• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim titriyor, ellerim buz gibi oldu, iğnelere batıyor yüzüme, vücuduma, göğsüme.

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Çok garip çok tuhaf bi haldeyim.
Biraz anlatmaya çalışacağım..
Kızlar, bu gün tesadüfen eski yada hala uzatmalı oynadığımız sevgilimin icloud şifresini buldum. Açtım hemen hesabı. Ama daha hesabı açmaya çalışırken beynim durmuş durumdaydı, ellerim titriyordu deli gibi, buz kesmiştim, midemde tuhaf bir sancı, bulantı desem değil, ağrı desem değil.. Sadece garip bi sancıma hissi.
1,5 yıllık bir beraberliğimiz vardı.
Ama bu süreç içinde evlilerin bile yaşamadığı kavgaları yaşadık belki. Çok yaptı. Bana çok yaptı yani. Çok kötü şeyler yaşattı.
Ama her seferinde bi şekilde düzelttik toparladık, belki alışkanlıktan, belki saçma sapan bi bağlılık hissinden.
Sonucu şuraya bağlayabilirim. BEN BU ADAMI TAMAMEN YANLIŞ TANIMIŞIM. İçinde bilmediğim karanlık yanları varmış.
Bugün icloud hesabını açınca neyi var neyi yoksa döküldü haliyle.
Fotoğraflar, telefon numaraları...
Eski sevgilisinin her haltını ısrarla saklamış. Numarasını sildirmiştim zamanında. Yeniden kaydetmiş. Eski sevgilisinin kuzeni arkadaşları.. Hepsini tutmuş altınada şunun kuzenin şunun arkadaşı şunun bilmem nesi diye notlar düşmüş.
Takvimde hala eski sevgilinin doğum günü... '' Benimkini kaydetmemiş. ''
Fotoğraflar deseniz anladınız işte..
Ki bu adam numarasınıda değiştirmişti sözde ama ben inanmıyorum mutlaka vermiştir ona yeni numarasını bi şekilde. Bu kadar ona takıntılı biri, yada hala aşık biri sanmıyorum ki numarasını ondan esirgesin.
İnstagramdada sürekli onu aratmış. Hatta bütün kızın ismini ve soyismini taşıyan profillere tek tek girmiş bakmış. O kadar takıntılı.
Kızlar, ben bu adamı sevmiyorum. Gerçekten sevmiyorum eminim bundan. Çünkü böyle birini sevemem ki. Sevemem zaten yani. İçim acıyo mu ? Sanmıyorum. Bilmiyorum şuan tam olarak ama sanmıyorum işte.
Ama hiç iyi değilim, bunu biliyorum.
Bide şuan çok yalnızım. Herkesle iletişimimi kestim uzunca bi süre önce. Tam isteyerek yaptığım bi şey olmadı ama eski sevgilim yetiyordu bana. Bide yakın bi arkadaşım var ama oda merhem olmuyo olamıyo şuan yarama.
Yani anlayacağınız yalnızlığın içinde bu kadar keyifsiz bu kadar mutsuz dönemimde böyle bi şey yaşamış olmak bana çok ağır geliyor.
Ne yapacağımı bilemez bi haldeyim. Ne yapsam mutlu olurum bilmiyorum. Her şey üst üste geldi dedikleri şey var ya, tam öyle bi haldeyim. Neyi düzelteyim neyi yoluna koyayım bilemezken bide bu çıktı karşıma.
Aptal gibi ona harcadığım zamanamı yanayım, böylesine kandırılmış olduğumamı yanayım bilmiyorum.
Bana bi şeyler söyleyin kızlar. Ölse sevineceğim, öyle hissediyorum şuan resmen.
Zaten bunca sorunumun olduğu bi dönemdeyim. Dizlerim titriyor, yıkılacağım sanki, saniyeler kalmış, zorla tutunuyorum gibi.. Sanki son nefesmiş.. Son anmış gibi..

Sakin ol,olayın şokundasın,sabret geçecek az kaldı.Ne hal etmeye bakıyorsun demiyim zira çok geç,küpe olsun bir daha yapma böyle şeyler.

