İÇİM ŞİŞTİ İÇİMMM!!!

kralicetaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
937
1.031
33
selam bayanlar. Daha önceki konularımı hatırlayanlar bilirler, uzun süreli bir iliskim vardı hem onun şahsi özensizlikleri hemde sinirli tavrı ve yapısı sebebiyle kendisinden uzaklaşmıştım ve eğer düzelmezse ayrılma kararı almıştım. Nitekim düzelmedi ayrıldım ve hatta bu ayrılık sürecinde aslında değişmesinin bile artık benim için bi anlam ifade etmiceğini çünkü onu içimde çoktan bitirmiş olduğumu fark ettim.k
Hatta yine bilenler bilir okulda baska bir cocugu gerek tavrı gerek aklı başında tutumu sebebiyle de baya hoş bulmuştum.
Neyse gel zaman git zaman ayrılığımızın 1. ayı dolduktan sonra anladığım kadarıyla baktıki bu bana dönmicek, (arayacağımı filan düşündüyse demekki) tekrardan gaza gelip deli gibi arayıp sormalara kesinlikle huzur vermemelere başladı. En son artık onu artık sevmediğimi ve istemediğimi söylediğimde bana ''seni kesinlikle rahat bırakmam huzur vermem başkasıyla birlikte olamazsın baskasını sevemezsin kimsenin sana bakmasına izin vermem'' tarzı konuştu. Cümle itibariyle üzülen erkek profili çizsede konuşma tarzı aslında tam olarak tehditvari bir konuşmaydı.
Normal şartlarda çok erken karar verilen yapılan şeylere karşıyım herşeyin bir zamanı olduğuna inanırım fakat bu okulda tanışıp hoş buldum dediğim çocukla ortak arkadaş grubumuz sebebiyle de birlikte vakit geçirme tanışıp görüşme fırsatımız oldu. Kendiside benimle ilgilendiğini bana duyurdu.
Bana kalırsa o çocuğu tanımayı gerçekten çok isterdim hayatımda daha önce hiç tanımadığım kadar aklı başında bi insan çünkü.
Kadın erkek eşitliğine inanırım, tartışmadan çok karşılıklı konuşup anlaşma yoluna varırım diyen, oldukça eğlenceli keyifli bi adam.Fakat ne yazıkki takıntılı erkek arkadaşım yüzünden bırakın kendime yeni bir yol çizmeyi, huzurum bile kalmadı.
Nolucak böyle bilmiyorum.İşin kötüsü onun bu takıntılı hali devam ederse, eylül ayında okula döndüğüm zaman iyice başımı ağrıtmasından daha çok çekiniyorum. İnanılmaz bıkkınlık var üzerimde. (okuduğum şehirden kendisi)
işte durumlar böyle.Dert bir değil ki...

numaranı değiştir. sosyal medya hesaplarını kapat. onu tanıyan kişiler ile iletişimini kopar.

numaranı değiştir. sosyal medya hesaplarını kapat. onu tanıyan kişiler ile iletişimini kopar.

ortak arkadaşımız yok zaten sadece kuzenleriyle takılırdı. Bi ara numaramı değiştirdim fakat pat diye karşıma çıktı o daha korkunç oldu o yüzden bari numaramı bilsinde geliceği zaman haberim olsun ben yine cevap vermem diye düşünüp kendi numaramdan cevap vermekten kaçınmadım.Fakat arama ve mesajlarına cevap vermiyorum.
Sadece artık vazgeçsin düşsün yakamdan diye bekliyorum açıkcası. Yük oldu omuzlarımda hayatıma devam edemiyorum resmen.

off kimden öğreniyor bu erkekler böyle mafyavari ayakları yaa. Ne kadar kıroca :işsiz:

Devam ederse şikayet etmekten kaçınmayacağımı söylerdim ben olsaydım.
Saplantılı bir manyak yüzünden hayatı zehir edip erteleyemem

iyice damarına basmaktan çekindim açıkcası o yüzden söylemedim.Çünkü bi kavga durumundan dolayı 5 yıl denetimi var şikayetçi olursam mutlaka içeri giricek. O derece pisleşmek istemiyorum ama çok mecbur kalırsam söylicem galiba.

