• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İcim şişti...

Evet hep bızı bulmus
Kendısı hastayken ılgılen benle terımı sıl ustumu degıstır corba getır
Ben hastayken dısardan köfte ekmek alıp gelıyo şiş boğazımdan su gecmıyo ıyılıkmı kotuluk mu bılemeden kendılıgımden duzelıyorum
Bende annem i çağırırım büyük bı iş olsa çağır anneni Der bende varım birlikte yapalım demez :( halbuki cnai istese yapıyor

Bazen kapı silmek canı isterse senede bı veya iki defa bir güzel cifler hatta :D

Bende annem i çağırırım büyük bı iş olsa çağır anneni Der bende varım birlikte yapalım demez :KK43: halbuki cnai istese yapıyor

Bazen kapı silmek canı isterse senede bı veya iki defa bir güzel cifler hatta :KK70:
Bana da yardım etmesı ıcın artık ruhumu teslım edecek durumda olmam lazım:KK53:

Bana da yardım etmesı ıcın artık ruhumu teslım edecek durumda olmam lazım:KK53:
Yok benimki binde bir de olsa yapar ona şükreder oldum eşi wc ovakayan arkadaşlarım var bu bana tuhaf geliyor oysaki olması gereken bu şartlar eşit yani :// her ikimizde yaoabilmeliyiz

Yok benimki binde bir de olsa yapar ona şükreder oldum eşi wc ovakayan arkadaşlarım var bu bana tuhaf geliyor oysaki olması gereken bu şartlar eşit yani :// her ikimizde yaoabilmeliyiz
Şart esıtlıgıne hıc sahıt olmadım valla bıran dusundum de afalladım hayalını kurunca hıc alıskın oldugum seyler degıl:eek::KK70:

Özel ilgiye ihtiyacınız var. Maddi olarak her şeyi ayağınız altına serebilir ama insan bir gün de romantik bir hareket bekliyor, ilgi istiyor, ilişkide heyecan istiyor.

İlk başlarda nasıldı? Sonradan mı başladı bu düşüncesizlik vb? Eğer baştan beri böyleyse o yapısından kaynaklanıyordur. Yapacak bir şey yok. Yapıdan kaynaklanıyorsa da onu değiştirmek imkansıza yakın oluyor.

İçinden gelmeyerek yaptığı sürece o heyecanı yakalayamazsınız zaten. Kocanız düşüncesiz ve ilgisiz...

Şart esıtlıgıne hıc sahıt olmadım valla bıran dusundum de afalladım hayalını kurunca hıc alıskın oldugum seyler degıl:eek::KK70:
Benim eşim eskiden bir bardak suyu bile kendi almazdı çok şeyler aştık biz :))

Aslında şuan ki halı bı nebze iyi 3 çocuktan 3. Sunde desteği arttı ara sıra kıza yemeğini yediriyor sabah küstüm ya oturdum kahvaltımı yaptım kız ona sokuldu uzattı lokmalarini kızın ağzına :KK70:

Kuş olmazsak monok çocuğu doyor der :KK70:

Özel ilgiye ihtiyacınız var. Maddi olarak her şeyi ayağınız altına serebilir ama insan bir gün de romantik bir hareket bekliyor, ilgi istiyor, ilişkide heyecan istiyor.

İlk başlarda nasıldı? Sonradan mı başladı bu düşüncesizlik vb? Eğer baştan beri böyleyse o yapısından kaynaklanıyordur. Yapacak bir şey yok. Yapıdan kaynaklanıyorsa da onu değiştirmek imkansıza yakın oluyor.

İçinden gelmeyerek yaptığı sürece o heyecanı yakalayamazsınız zaten. Kocanız düşüncesiz ve ilgisiz...
Başka konularda çok ince ve hassas düşünecek kadar merhametli aslında bunu da yapma potansiyeli var

Mesela oynamayı sevmem der düğünlerde arkadaşları çıkartmaz oyuna ama bir müzik duyduğunda oynamak istiyorum için gidiyor ama utanıyorum diyor

Yeni evli iken bir kere çiçek almıştı onu da ben bı tartışma esnasında sobaya soktum daha almayacağım dedi :olamaz:

Hadi düğünde oynamaktan utanabilir ama size karşı bir şey yaparken utanma gibi bir bahane öne süremez :) Eşiniz kötü niyetli değil, sadece doğasında yok böyle şeyler. Yani içinden gelmiyor böyle şeyler yapmak.

Bana sorarsanız zorla, istemeden yapmaktansa ben böyleyim işte demesi daha güzel bir şey. Sizin açınızdan kötü olduğunu tahmin edebiliyorum. Yine de eşinizi değiştirmek sizin elinizde.

