İçim yanıyor

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
66
İstanbul
Uzun zamandır giremiyordum bu siteye vakit ayıramıyordum ama şu olanlardan sonra kimseye anlatamadıgımı size anlatmak istedim. hoş anlatılmayacak bir şey degil ama ben anlatmıyorum, garipsiyorum. Olan şu ki her şey erkek arkadaşımdan ibaret. bu x'le yaklaşık 1 senedir tanışıyoruz, hatta daha fazla gel gelelim biz bunla 4 ay cıktık nisan ayında da ayrıldık 1,2 hafta sonrada agza alınmayacak seyler söyledi tamamen kestik konusmayı 1 ay sonra mayısın 27'sinde beni aradı ilk aradıgında açmıştım ödemeliydi :88::88::88: neyse digerlerinide açmadım ertesi gün ben aradım meraktan neden aradın gibisinden bilmemizlige vurdu, laf sokuyordum bir sey demiyordu suçluydu biliyordu. istemiyorsan aramam bir daha dedi ARAMA diyemedim, keşke deseydim. o sırada sevgilisi varmış varken bile bana yavşıyordu hayvan herif yazın ögreniyorum bunları tabi ben..

neyse 1 hafta sonra ben aradım böylede şöyle soguttum kendimden icimdeki kinden dolayı, yediremiyordum o lafları

öyle böyle haziranın 28 ine kadar konustuk (tarihlerle aram cok iyidir) laf soktu suratına kapattım telefonu ramazanda tekrar konusmaya başladık o zaman kopmustum ondan ümit verdi ters köşeye yatırdı... ilk 3 gün hayır desemde bakalım oldu o hayırlar...
ve tam 1 hafta aramadı dogum günümde mesaj attım cevap bile vermedi... bana deger verdigini söylerken dogum günümü bile hatırlamaması... ertesi gün başkasından aradı buluşalım diye s... g..t dedim

2 ay sonra bayramımı kutladı konustuk lanet olsun ki kimseye kin tutamıyorum. Belkide bu ona özeldir

Cıktık 3 hafta Dünde ayrıldık kavga ettik alaya vurdu sevmeseydin sana ayak uydurdum... s..g..t dedi...

İçim o kadar yanıyor ki aptallıgıma mı yanayım, sevdigime mi bilemedim

kimseyede anlatamıyorum her yerde of pucca, ondan adam olmaz, hangi yüzle konusuuyorsun , of inanmıyorum sana cümleleri duymaktan cekindigim için yüz yüze olunca daha cok üzülüyor insan

Destek olucaklarına köstek oluyorlar malsın, gerizekalısın oysaki insan gecicek kardesim unutucaksın lafını bekliyor

Sizden istedigim de şu hanımlar su serefsz x' i nasıl unutabilirim, nasıl teselli ederim kendimi

etrafı sessizce izliyorum ve onu düsünmeden hayal etmeden olmuyor ve onca yaşattıgı acılara ragmen

şerefsizliklere,laflara ragmen... her yerde o yokken bile cok her şeyi etkiliyor notlarımı,hayatımı,yapımı

hala nasıl seviyorum oysaki...

KIZLAR ATLADIGIM SEYLER OLABİLİR BEN SİZE YAZMAYA CALISICAM SİMDİDEN TAVSİYELERİNİZ İÇİN TESSEKÜR EDİYORUM

tabi ki o adamla barışman hata olmuş. bunu sende kabul ediyorsun. ne olursa olsun onunla bir daha barışmayacağına kendini şartla başta. Kafanda bitir onu yani. Yoksa gelir yine iki kelime eder unutuverirsin olanları barışırsın. Kendi mutluluğun için yaşa şu hayatı. Sana hakaretler eden bir adamla ne kadar mutlu olabilirsin ki? Özlüyor musun onun sana yaşattıklarını düşün.
Anladığım kadarıyla şu an konuşmuyorsunuz. Sil telefon numarasını onu hatırlatacak her türlü şeyden kaç. Unut demekle unutulmuyor maalesef.Ve o adam içinde kendini üzme.İnan değmeyecek biriymiş.
Son olarak ne için ayrılmıştınız?Acaba canını mı yakmak istiyor aklıma o geldi bir an.

Eğer insan isterse 1 günde unuturmuş 10 yılı...