Engelleyin , yazsa da arasa da cevap vermeyin , aynısını ben yaşıyorum .Hiç ilgilenmeyin .hayatınıza alacağınız kişiyi iyi gözlemleyin anladığım kadarıyla anlayabileceğinizi düşünüyorsunuz hayatınıza o insanla da yön verin derim

ortak arkadaşımız yok zaten sadece kuzenleriyle takılırdı. Bi ara numaramı değiştirdim fakat pat diye karşıma çıktı o daha korkunç oldu o yüzden bari numaramı bilsinde geliceği zaman haberim olsun ben yine cevap vermem diye düşünüp kendi numaramdan cevap vermekten kaçınmadım.Fakat arama ve mesajlarına cevap vermiyorum.
Sadece artık vazgeçsin düşsün yakamdan diye bekliyorum açıkcası. Yük oldu omuzlarımda hayatıma devam edemiyorum resmen.

savcılığa vermeyi düşünmez misin?

iyice damarına basmaktan çekindim açıkcası o yüzden söylemedim.Çünkü bi kavga durumundan dolayı 5 yıl denetimi var şikayetçi olursam mutlaka içeri giricek. O derece pisleşmek istemiyorum ama çok mecbur kalırsam söylicem galiba.
Sen önce uyarını yap.
Pisleşen o, sen değilsin.
Senin hayatın zehir olacak.

Belli ki takmış kafaya. Eğer öyle devam ederse yasal yollara başvuracağını söyle. Sırf beyefendinin keyfi istiyo diye sizin hayatınıza karışamaz..

savcılığa vermeyi düşünmez misin?

hayır ne yazıkki.babam yaşadığımız şehirin il emniyet müdürü. bu çok çabuk duyulur ek olarak zaten babamın duymasını da istemem çünkü emniyet müdürlüğünden önce babam yani. kırk çeşit şey duyup görüyo sokaklarda evet duysa hakkından gelir konu kapanır ama bu durumdan rahatsız olup okulumu değiştirtmeye filanda çalışabilir. o yüzden durumu o noktalara getirmek istemediğimden kendi kendime çözmeyi düşünüyorum. Şikayet kısmı dallanıp budaklanmasına sebebiyet vericek

Korkuyorsan asla korktuğunu belli etme .

En ufak bir endişeli halin bile onun aptal tehditvari konuşmaları için güç olur .

Bitti , ya bittiğini kabullen ya da adına şikayette bulunacağım haberin olsun de .

Tehdite tehdit .

Yeni çocuk içinse , aceleye getirme . Hoş muhabbet , keyifli zaman modunda kalın biraz daha.

Korkuyorsan asla korktuğunu belli etme .

En ufak bir endişeli halin bile onun aptal tehditvari konuşmaları için güç olur .

Bitti , ya bittiğini kabullen ya da adına şikayette bulunacağım haberin olsun de .

Tehdite tehdit .

Yeni çocuk içinse , aceleye getirme . Hoş muhabbet , keyifli zaman modunda kalın biraz daha.

Yok zaten bu sartlar altında yeniyi düşünücek durumumda kalmadı. Yersiz gerdi bişey yapıcağını düşünmüyorum ama çok çabuk modum düşer, enerjimi düşürüyor.Tabiki tedirginde oluyorum fakat yine bişey yapıcağından ziyade konuuyu dallanıp budaklandırmak zorunda kalıcam yada o yapıcak buda başımı ağrıtıcak. Üzerimdeki bu huzursuzluğu atsam o da yeterdi.

hayır ne yazıkki.babam yaşadığımız şehirin il emniyet müdürü. bu çok çabuk duyulur ek olarak zaten babamın duymasını da istemem çünkü emniyet müdürlüğünden önce babam yani. kırk çeşit şey duyup görüyo sokaklarda evet duysa hakkından gelir konu kapanır ama bu durumdan rahatsız olup okulumu değiştirtmeye filanda çalışabilir. o yüzden durumu o noktalara getirmek istemediğimden kendi kendime çözmeyi düşünüyorum. Şikayet kısmı dallanıp budaklanmasına sebebiyet vericek
yine de adamı bunla tehdit edin bence.

Back
X