İçim sıkışıyor.

benimyolum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
165
58
18
35
Akşam üzerinden beri geçmeyen bir iç sıkışması yaşıyorum, sanki biri kemerle gövdemi sıkıyor, halsiz ve bitkinim. Stresli bir dönemden geçiyorum belki de psikolojiktir. Herhangi bi ağrım yok inanılmaz bir halsizlik ve sıkışma, boğulma, daralma hissi var sadece. Sizce ne yapsam geçer :KK43:

Hepimiz öyleyiz, ben sitede takılarak atmaya çalışıyorum.
Yabancı blogları takip ediyorum.
Yeni parfümler ve iç çamaşırları alıp mutlu oluyorum.

Sizi en rahat hissettirecek şeyleri yapın.
Bu dua etmek de olabilir, herr şey gönlünüzce olsun

Akşam üzerinden beri geçmeyen bir iç sıkışması yaşıyorum, sanki biri kemerle gövdemi sıkıyor, halsiz ve bitkinim. Stresli bir dönemden geçiyorum belki de psikolojiktir. Herhangi bi ağrım yok inanılmaz bir halsizlik ve sıkışma, boğulma, daralma hissi var sadece. Sizce ne yapsam geçer :KK43:
Gittiğim dahiliye uzmanı regl sebebiyle kadınların %90 ında demir eksikliği olduğunu ve böyle belirtiler gösterdiğini söylemişti. Bence bir kontrolden geçin. Benim yüksek seviyede demir eksikliğim olduğu ortaya çıkmıştı ve demir serumu almak zorunda kalmıştım mesela

Kesinlikle bende de oluyor bunlar. Nereye kafamı çevirsem kötü haberler. Ben buna yoruyorum.

Fiziksel bir şey olmasından da korktum ama acile gitsem ne diyeceğim, herhalde psikolojiktir diyorum. Hepimiz çok stresli zamanlardan geçiyoruz illaki etkisi vardır

Gittiğim dahiliye uzmanı regl sebebiyle kadınların %90 ında demir eksikliği olduğunu ve böyle belirtiler gösterdiğini söylemişti. Bence bir kontrolden geçin. Benim yüksek seviyede demir eksikliğim olduğu ortaya çıkmıştı ve demir serumu almak zorunda kalmıştım mesela

Son yaptırdığım kan tahlilinde MCHC değeri düşük çıktı ve kansızlıkla ilgili sanırım, son reglim de baya kanamalı geçmişti, bunun sebep olabileceği hiç aklıma gelmemişti, çok teşekkürler.

Regl değilsen İnşirah suresi oku Can'ım ..
Rabbim içine ferahlık versin.. Ben okudum senin için bi tane :-)

Ne yalan söyleyeyim ben de öyle hissediyorum kendimi, hatta hayatımdaki en sorunlu dönemlerden birini yaşıyorum denebilir.
Ama burada açılan konuları okumak kafa dağıtmaya yardımcı oluyor gerçekten.

Kendi sıkıntıları olmayanlar bile bu dönemde sıkıntılı zaten, ülkenin karışık durumu yüzünden. Sosyal medyada yorumları, videoları vs takip etmek bile insana negatif enerji yüklüyor bu günlerde. İnsanlar nefret dolu.. Herkes kin dolu..
Ne diyelim geçecek bu günler, pozitif düşünmek lazım ;)

Insallah o kotu hisler bosa cikar.
Insallah gorup gorucegimiz bu olur ulkecek.
Amin.

Son zamanlarda herkes öyle.Bol bol dua et.Kendine uğraşlar edin.Çık gez arkadaşlarınla buluş

Back
X