21 gün adını hiç anma, ne fotoğrafı nede hatırası hiçbir şeyini görme. Böyle alışmak, kabullenmek daha kolay oluyormuş

Ilk önce yapman gereken şey,ona ait ne varsa yok et etrafından ..Herşeyden canım.telini sil herşeyi.Sonra da kalbınden söküp atmak içinse zamana ıhtıyacın var.Onu düşünmemeye çalış.Git gez toz eğlen kafanı dağıt yani.Üzüleceksın en başlarda acıyacak yureyin.Ama zamanla unutacaksın..dua et canımm.

bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar bir nebze de olsa kafamdan atabildim bu arada neden bilmiyorum ama her sabah telefonuma bakınca ondan mesaj bekliyorum...
nedir bu aptallık hala ne bekliyorum anlamıyorum

mesaj beklemen alışkanlıktan işte seni çok iyi anlıyorum bazen zalimi sevmekten zevk alıyoruz :54:
Bence irtibatı kes hayatını başka şeylere yönlendir çünkü o affetmelerin zamanla daha çok yaralayacak seni.Erkekler bizim gibi değiller senin kadar hassas bakamaz olaya sonunda üzülen sen olursun.Herkes herşey unutulur bir şekilde ben 3 yıllık ilişkim bittiğinde herşey bitmiş gibi davrandım çünkü kocaman 3 yıl ciddi bir ilişki hiç uğruna bitti ama sonra hayat çok güzel kapılar açtı bana şuan hiç olmadığım kadar mutluyum üstelik sadece 5 ay oldu.Sen kendini üzme geçecek hepsi tamamen unutamazsın ama acıtmaz umursamazsın en azından.Tek yapman gereken onunla ilgili şeyleri hayatından çıkarmak gerekirse hattını değiştir ulaşamasın sana çünkü şuan o senin zaafın o da bunu kullanıyor :34:

mesaj beklemen alışkanlıktan işte seni çok iyi anlıyorum bazen zalimi sevmekten zevk alıyoruz :54:
Bence irtibatı kes hayatını başka şeylere yönlendir çünkü o affetmelerin zamanla daha çok yaralayacak seni.Erkekler bizim gibi değiller senin kadar hassas bakamaz olaya sonunda üzülen sen olursun.Herkes herşey unutulur bir şekilde ben 3 yıllık ilişkim bittiğinde herşey bitmiş gibi davrandım çünkü kocaman 3 yıl ciddi bir ilişki hiç uğruna bitti ama sonra hayat çok güzel kapılar açtı bana şuan hiç olmadığım kadar mutluyum üstelik sadece 5 ay oldu.Sen kendini üzme geçecek hepsi tamamen unutamazsın ama acıtmaz umursamazsın en azından.Tek yapman gereken onunla ilgili şeyleri hayatından çıkarmak gerekirse hattını değiştir ulaşamasın sana çünkü şuan o senin zaafın o da bunu kullanıyor :34:

şu bloklardaki kızlar allahım ne kadar iyisiniz kendi dostlarım olsa neler yapardı siz o kadar anlayışlısınız ki insanı mutlu ediyorsunuz...

sen bu adamla ne yaşadın da unutamıyosun anlamadım

benim şu anlattıklarından gördüğüm tek şey birbirine aylar boyunca s..git demek için fırsat kollayan iki insan

muhtemelen yaşın da daha çok küçük

bırak bu işleri dersini çalış

sen bu adamla ne yaşadın da unutamıyosun anlamadım

benim şu anlattıklarından gördüğüm tek şey birbirine aylar boyunca s..git demek için fırsat kollayan iki insan

muhtemelen yaşın da daha çok küçük

bırak bu işleri dersini çalış

olmuyor duygularının içinde boguluyor insan

Nasıl bu duruma geldiniz ?
İlişki sağlam başlamamış galiba sonra da kurtarılamamış ...
Hislerini sorgula bence ona karşı ne hissettiğini sor kendine
Eminim ki sevgin kalmamıştır öfke ile dolusundur

Öfkeni ondan cıkarmak istersin sonra tekrar başa dönersiniz o yüzden unutmak en iyisi
Bunun da tek yolu zaman açıkcası.

Zamana bırak kendini tanı !

Canım insanlar evliyken bile boşanıp unutuyorsa sen de unutacaksin bunu bil.. ve zaman buldukça uzun yürüyüşler yap ınan çok iyi gelecek.. Seni seviyor olsa ınan bir an boş bırakmazdı ki doğumgününu bile umursamamis bunu unutma.. Ve bende eşimden ayrildigimda inanılmaz aşıktım gece gündüz dua okuyordum bu sevgim yok olsun diye ki o gece gündüz ariyordu affet diye.. Inan Yasin Suresini ezberledim o dönem sürekli okumaktan.. Dua ların gücü ve uzun yürüyüşlerle düşünürken kendimi buldum onu sildim.. Sonra yeniden evlendim aşık oldum.. Şimdi şükür mutluyum.. ınan sen de seni hakeden biriyle çok mutlu olacaksın sadece zaman...

