yanlıs mı yazdın bacım, 1.5 sene dıcektın sanırım, senın oğlan bnm kızla yasıt dıye bılıorum, hamıle de degıldın dımı :44:Minnak aynısı bende de oluyor. Ve bende tam 1,5 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Hafif şişlikte var. Ne bu ya
burcu haklı galiba gazdır inşaAllah...3,5 ay önce sezeryanla doğum yaptım aynısı bendede oluyo..
yanlıs mı yazdın bacım, 1.5 sene dıcektın sanırım, senın oğlan bnm kızla yasıt dıye bılıorum, hamıle de degıldın dımı :44:
hamıle olsan o gözü çıkmayasıca kaynanaya cocuk mocuk kalmaz duserdı zaten
burcu haklı galiba gazdır inşaAllah...
yanlıs mı yazdın bacım, 1.5 sene dıcektın sanırım, senın oğlan bnm kızla yasıt dıye bılıorum, hamıle de degıldın dımı :44:
hamıle olsan o gözü çıkmayasıca kaynanaya cocuk mocuk kalmaz duserdı zaten
burcu haklı galiba gazdır inşaAllah...
iyiyim gazmem sen nassın :))mınnakım nasılsın sekerım bak boyle durum genelde pkosu olnlarda oluyor cnm bı kadın doguma gozukebılırsın yada kmıyon tarzı kıstlerı olanlarda oluyor cnm aklında bulunsun ben ılk pko oldugumda farketmıstım sureklı bebk gezınıyor gıbı oluyordu adetım gecıkınce dr gıttım ozaman oğrendım
gazım yokki tatlım yaa, ama inşaAllah gazdır :26:Bende ki agz değil ya rezene falan için gazınız varsa da çok iyi geliyor.
Ben doktara gitmeye çok korkuyorum. Sadece kadın doğumculara zöel bir korku bu
Ya bebekse minnak senin kıza kardeş gelir belki
ilahi, guldurdun benı yaa sabah sabah
adetım normalınden fazla gecıktı bu ay, o yuzden test yaptım. negatıfti. :) 2-3 gun sonrada hastalandım zaten.
6 aylık hamile falan gıbı hissediorum nasıl oynuo ıcerde bıseyler. doktorum programında bıgun bı cocuktan amlıyatla alınan bagırsak kurtlarını gostermıslerdı, yemin ediorum kımse onlardan bıtanesının bıle vucudunda olabılecegı ıhtımalıne katlanamaz. iğrenc yaaa
korktum acaba oyle bıseymı dıye.
belirtilerine sebeplerine falan baktım, tam pişmemiş etler yapabılıomus parazıt. bende etı az pişmiş yerım. korktum yani. gıdem ben doktora en iyisi....
Şaka mı bende tavuğu,kırmızı eti çok pişirmeden yerim
yok şeker doğru valla...Şaka mı bende tavuğu,kırmızı eti çok pişirmeden yerim
benimde ameliyattan sonra sürekli sanki bebek tekme atar gibi ara ara oluyor...kendimi hamile gibi hissedim...ama bende aşırı derecede gaz var....kurt felan sanmıyorum öyle tekme atacağını...onun için fazla insan içine giremiyorum...doktorun bana dediği tatıya tuzluyu arka arkaya tüketme....gaz yapıcı şeyler yeme..ameliyattan sonra bağırsakların hassaslaşmış dedi....
Böyle geziniyor dimi minnak sende ki de hani bebiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?