icim yaniyo yardim edebilcek biri varmi :( ?

mervee1819

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
2
0
1
30
1 senedir bi iliskim vardi ki 2 senedir de platonik seviyodum onu gezmesine tozmasina karismadim icmesinede cok karismadim 1 bardak ic yeter dedim tamam dedi kari kiz ayaklarida yoktu ben hayatina girdigimden beri .. sıkmadım hic hicte bos birakmadimm hani erkekler sıkntıya gelemezler ya ondan üstüne gitmedim soguktu bana biseyler ters gidiyodu bu kadar mutluyken (evlilik konularini acmaya baslamisti; 3 aya ailemle taniscakti) ne degisti bilmiyorum ama tek bi mesajla benden ayrildi .. canim degil cigerim yaniyo sökülüyor icimde biseyler kopuyo .. sizce pisman olup gelir mi?

Başkasını bulamazsa gelir. Huylu huyundan kolay kolay vazgeçmez. Gelse bile eskisi gibi olacağınızı sanmıyorum.

Neymis acaba iliskiyi bitiren tek mesaj detaylinyazar misin canim ama sizin ardinizngelir ya o boslukta kalsin biraz ozlesin seni sakin her dk mesj atip yalvaris iceren aramalr mesajlat yazmasasydin daha da sogur kenara cekil takip etme yazma arama o zaten ozleyecek seni merak edecrk ve illa donus yapacaktir bisekilde ozmaan da hic ben hataliyim soyleym boyleym diye kndini ezme vazgecemseydin durduk yere hcibi sorunu olmayan ilisliyi bitirdin de. İllaki uste cikmak icn seni bi skeilde suclayacak ama iste hakli cikma cabalari oldugu icnn hic suclu hissetme . oyle herseyinede tmama askim olut askim sen ne dersen o askim dersen zaten adam kafasina hore gider kafasina gore gelir naslsa karsisindaki herseyi alttan aliyo herseye gozyumuyo diye dusnur. Dikkay et canim

Back
X