Nasıl bu duruma geldiniz ?
İlişki sağlam başlamamış galiba sonra da kurtarılamamış ...
Hislerini sorgula bence ona karşı ne hissettiğini sor kendine
Eminim ki sevgin kalmamıştır öfke ile dolusundur

Öfkeni ondan cıkarmak istersin sonra tekrar başa dönersiniz o yüzden unutmak en iyisi
Bunun da tek yolu zaman açıkcası.

Zamana bırak kendini tanı !

4 Hafta öncesine kadar yine ayrılmıştık tuttugum kin varya 1 hafta boyunca geçmemişti normalde kin tutan biri degilim
anti depresyanlar bile geçirmiyordu sinirimi sürekli sinir patlamaya hazır bomba.. daha dogrusu sürekli patlayan bir bomba... 1 hafta napabilirim napabilirim diye kendimi yırtttım intikam planlarımı araştırmalar mı ooo .

sonra bir yerden şu sözü gördüm ''affetmektir.böylece ona dair hiç bir şey kalmaz içinde bırak adını,tadını,yüzünü varlıgını bile unutursun... öyle öyle geçti öyle tekrar geldi tekrar barıştık

son kavgamızda onada söyledim bu sondu ne hissedilen hislere nede söylenen sözlere degmezsin

şu an tek amacım paketlerim bittigi an numaramı degiştirmek

içimde bir nebzede o var ama biliyorum gidicek günden güne azalıyor bendeki ''o''

her gün hayalini kurdugum insanın artık hayalini kurmuyorsam....

ama hala var gider hayırlısıyla

şu sıralar çok yemege sardım .. offff ama unutturuyo

o yemek yeme alışkanlıgımdanda kurtulucam ondandır

unutmak en büyük lutuftur hem

şu iki gündür bu sitede bütün dertleri okuyorum

dertlerim azalıyo tek ben degilim diyorum daha iyi meşgul oluyorum bir şeylerle

ve cokcokcokcok teşekkür ediyorum gözlerinden mıncırıyoruuum

Canım insanlar evliyken bile boşanıp unutuyorsa sen de unutacaksin bunu bil.. ve zaman buldukça uzun yürüyüşler yap ınan çok iyi gelecek.. Seni seviyor olsa ınan bir an boş bırakmazdı ki doğumgününu bile umursamamis bunu unutma.. Ve bende eşimden ayrildigimda inanılmaz aşıktım gece gündüz dua okuyordum bu sevgim yok olsun diye ki o gece gündüz ariyordu affet diye.. Inan Yasin Suresini ezberledim o dönem sürekli okumaktan.. Dua ların gücü ve uzun yürüyüşlerle düşünürken kendimi buldum onu sildim.. Sonra yeniden evlendim aşık oldum.. Şimdi şükür mutluyum.. ınan sen de seni hakeden biriyle çok mutlu olacaksın sadece zaman...

senin adına cok sevindim havalar erken kararmasa bende yürüyüş yapıcaam ama işte :26::26::26::26:

dua etmek insanı rahatlatıyor namaz kılmak hele...

Uzun zamandır giremiyordum bu siteye vakit ayıramıyordum ama şu olanlardan sonra kimseye anlatamadıgımı size anlatmak istedim. hoş anlatılmayacak bir şey degil ama ben anlatmıyorum, garipsiyorum. Olan şu ki her şey erkek arkadaşımdan ibaret. bu x'le yaklaşık 1 senedir tanışıyoruz, hatta daha fazla gel gelelim biz bunla 4 ay cıktık nisan ayında da ayrıldık 1,2 hafta sonrada agza alınmayacak seyler söyledi tamamen kestik konusmayı 1 ay sonra mayısın 27'sinde beni aradı ilk aradıgında açmıştım ödemeliydi :88::88::88: neyse digerlerinide açmadım ertesi gün ben aradım meraktan neden aradın gibisinden bilmemizlige vurdu, laf sokuyordum bir sey demiyordu suçluydu biliyordu. istemiyorsan aramam bir daha dedi ARAMA diyemedim, keşke deseydim. o sırada sevgilisi varmış varken bile bana yavşıyordu hayvan herif yazın ögreniyorum bunları tabi ben..