Iliskide hic mi sinyal vermedi eski sevgilisini unutamadigina dair? Hem neden unutamamis sebebini biliyo musun? Bi de sifreyi nasil buldun?

o_O Peki ilişkiniz boyunca eski sevgilisinden bahseder miydi, çok ilginç gerçekten bir de 1,5 yılllık beraberlikten bahsediyoruz.
Boşver öğrendiğin iyi olmuş umarım iyi insanlr çıkar karşına :KK51:

Çok garip çok tuhaf bi haldeyim.
Biraz anlatmaya çalışacağım..
Kızlar, bu gün tesadüfen eski yada hala uzatmalı oynadığımız sevgilimin icloud şifresini buldum. Açtım hemen hesabı. Ama daha hesabı açmaya çalışırken beynim durmuş durumdaydı, ellerim titriyordu deli gibi, buz kesmiştim, midemde tuhaf bir sancı, bulantı desem değil, ağrı desem değil.. Sadece garip bi sancıma hissi.
1,5 yıllık bir beraberliğimiz vardı.
Ama bu süreç içinde evlilerin bile yaşamadığı kavgaları yaşadık belki. Çok yaptı. Bana çok yaptı yani. Çok kötü şeyler yaşattı.
Ama her seferinde bi şekilde düzelttik toparladık, belki alışkanlıktan, belki saçma sapan bi bağlılık hissinden.
Sonucu şuraya bağlayabilirim. BEN BU ADAMI TAMAMEN YANLIŞ TANIMIŞIM. İçinde bilmediğim karanlık yanları varmış.
Bugün icloud hesabını açınca neyi var neyi yoksa döküldü haliyle.
Fotoğraflar, telefon numaraları...
Eski sevgilisinin her haltını ısrarla saklamış. Numarasını sildirmiştim zamanında. Yeniden kaydetmiş. Eski sevgilisinin kuzeni arkadaşları.. Hepsini tutmuş altınada şunun kuzenin şunun arkadaşı şunun bilmem nesi diye notlar düşmüş.
Takvimde hala eski sevgilinin doğum günü... '' Benimkini kaydetmemiş. ''
Fotoğraflar deseniz anladınız işte..
Ki bu adam numarasınıda değiştirmişti sözde ama ben inanmıyorum mutlaka vermiştir ona yeni numarasını bi şekilde. Bu kadar ona takıntılı biri, yada hala aşık biri sanmıyorum ki numarasını ondan esirgesin.
İnstagramdada sürekli onu aratmış. Hatta bütün kızın ismini ve soyismini taşıyan profillere tek tek girmiş bakmış. O kadar takıntılı.
Kızlar, ben bu adamı sevmiyorum. Gerçekten sevmiyorum eminim bundan. Çünkü böyle birini sevemem ki. Sevemem zaten yani. İçim acıyo mu ? Sanmıyorum. Bilmiyorum şuan tam olarak ama sanmıyorum işte.
Ama hiç iyi değilim, bunu biliyorum.
Bide şuan çok yalnızım. Herkesle iletişimimi kestim uzunca bi süre önce. Tam isteyerek yaptığım bi şey olmadı ama eski sevgilim yetiyordu bana. Bide yakın bi arkadaşım var ama oda merhem olmuyo olamıyo şuan yarama.
Yani anlayacağınız yalnızlığın içinde bu kadar keyifsiz bu kadar mutsuz dönemimde böyle bi şey yaşamış olmak bana çok ağır geliyor.
Ne yapacağımı bilemez bi haldeyim. Ne yapsam mutlu olurum bilmiyorum. Her şey üst üste geldi dedikleri şey var ya, tam öyle bi haldeyim. Neyi düzelteyim neyi yoluna koyayım bilemezken bide bu çıktı karşıma.
Aptal gibi ona harcadığım zamanamı yanayım, böylesine kandırılmış olduğumamı yanayım bilmiyorum.
Bana bi şeyler söyleyin kızlar. Ölse sevineceğim, öyle hissediyorum şuan resmen.
Zaten bunca sorunumun olduğu bi dönemdeyim. Dizlerim titriyor, yıkılacağım sanki, saniyeler kalmış, zorla tutunuyorum gibi.. Sanki son nefesmiş.. Son anmış gibi..
Neden kurcalama geregi duydun sevmiyor isen ?