Aynen bu dediğin gibi ne istedin de almadım diyor tüm parayı eve bırakıyorum ne istiyorsan al araba sende para sende diyor :KK43: herşey elimde olsa ne olacak çok kötü bişey ama ben hiç iltifat duymadım eşimden

Şunu etmiyorsun bunu söylemiyorsun dediğimde çok tuhaf cvp lar veriyor sevmesem evlenirmiydim begenmesem evkenirmiydim :KK43: :KK12:
Kaçamak cevaplar hep
Kalbini kırarlar ama kendileri hiçbirşey olmamis gbi davrandıkları için senden de öyle hareket beklerler en güzeli takmamak bırak olduğu kadar olsun

Hadi düğünde oynamaktan utanabilir ama size karşı bir şey yaparken utanma gibi bir bahane öne süremez :) Eşiniz kötü niyetli değil, sadece doğasında yok böyle şeyler. Yani içinden gelmiyor böyle şeyler yapmak.

Bana sorarsanız zorla, istemeden yapmaktansa ben böyleyim işte demesi daha güzel bir şey. Sizin açınızdan kötü olduğunu tahmin edebiliyorum. Yine de eşinizi değiştirmek sizin elinizde.
Bu kadarını değiştirdim inins dahasinda umudum var

Anne baba tarafından kadın paspas gibi gösterilip cliasacak yapacak doğuracak yedirecek işine diye buyutulunce

maalesef kadına hafif bı özen gösterse kaba tabirle karı köylü deniyor belki de sebebi bu bilmiyorum yaaa ama bı kaç gün daha küs kalmayı düşünüyorum bu konuda hatta konuşmamayı ://

Bu kadarını değiştirdim inins dahasinda umudum var

Anne baba tarafından kadın paspas gibi gösterilip cliasacak yapacak doğuracak yedirecek işine diye buyutulunce

maalesef kadına hafif bı özen gösterse kaba tabirle karı köylü deniyor belki de sebebi bu bilmiyorum yaaa ama bı kaç gün daha küs kalmayı düşünüyorum bu konuda hatta konuşmamayı ://
Hanımcılık buysa desinler hanımcısın diye. Hey Allahım ya, düşüncelere bak...

21. yüzyıldayız hala daha kadına bir eşya, mal gibi bakan kafalar var. Evlendikten sonra tek görevimiz ev işi yapmak,, çocuk yapıp, bakmak, yemek pişirmek değil. Biz de kalbi olan, duygulara sahip varlıklarız. İlgi görmeyi istemek en doğal hakkımız. Huh. Benim de içim şişti.

Benim eşim eskiden bir bardak suyu bile kendi almazdı çok şeyler aştık biz :))

Aslında şuan ki halı bı nebze iyi 3 çocuktan 3. Sunde desteği arttı ara sıra kıza yemeğini yediriyor sabah küstüm ya oturdum kahvaltımı yaptım kız ona sokuldu uzattı lokmalarini kızın ağzına :KK70:

Kuş olmazsak monok çocuğu doyor der :KK70:
Allah bize bol sabır versin canım bızde baya yol katettık en azından suyunu falan kendı alabılıyor tuvalet egıtımı tam:KK70::rolleyes:

Çok güzel yorumlamissin azıcık mi :KK66: ataerkil düşüncenin öncüsü olabilir galiba normalde o "yaaaa" Lara takilmaz aslında bana saçma gelen de bu bende hep bı yaaa kelimesi çıkar sevinçte şaşkınlıkta daima çok tşk ederim yorumun için :)
Rica ederim de :) yemişim ataerkil düşünceyi de toplumu da ..bugün kayınvalidem diyor ki " Daughtercim naptın oğluma ,ben onun suyunu bile ayağına götürüyordum çok yoruluyor diye ..şimdi bakıyorum da o sana aynısını yapıyor yorulmussundur diye ,dedi ,benimkiler geldi :) normalde iyi anlaşırız fakat bu muhabbetlere girince içimden şeytan çıkıyor .gözlerimden ateş saçarken ,bir o kadar da sakin ve kelimelerimi seçmeye çalışarak (anca bu kadar oluyo) burası ana ocağı değil ,ondandır dedim ,neye uğradığını şaşırdı.

Şu çocuklarına kıyamayan analar yüzünden çoğu kadın aynı sorunları yaşıyor .ç.kümüz yok diye insan sayılmıyor muyuz ? Bence artık bir dur de ..

Sanırım benim kine biraz kaçana kovalamış hesabı yılısmamam gerekiyor bugün hiç yüz vermedim

evden çıkarken neden öpücük vermiyorsun deyip güldü

Gerek yok dedim bende :işsiz:

Kızlar bu kusup mutsuz davranma işi şimdilik işe yarıyor bizimki naz yapıyorum diye sürekli gülücükler saçıp her fırsatta sarikmaya çalışıyor yoksa bütün bunlar yarın arkadaşları ile takılacağı için mi bilemedim şimdi :(

Back
X