neyse 1 hafta sonra ben aradım böylede şöyle soguttum kendimden icimdeki kinden dolayı, yediremiyordum o lafları

öyle böyle haziranın 28 ine kadar konustuk (tarihlerle aram cok iyidir) laf soktu suratına kapattım telefonu ramazanda tekrar konusmaya başladık o zaman kopmustum ondan ümit verdi ters köşeye yatırdı... ilk 3 gün hayır desemde bakalım oldu o hayırlar...
ve tam 1 hafta aramadı dogum günümde mesaj attım cevap bile vermedi... bana deger verdigini söylerken dogum günümü bile hatırlamaması... ertesi gün başkasından aradı buluşalım diye s... g..t dedim

2 ay sonra bayramımı kutladı konustuk lanet olsun ki kimseye kin tutamıyorum. Belkide bu ona özeldir

Cıktık 3 hafta Dünde ayrıldık kavga ettik alaya vurdu sevmeseydin sana ayak uydurdum... s..g..t dedi...

İçim o kadar yanıyor ki aptallıgıma mı yanayım, sevdigime mi bilemedim

kimseyede anlatamıyorum her yerde of pucca, ondan adam olmaz, hangi yüzle konusuuyorsun , of inanmıyorum sana cümleleri duymaktan cekindigim için yüz yüze olunca daha cok üzülüyor insan

Destek olucaklarına köstek oluyorlar malsın, gerizekalısın oysaki insan gecicek kardesim unutucaksın lafını bekliyor

Sizden istedigim de şu hanımlar su serefsz x' i nasıl unutabilirim, nasıl teselli ederim kendimi

etrafı sessizce izliyorum ve onu düsünmeden hayal etmeden olmuyor ve onca yaşattıgı acılara ragmen

şerefsizliklere,laflara ragmen... her yerde o yokken bile cok her şeyi etkiliyor notlarımı,hayatımı,yapımı

hala nasıl seviyorum oysaki...

KIZLAR ATLADIGIM SEYLER OLABİLİR BEN SİZE YAZMAYA CALISICAM SİMDİDEN TAVSİYELERİNİZ İÇİN TESSEKÜR EDİYORUM

aslında seninkisi unutamamak değilde hazmedememek gibi geldi.. sana yapılanlara rağmen böyle şeyler yaşamanı ve onun umursamaz tavrını sindiremiyorsun seni okadar iyi anlıyorum ki.. İllaki onsuzluğa bi şekilde alışırsın gün geliyo nelere alışıyoruz..

Aklıma mustafa sandal'ın şarkısı geldi ya gerçektende insan onu mutlu edeni değilde onu üzeni istiyor nedense..

Not: şarkının ismi 'gönlünü gün edeni sevmez sevda, ister hep onu üzeni' :ssz:

Nasıl unuturum diye sormuşun
Aslında sorunun içinde cevabı.sana yaşattığı şeyleri düşün

aslında seninkisi unutamamak değilde hazmedememek gibi geldi.. sana yapılanlara rağmen böyle şeyler yaşamanı ve onun umursamaz tavrını sindiremiyorsun seni okadar iyi anlıyorum ki.. İllaki onsuzluğa bi şekilde alışırsın gün geliyo nelere alışıyoruz..

Aklıma mustafa sandal'ın şarkısı geldi ya gerçektende insan onu mutlu edeni değilde onu üzeni istiyor nedense..

Not: şarkının ismi 'gönlünü gün edeni sevmez sevda, ister hep onu üzeni' :ssz:

Hazmedememek bir nebze bir nebzede böyle olsa daha iyi olurdu şöyle davransaydım gibisinden..

Nasıl unuturum diye sormuşun
Aslında sorunun içinde cevabı.sana yaşattığı şeyleri düşün

evet aynen öyle dünden beri forumu alt üst ettim aşk acısı çekenler konusundaydım o kadar yardımcı olan şeyler varki
okudukça bile aklıma gelmiyor eskiye göre iyi

bir de umrunda olmayan biri için daha ne kadar üzülürüm lafı var tam benlik

cok seyler gördüm forumda not ettim hepsini 3 sayfa notum varrr

YENDİM SENİİİ YENDİİM

amaaaaagn kızlar kararsız kaldım boş yerede topik açmak istemiyorum numarama mı degistireyim hattımı mı yoksa öyle kalsın mı sebep x den uzaklaşmak

Back
X