İyice silkelen kendine gel bence nasıl bi insanmış iyice tanımış oldun.
Boş yere daha fazla yıpratma kendini.

Sakin ol,olayın şokundasın,sabret geçecek az kaldı.Ne hal etmeye bakıyorsun demiyim zira çok geç,küpe olsun bir daha yapma böyle şeyler.
Ya ben artık istiyorum ki, şu yoldan geçen adamlar benim için ne ifade ediyorsa oda onu ifade etsin. Tamamen silinsin istiyorum içimdeki izi.

Olayin verdigi ofke kirginlik cok dogal zamanla gecer gecicekte daha fazla zamanini harcamadigina sukret herkesin hayatinda oluyor boyle seyler herkes asiyor sende unutacaksin

İyice silkelen kendine gel bence nasıl bi insanmış iyice tanımış oldun.
Boş yere daha fazla yıpratma kendini.
Evet kendime gelmek zorundayım, farkındayım. Hayatımın bundan sonrası için kendime gelmek zorundayım.. Malesef kendimi böyle derbeder halde bırakmak gibi bi lüksüm yok. Ayaklanmam gerekiyor, ama taşıyamıyorum işte yükümü..

Allah aşkına bu kadar abartmayın , bak ne guzel gormussun gercek yuzunu . Rahat etsın vıcdanın ! İnsanların annesı babası ölüyor ya . Dunyanın sonu dğeil . Erkekden cok ne var . Hepsı zamanla gececek . Arkana baktıgında guleceksın . Bu kadar dramatıze etme lutfen .

Olayin verdigi ofke kirginlik cok dogal zamanla gecer gecicekte daha fazla zamanini harcamadigina sukret herkesin hayatinda oluyor boyle seyler herkes asiyor sende unutacaksin
Bilemiyorum, oturdum şuan hüngür hüngür ağlıyorum. Neye ağlıyorum onuda bilmiyorum. Tek bildiğim bu adamın puf diye yok olup gitmesini istediğim. Benim dünyamdan benim hayatımdan puf diye yok olup gitsin...

Zararın neresinden dönsen kardır demişler.Ayrıca zekanı tebrik ediyorum.Şifreyi bulman büyük başarı.Ya tamamen bağlansaydında öyle öğrenseydin.:KK66:

sonucta eski sevgilin oraya girerken bunları göze almış olmalıydın herşey olabilirdi öyle yazmışsın ki senin müstehcen resimlerini felan saklamış zannettim, Allah muhafaza. bence bu kadar kendini yıpratmana değmez :KK16:

Allah aşkına bu kadar abartmayın , bak ne guzel gormussun gercek yuzunu . Rahat etsın vıcdanın ! İnsanların annesı babası ölüyor ya . Dunyanın sonu dğeil . Erkekden cok ne var . Hepsı zamanla gececek . Arkana baktıgında guleceksın . Bu kadar dramatıze etme lutfen .
Ya ben kendi yükümü taşıyamazken birde onunkini yüklendim. Ne yapayım annemle babam yaşıyor o zaman benim hiç bi sorunum olamaz deyip gamsızca ilerlemeye mi çalışayım yolumda...
Ya yalnızlığın acısı çok başka.

Sevmiyorsan niye ayrılmadın ayrıca bu şifre basıl bir şey ve nasıl ulaştınız ki o kadar önemli bir şeye nasıl hemen ulaşabilir ki insan. Zaten onun haricinde anlaşmıyormuşsunuz ki. Hem doğumgünümü kaydetmemiş dediniz peki kutlamıyor muydu unutuyor muydu aklında olan birşeyi kaydetme gereği duymamış olabilir o kızı da önceden aratmış olabilir hemen illa vermiştir yeni numarasını çıkarımını neden yapıyorsunuz onunla bitmiş belli ki kızın da belki başka çıktığı vardır onu mu bekleyecek? sevmiyormuşsun zaten bitirin gitsin.

Back
X