bilmesine rağmen gittiğimiz bir yerde eşim yoruluyo hadi kalkalım diye
düşünceyi birkaç defa yapıyo sonra unutup yine eskisi gibi oturmaya devam hep böyle ve ben her seferinde
böyle çıldırıp uyarıyorum
bazen annesiyle gitmek zorunda olmamız gerekiyosa ona da sinir oluyorum, bazen onun hayatımıza yön vermesine sinir oluyorum
yani ben bazı şeylerde babam anneme orası bizim evimiz yaşadıklarımızda biz böyle yaşamak istiyoruz komutunu veriyorum
ama buna rağmen eşim bunu anlıyor ama annesine her seferinde anlatmasına rağmen yine her şey dönüyo böyle
bir yere gitceğimiz zaman ailelerden özellikle kayınvalidemden gizliyoz o zaman o teyzene git bu dayıya git e biz zaten çalışıyoruz
kendimize vakit ayırmak için gizlediğimiz bile oluyor
ben gizlemek istemiyorum ama gizlemezsek de onun dediğine geliyo sonunda
gizlemekten sinir oluyorum

evet maşaallah pırlanta gibi eşim var, üzerime titrer , çok anlayışlıdır, bunu niye yaptın şöyle niye olmuş ya da bunu niye yapmadın demez evde de yardımcı olduğu kadar sağolsun yardım eder
ve buna rağmen yukardaki durumlar yüzünden eşime çattım o da üzüldü benle ve benle ağladı
ben biricik kocişimi üzdüm diye onun gibi her şeye sakin bir şekilde yaklaşamayıp ona çattım diye çok kızıyorum kendime ve üzülüyorum
o böyle bir durumda şakaya vurur öyle anlatırdı benim kalbimi kırmadan ama ben ona çatarak anlttaım :(:(

küs değiliz çok şükür iyiyiz sarılıyoruz sohbet ediyoruz ama çattığımdan beri 4 gün geçti ama ben özür dilesem mi diye düşünüyorum

bence de özür dileyin çünkü anlattığınız özelliklere sahip erkek bulmak gerçekten zor :51: kıymetini bilin eşinizin ufak tefek sorunlar her zaman olur

Merhaba arkadaşlar ,
ben sabah 6 buçukta evden çıkıyorum 7de işbaşı yapıyorum
akşam 6da çıkıyorum 6 buçukta evdeyim
ev işi hiç yapmıyorum çamaşır ve bulaşık makinesindekileri divzmek ve kaldırmaktan başka
kpssye de hazırlanmaya çalışıyorum ve ailelerin yemeğe çağırması falan yoruluyorum
geç saatlere kadar oturamıyorum akşam 10 pilim bitiyo anlayacağınız
eşim benim bu halimi biliyor bilmesine rağmen gittiğimiz bir yerde eşim yoruluyo hadi kalkalım diye
düşünceyi birkaç defa yapıyo sonra unutup yine eskisi gibi oturmaya devam hep böyle ve ben her seferinde
böyle çıldırıp uyarıyorum
bazen annesiyle gitmek zorunda olmamız gerekiyosa ona da sinir oluyorum, bazen onun hayatımıza yön vermesine sinir oluyorum
yani ben bazı şeylerde babam anneme orası bizim evimiz yaşadıklarımızda biz böyle yaşamak istiyoruz komutunu veriyorum
ama buna rağmen eşim bunu anlıyor ama annesine her seferinde anlatmasına rağmen yine her şey dönüyo böyle
bir yere gitceğimiz zaman ailelerden özellikle kayınvalidemden gizliyoz o zaman o teyzene git bu dayıya git e biz zaten çalışıyoruz
kendimize vakit ayırmak için gizlediğimiz bile oluyor
ben gizlemek istemiyorum ama gizlemezsek de onun dediğine geliyo sonunda
gizlemekten sinir oluyorum

evet maşaallah pırlanta gibi eşim var, üzerime titrer , çok anlayışlıdır, bunu niye yaptın şöyle niye olmuş ya da bunu niye yapmadın demez evde de yardımcı olduğu kadar sağolsun yardım eder
ve buna rağmen yukardaki durumlar yüzünden eşime çattım o da üzüldü benle ve benle ağladı
ben biricik kocişimi üzdüm diye onun gibi her şeye sakin bir şekilde yaklaşamayıp ona çattım diye çok kızıyorum kendime ve üzülüyorum
o böyle bir durumda şakaya vurur öyle anlatırdı benim kalbimi kırmadan ama ben ona çatarak anlttaım :(:(

küs değiliz çok şükür iyiyiz sarılıyoruz sohbet ediyoruz ama çattığımdan beri 4 gün geçti ama ben özür dilesem mi diye düşünüyorum

