- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi kralicetaci
-
numaranı değiştir. sosyal medya hesaplarını kapat. onu tanıyan kişiler ile iletişimini kopar.
Devam ederse şikayet etmekten kaçınmayacağımı söylerdim ben olsaydım.
Saplantılı bir manyak yüzünden hayatı zehir edip erteleyemem
off kimden öğreniyor bu erkekler böyle mafyavari ayakları yaa. Ne kadar kıroca
ortak arkadaşımız yok zaten sadece kuzenleriyle takılırdı. Bi ara numaramı değiştirdim fakat pat diye karşıma çıktı o daha korkunç oldu o yüzden bari numaramı bilsinde geliceği zaman haberim olsun ben yine cevap vermem diye düşünüp kendi numaramdan cevap vermekten kaçınmadım.Fakat arama ve mesajlarına cevap vermiyorum.
Sadece artık vazgeçsin düşsün yakamdan diye bekliyorum açıkcası. Yük oldu omuzlarımda hayatıma devam edemiyorum resmen.
Sen önce uyarını yap.iyice damarına basmaktan çekindim açıkcası o yüzden söylemedim.Çünkü bi kavga durumundan dolayı 5 yıl denetimi var şikayetçi olursam mutlaka içeri giricek. O derece pisleşmek istemiyorum ama çok mecbur kalırsam söylicem galiba.
savcılığa vermeyi düşünmez misin?
Korkuyorsan asla korktuğunu belli etme .
En ufak bir endişeli halin bile onun aptal tehditvari konuşmaları için güç olur .
Bitti , ya bittiğini kabullen ya da adına şikayette bulunacağım haberin olsun de .
Tehdite tehdit .
Yeni çocuk içinse , aceleye getirme . Hoş muhabbet , keyifli zaman modunda kalın biraz daha.
yine de adamı bunla tehdit edin bence.hayır ne yazıkki.babam yaşadığımız şehirin il emniyet müdürü. bu çok çabuk duyulur ek olarak zaten babamın duymasını da istemem çünkü emniyet müdürlüğünden önce babam yani. kırk çeşit şey duyup görüyo sokaklarda evet duysa hakkından gelir konu kapanır ama bu durumdan rahatsız olup okulumu değiştirtmeye filanda çalışabilir. o yüzden durumu o noktalara getirmek istemediğimden kendi kendime çözmeyi düşünüyorum. Şikayet kısmı dallanıp budaklanmasına sebebiyet vericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?