- Konu Sahibi gulbakisli34
Konuyu yanlis yere yazmisim o yuzden tekrar yaziyorum, k. Bakmayin.
Iyi giden bir iliskim vardi...2 ay sonrasi, tartistik. Sonra
Ara verelim dedi. Ben de ara vermem dedim, tam bitsin o zaman dedim. Ayrilan kim o bile belli degil yani... Ardindan iz ayni okuldayiz, surekli karsilasiyoruz ister istemez. Beni gordugunde resmen kosarak uzaklasiyordu baslarda, hatta noluyo diyordum, sanki bisey mi dicem...sessiz , kavgasiz ayrildik iste..ardindan bir anda bakmaya basladi, izlemis beni hatta arkadaslarim gordu. Sonra pesimden geldigi de oldu...en son da kiskandirmaya calisti beni iste. Yanimdayken bir kizin yanina oturdu, haha huhu konustu
cok sinirlendim ve belli ettim..bunu farketti, ve daha da yuzu guldu..ama yinede umursamiyormus gibi yapti... Uzun lafin kisasi kiskandirmak istedi. Bende kiskandim aptal gibi
Icim yaniyor arkadaslar, ben unuttum saniyordum...onu kiskandigima gore hala birseyler var demi? Niye aci cektiriyor hala...o istedi bu ayriligi..
bu arada ayrilali 3 ay oldu
Iyi giden bir iliskim vardi...2 ay sonrasi, tartistik. Sonra
Ara verelim dedi. Ben de ara vermem dedim, tam bitsin o zaman dedim. Ayrilan kim o bile belli degil yani... Ardindan iz ayni okuldayiz, surekli karsilasiyoruz ister istemez. Beni gordugunde resmen kosarak uzaklasiyordu baslarda, hatta noluyo diyordum, sanki bisey mi dicem...sessiz , kavgasiz ayrildik iste..ardindan bir anda bakmaya basladi, izlemis beni hatta arkadaslarim gordu. Sonra pesimden geldigi de oldu...en son da kiskandirmaya calisti beni iste. Yanimdayken bir kizin yanina oturdu, haha huhu konustu