Bence dilemelisin zor bır sey değil özur dılemek kırılmısdır ve diledikten sonra ona karsı ısteklerını tekrar dile getirebilirsinn yumasak bir dille belkı bu sekılde senı anlamasını ve ona göre davranmasını sağlıyabilirsin. bol sans

Bence dilemelisin zor bır sey değil özur dılemek kırılmısdır ve diledikten sonra ona karsı ısteklerını tekrar dile getirebilirsinn yumasak bir dille belkı bu sekılde senı anlamasını ve ona göre davranmasını sağlıyabilirsin. bol sans

Evet zor diil özür dilemek de
çattığım gün biliyorum sen de hem beni hem anneni idare etmeye yani denge kurmaya çalışıyorsun
farkındayım dedim hatta sana çattığım için kızıyorum kendime o gün 1-2 saat konuşmamıştım dayanamadım
sarıldım ona hatta böyle davrandım sana sarılamadım diye kızdım sana bu durumu düşündüğümden dedim
özür dilerimi açık açık söylemedim dolaylı olarak anlattım ama nedense özür dilemezsem daha kötü hissetcem kendimi
suçlu gibi hissediyorum ona öyle yaptığımı hatırlıyorum her seferinde
hatta yeni evlendiğimizde o bana demişti benle her şeyini konuşarak halledebilirsin strese sokmana gerek yok basit şeyler için demiştim ama ben ah ah :(

biz yeni evliyiz canım 5. ayımızı doldurduk maşaallah
ve aile ziyaretlerinde bulunmadık öyle pek
çünkü kpssye de çalışıyoruz biz işten geldikten sonra
o yüzden canım

Anladım canım..yani aslında yaptığından dolayı üzgün olduğunu belli etmişsin bi bakıma pişman olduğunu anlamıştır sanırım eşin de..Küs de değilsiniz madem konuyu daha da fazla uzatmayın bence, unutun gitsin..

konuyu uzatma unut gitsin. zaten dolaylı olarak özür dilemişsin.

hiçbirimiz peygamber sabrına sahip değiliz. ara sıra olur böyle şeyler.

sonra sarılır öpüşür koklaşırsınız olur biter.

maşallah Allah nazarlardan saklasın bir ömür boyu mutlu olun inşallah.Bence özür dileyin ayrıcada hissettiklerinizi,üzüntülerinizi onunla paylaşın,hatta oturup duygularınızı anlatan bir mektup bile yazabilirsiniz.Biz eşimle birbirimizi kırdığımız zaman mektup ve şiir yazardık, bugün otuzuncu yılımıza girdik çok şükür bütün sorunlamızı hep konuşarak halletmeyi denedik faydasınıda gördük.Sizinde evliliğiniz uzun ömürlü olur inşallah canım

Anladığım kadarıyla eşiniz kimseyi kıramayan, kibar , ince biri...
Arayı bulmaya çalışsa da, kimseyi kıramamasından ötürü pek dengeyi tutturamıyor sanırım.
Ama bence eşinizin iyi niyetli oluşu mükemmel bir şey.
Kalbini kırmanıza ve "birlikte ağlamanıza" rağmen hala size sarılıyor soğuk davranmıyorsa ve sizin de içinize dert olduğuna göre bence özür dilemelisiniz.
Hoş böyle iyi niyetli bir adam özür bile beklemiyordur, ama vicdanınızı rahatlatın bence ve özür dileyin.
Bir laf vardır, eğer birinden özür diliyorsanız, onu egolarınızdan daha çok seviyorsunuz demektir.
Özür dileyin ve ona , onu çok sevdiğinizi gösterin :)

biz yeni evliyiz canım 5. ayımızı doldurduk maşaallah
ve aile ziyaretlerinde bulunmadık öyle pek
çünkü kpssye de çalışıyoruz biz işten geldikten sonra
o yüzden canım

Bende 6 aylık evlıyım.Özellikle ılk aylarda cok sorunlarımız oldu ne denır bılmem kendımızı ıspatlamak ıcın hangımız baskın cıkıcaz gibi git gide azaldı tartısmalar sorunlar.Eğer halen için rahat değilse onu görduğunde özur dilerim dıyıp kendını rahatlat.

Konu kapandıysa tekrar açmayın bence.Şimdi iyiyken aklına getirip üzmeyin birbirinizi.

evet evet haklısınız zaten o gün dolaylı olarak özür dilemiş oldum
bi daha konuyu gündeme getirmenin alemi yok
birbirimize sarılıp sevgi sözleri söylerken bu konuyu açmak doğru olmaz
tşk ederim

:nazar: nazar değmesin diyeyim bence konuyu uzatma zaten arada küslük yokmuş uzatmanın alemi yok böyle koca pek bulunmaz kıymetini bil

Back
X