İçimde bebek gibi bişey oynuyor,kurt olabilir mi?

minnakkk

Büyümicktk itiraf EThadi!
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
1.928
112
163
İstanbul
1.5 sene once sezaryen oldum. başlıktan da anlayacağınız üzere sezaryen bölgemin oralarda bı yerlerde bebek oynar gibi bişeyler oynuyor. hamile değilim. gecikmiş olan adetim yeni bitti ve hastalanmadan 3 gün öncede test yapmıstım zaten. hem zaten bu kadar aktif olan bı bebek en az 5 aylık olur :D acaba kurt mu var diye aklımdan geçti.
ananem de bende de oluyor arada bir dedi gecen gün. sizde de oluyor mu?

Minnak aynısı bende de oluyor. Ve bende tam 1,5 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Hafif şişlikte var. Ne bu ya

Minnak aynısı bende de oluyor. Ve bende tam 1,5 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Hafif şişlikte var. Ne bu ya
yanlıs mı yazdın bacım, 1.5 sene dıcektın sanırım, senın oğlan bnm kızla yasıt dıye bılıorum, hamıle de degıldın dımı :44:
hamıle olsan o gözü çıkmayasıca kaynanaya cocuk mocuk kalmaz duserdı zaten :27:

3,5 ay önce sezeryanla doğum yaptım aynısı bendede oluyo..
burcu haklı galiba gazdır inşaAllah...

mınnakım nasılsın sekerım bak boyle durum genelde pkosu olnlarda oluyor cnm bı kadın doguma gozukebılırsın yada kmıyon tarzı kıstlerı olanlarda oluyor cnm aklında bulunsun ben ılk pko oldugumda farketmıstım sureklı bebk gezınıyor gıbı oluyordu adetım gecıkınce dr gıttım ozaman oğrendım :34:

yanlıs mı yazdın bacım, 1.5 sene dıcektın sanırım, senın oğlan bnm kızla yasıt dıye bılıorum, hamıle de degıldın dımı :44:

Sene diyecektim cnm ya pardon:42: Valla kalmazdı cnm

Bende ki agz değil ya rezene falan için gazınız varsa da çok iyi geliyor.

mınnakım nasılsın sekerım bak boyle durum genelde pkosu olnlarda oluyor cnm bı kadın doguma gozukebılırsın yada kmıyon tarzı kıstlerı olanlarda oluyor cnm aklında bulunsun ben ılk pko oldugumda farketmıstım sureklı bebk gezınıyor gıbı oluyordu adetım gecıkınce dr gıttım ozaman oğrendım :34:
iyiyim gazmem sen nassın :))
benım adetlerım 12 senedır duzensız zaten tatlım. doktoruma gıdıorum duzenlı olarak, pko mko bısey demedı ama gene bı gıdıyım bakıyım.
:34:

Bende ki agz değil ya rezene falan için gazınız varsa da çok iyi geliyor.
gazım yokki tatlım yaa, ama inşaAllah gazdır :26:

Ben doktara gitmeye çok korkuyorum. Sadece kadın doğumculara zöel bir korku bu:33:

Ya bebekse minnak senin kıza kardeş gelir belki
:49:

Ben doktara gitmeye çok korkuyorum. Sadece kadın doğumculara zöel bir korku bu:33:

Ya bebekse minnak senin kıza kardeş gelir belki
:49:

ilahi, guldurdun benı yaa sabah sabah :D
adetım normalınden fazla gecıktı bu ay, o yuzden test yaptım. negatıfti. :) 2-3 gun sonrada hastalandım zaten.
6 aylık hamile falan gıbı hissediorum nasıl oynuo ıcerde bıseyler. doktorum programında bıgun bı cocuktan amlıyatla alınan bagırsak kurtlarını gostermıslerdı, yemin ediorum kımse onlardan bıtanesının bıle vucudunda olabılecegı ıhtımalıne katlanamaz. iğrenc yaaa
korktum acaba oyle bıseymı dıye.
belirtilerine sebeplerine falan baktım, tam pişmemiş etler yapabılıomus parazıt. bende etı az pişmiş yerım. korktum yani. gıdem ben doktora en iyisi....

ilahi, guldurdun benı yaa sabah sabah :D
adetım normalınden fazla gecıktı bu ay, o yuzden test yaptım. negatıfti. :) 2-3 gun sonrada hastalandım zaten.
6 aylık hamile falan gıbı hissediorum nasıl oynuo ıcerde bıseyler. doktorum programında bıgun bı cocuktan amlıyatla alınan bagırsak kurtlarını gostermıslerdı, yemin ediorum kımse onlardan bıtanesının bıle vucudunda olabılecegı ıhtımalıne katlanamaz. iğrenc yaaa
korktum acaba oyle bıseymı dıye.
belirtilerine sebeplerine falan baktım, tam pişmemiş etler yapabılıomus parazıt. bende etı az pişmiş yerım. korktum yani. gıdem ben doktora en iyisi....

Şaka mı bende tavuğu,kırmızı eti çok pişirmeden yerim

benimde ameliyattan sonra sürekli sanki bebek tekme atar gibi ara ara oluyor...kendimi hamile gibi hissedim...ama bende aşırı derecede gaz var....kurt felan sanmıyorum öyle tekme atacağını...onun için fazla insan içine giremiyorum...doktorun bana dediği tatıya tuzluyu arka arkaya tüketme....gaz yapıcı şeyler yeme..ameliyattan sonra bağırsakların hassaslaşmış dedi....

Şaka mı bende tavuğu,kırmızı eti çok pişirmeden yerim
yok şeker doğru valla...
kupkuru yıyemem bende, az pişirip yerim o da zararlıymıs yauu:43:
benimde ameliyattan sonra sürekli sanki bebek tekme atar gibi ara ara oluyor...kendimi hamile gibi hissedim...ama bende aşırı derecede gaz var....kurt felan sanmıyorum öyle tekme atacağını...onun için fazla insan içine giremiyorum...doktorun bana dediği tatıya tuzluyu arka arkaya tüketme....gaz yapıcı şeyler yeme..ameliyattan sonra bağırsakların hassaslaşmış dedi....
:9::9::9::9::9:
Allah seni iyi etsin emi :)

Back
X