İçim yanıyor yardımmm

Yapayzeka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
37
15
3
31
Arkadaşlar merhaba, geçen konumda bahsetmiştim ben 25 yasındayım 39 yasında yasınıda gösteren biriyle sevgili olmuştum asgari ücretle calısan lise mezunu ama cok düzgün karakterli bir insandı ama ailem istemediigi icin ayrılmıştım. Ama cok üzgünüm mahvoldum. O sırada 4 senelik önceki iliskim yazdı cok pişmanmış evlenmek istiyor hemsn o da düzgün biriydi yasıtımdı ve avukat kendisi. Ailemde onu tanıyo seviyolardı zaten ama benm aklım öncekinde cok üzgünüm aklımdan cıkmıyo hic mutlu değilim napsam bilemiyorum ne olur bi seyler yazında içime su serpilsin sizin yorumlarınıza cok değer veriyorum

14 yaş çok fazla gibi.. Ne kadardır sevgilisiniz ve avukatla 4 sene çıkmışsınız, ayrılık sebebiniz nedir

Öncelikle Allah yardımcınız olsun.
Ve ne yaparsanız yapın sakın ola aklınızda biri varken başkası ile hiçbir şekilde bir yola girmeyin. Ne onun ne kendi başınızı yakmayın. Kimseyi yara bandı olarak kullanmayın. Aklınızdakini unutun tamamen bitirin sonra kimle olacaksanız olun.

Bence ailenin de rızası olan biriyle ileriye dönük düşünmelisin.. Sonra çok pişman olursun. Aile önemliyse senin için. Ki önemli ayrılmış sin. Aferin

Birini unutmak için başka biriyle olmak yanlış bi düşünce varsa kafandan at derim. Mevkiye göre de secim yapma ailen eski sevgilini seviyo diyede bi seçim yapma. Kalbini dinle

bence biraz bekle kafanı topla. son sevgilinden ayrılman tabiki seni mahvetmiş ama emin ol böyle olduysa daha iyi olacağı içindir. bekle ve öncekiyle sadece arkadaş olarak görüş. görüş ki birtaz kafanı dağıt. ilerleyen zamanlarda unutur ve avukat olana yaklşıcaksın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…