İçim Şişti

Yıllarca o tarz taksitle senetle urun satisi yapilan magazada muhasebecilik yaptım haksız yere avukatlık olmuyorsunuz ödenmeyince telefonlara cevap verilmeyince taksit günlerine sadık kalinmayinca avukatlık oluyor
17 bin 21 bine çıkmışsa o dosyayı avukat henüz işleme koymamış demektir koysaydı çok büyük fark çıkardı ne yapın ne edin avukatla konusun ek süre isteyin kesinlikle ödeyeceğim pandemiden dolayı iş durumumda sıkıntılar oldu vs diye ikna etmeye çalışın ikna olacaktır çünkü onlar mahkeme vs uğraşmayıp en kısa sürede parayı tahsil etmeye çalışıyorlar samimi olduğunuza ikna ederseniz 3 taksite vs de bolebilirler
Cvp yazdim bi kac arkadasa tam okuyun isterseniz haksiz yere avukatlik oldum net..

Valla biz bu Turklerdeki dugun sevdasi, ceyiz sevdasi ne zaman bitecek acaba? Varsa vardir, yoksa yoktur. Gider kuru yerde yatarim da borc yapmam. Zamanla calisilir alinir ne olmus yani. Millete gosteris yapicam, milleti eglendiricem diye sizler batiyorsunuz. Keske bu dusunce yapisi degisse...

Yine de Allah yardimciniz olsun ama umarim ayni hatayi tekrar yapmazsiniz..
Emin olun yapmam

He ya avukatlar da bayılıyor durduk yere insanların malına çökmeye. Rüyalarında evlere hacze gittiklerini görüp ıslanıyorlar. Borcunuz varmış ve ödememişsiniz hanımefendi. Neyin dramı bu? Ödemeyi nasıl yapacağınızı düşünmeden borca girmezsiniz bir daha. Olmayan parayla da düğün yapmaya kalkmazsınız bakın bu da güzel bir sonuç.

is bulsmadigim icin herhsngi bi odeme yapamiyorum dedim anlamiyorlar
Iyi de bu adamlarin problemi degil ki. Oldu o zaman her ay sizin gibi bes müşterinin is bulmasini beklesinler. Firmadan beklentiniz sacma.

Kullanmadiginiz ivir ziviri ikinci el satip en azindan bir miktar odeme yapabilirsiniz. Aldıklarınız olmazsa olmaz şeyler degil

Tabiki var o hic bisey alma demisti evlenirken ama ben calistigim icin almistim nakit parada olmadigi icin borcla aldim isten cikarildim sonrada dogru duzgun bi is denk gelmedi

tamamda elinizden bir şey gelmiyorsa bırakın eşiniz bir şeyler yapmaya çalışsın

Bir an önce iş bulabilirsin inşallah. Ancak çok dusuncesizlik etmişsin herkesin hayatı dört dörtlük değil 7 yıllık evliyim evlendigimde çatalı bile BİM A101 den falan aldim(ki eşimde bende ortalamanın üstü maaş alıyoruz) ve hala o mutfak eşyalarını kullaniyorum. O zaman yoktu alamadık. Keşke sizde temel ihtiyaçların dışına cikmasaydiniz. Bence ihtiyacınız olmayan şeyleri satin veya annenize kv den falan borc isteyin

Şikayetvar ayfasına şikayet edin.Haklı iseniz firma adına. Bu şikayet iyi olmayacaktır

Back
X