- 8 Nisan 2017
- 57.181
- 303.533
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Ne istediğimi ben bile bilmiyorum
Kafam karışık
Bu kafa karışıklığı herhangi bir konuda değil bulanık bı insan oldum
Herşeyden tat almamaya başladım
Artık evliliklerinin gerçek yüzlerini göstermeyen çok mutlular mis gibi davranan insanların samimiyetsizligini bildiğim halde onlara özenme halleri
Hani acaba bı hareket mi olsa evliligimizde falan ....
Ama benim eşim yapamazmis yapmam demiyor ben yapamam içimden gelmiyor diyor
10 yıllık evliligimde hadi annenlere gidiyoruz dan başka bı sürprizle karşılaşmadım
Beklentim de yüksek değil aslında ...
İhtiyacım olduğunda alan bı insan kıyafet takı vs
Ama ben istiyorum ki o beni düşünüp alsın .....yok ....
Hadi hediye kısmın i geçtim bir günden bir güne bugün de kahvaltıyı ben hazırlayayım demez
Yanıbaşındaki duran çocuğun yaptığı yaramazlığa müdahale etmemi bekleyen adam kalkıp kahvaltı hazirlayamazdi zaten
Sürekli düşüncelerdeyim acaba haketmiyormuyum bunları neden bana önem vermiyor önemsemiyor diyorum kendi kendimi sorguluyorum yani
Ruhum sıkıldı bunaldım kısacası bu bir iç döküş dü .....
Kafam karışık
Bu kafa karışıklığı herhangi bir konuda değil bulanık bı insan oldum
Herşeyden tat almamaya başladım
Artık evliliklerinin gerçek yüzlerini göstermeyen çok mutlular mis gibi davranan insanların samimiyetsizligini bildiğim halde onlara özenme halleri
Hani acaba bı hareket mi olsa evliligimizde falan ....
Ama benim eşim yapamazmis yapmam demiyor ben yapamam içimden gelmiyor diyor
10 yıllık evliligimde hadi annenlere gidiyoruz dan başka bı sürprizle karşılaşmadım

Beklentim de yüksek değil aslında ...
İhtiyacım olduğunda alan bı insan kıyafet takı vs
Ama ben istiyorum ki o beni düşünüp alsın .....yok ....

Hadi hediye kısmın i geçtim bir günden bir güne bugün de kahvaltıyı ben hazırlayayım demez
Yanıbaşındaki duran çocuğun yaptığı yaramazlığa müdahale etmemi bekleyen adam kalkıp kahvaltı hazirlayamazdi zaten

Sürekli düşüncelerdeyim acaba haketmiyormuyum bunları neden bana önem vermiyor önemsemiyor diyorum kendi kendimi sorguluyorum yani
Ruhum sıkıldı bunaldım kısacası bu bir iç döküş dü .....