İçimde bir sıkıntı var. eşime durduk yere sinirleniyorum. ne oldu bana böyle :(

bestceny

günaydın gittim ben
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
393
4
96
Adana
kadın olarak durduk yere sanki aldatılıyormuşum gibi bir his var içimde şu iki haftadır böyle. eşimin ilgisi azaldı ondan mı acaba bilemiyorum. bana kilo aldın dikkat et çekirdek yeme falan diyor. az öncede dolaşıcam biraz dedi çıktı. nedense içim sıkılıyor kalbim buruk sanki tarif edilmez bişe içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor ne olacak offf. giderken pencereden baktım telefonla konuşuyordu. sadece kuruntumu bilemiyorum. arkadaşlarıyla içmeye göndermedim diye beni boğuyorsun dedi. her zaman kıskanç olan kocam artık beni kıskanmıyor. aksine ben onu kıskanıyorum ve benim üstüme durduk yere böyle gelirsen bende yaparım dedi. saçlarına jöle sürcekmiş. parfümünü değiştirdi. bir havalr görmeyin. kafam karmakarışık. ben mi abartıyorum. burnuma hiç de iyi kokular gelmiyor. facebook da farklı mail adresi gördüm bilgisayarında bu kimin dedim arkadaşımın dedi. inanmadığımı görüncede arkadaşına arattı. o da benim hesabım ama oyun hesabı face değil dedi. offf ne oluyo şimdi? :43:

aldatılan kadın hisseder derler ama sen evde sıkılıosun fln belki ondan olabilir mi şüphelendigin baska davranısları oldumu

aldatılan kadın hisseder derler ama sen evde sıkılıosun fln belki ondan olabilir mi şüphelendigin baska davranısları oldumu

kendine bakmaya başladı. sanki benden uzaklaştı gibi. bana kusur bulup duruyor. yok göbeğim çıkmış yok basenlerim çıkmış. ama ben 1,67 boy 62 kiloyum. abartı kilom yok. sezeryandan bir tek göbek kaldı. içimde bir sıkıntı var gerçekten. 6 yıldır tanıdığım adam o değilmiş gibi :(

Başka birşey varmı. Yani durup duruken kendine bakmalar giyimine kuşamına dikkat etmeler sık ve gizli telefon görüşmeleri. Telefonunu ortada bırakamama durumu , cinsel ilişkinizde bir değişiklik sana gereksiz bir hediye falan alma durumu bir anda çok ilgiliyken biranda çok uzaklaşmak davranışlarında dengesilik falan varmı? Bu gibi şeyler varsa süphelenmekte haklısın.Ama yoksada sadece hislerin böyleyse biraz daha gözlemle ve daha yakın olmaya çalış sende kendine dikkat et ilişkinizi sıcak tut dışarıya falan çıkın beraber eğer bir değişiklik olmassa konuşmayı dene belki kafasına takılan başka birşey vardır

Başka birşey varmı. Yani durup duruken kendine bakmalar giyimine kuşamına dikkat etmeler sık ve gizli telefon görüşmeleri. Telefonunu ortada bırakamama durumu , cinsel ilişkinizde bir değişiklik sana gereksiz bir hediye falan alma durumu bir anda çok ilgiliyken biranda çok uzaklaşmak davranışlarında dengesilik falan varmı? Bu gibi şeyler varsa süphelenmekte haklısın.Ama yoksada sadece hislerin böyleyse biraz daha gözlemle ve daha yakın olmaya çalış sende kendine dikkat et ilişkinizi sıcak tut dışarıya falan çıkın beraber eğer bir değişiklik olmassa konuşmayı dene belki kafasına takılan başka birşey vardır

şu ara sadece özgürlük istiyor benden. bir yere gideceksek, sen git falan diyor. kıskançlığı yok. eskiden hep yanımda olmak isterdi şimdi rahat olmak istiyor. cinsel hayatımıza gelince sanki mecburiyet gibi yapmak zorundaymış görevmiş gibi yapıyo tamam. yani uzaklaştı. ben bakımlıyım. evde dahi sık sık makyaj falan yaparım paspal dolaşmam. birlikte dışarı çıkma talebime para var istediğin gibi harca. bana dokunma diyor. :50: 2 saat oldu yok. aramakta istemiyorum. boğuyormuşum onu. o yüzden. ne yapsam bilemiyorum ki. giderken telefonla konuşuyordu. pencedereden baktığımda. :50:

onun davrandığı gibi davranmak istiyorum. anlasın ne demek olduğunu. ama evde çocuk var. bırakacak da kimse yok. kendi çıktı gitti. çare çare çaree napsam bilemiyorum

ne yalan söyleyeyim, ben olsam çok fena işkillenirim...

rahat bırakacaksınızda bi arayın bakalım rahatsızlandım basım döndu gelirmisin fln diyin ne dicek dısarı cıkınca konusmus şüphelenmişsiniz belki bi arkadasının yanına gidecekti bulusalım fln diye aradı ne bileyim bende sizi şüpheye düşürmek istemiyorum ama bi arayın bakalım

açıklamak zorunda değilsiniz ama,maddi durumunuz nasıl?hani şu açıdan soruyorum,sıkıntıya girdiyseniz eşiniz depressif bir dönem geçiriyor olabilir.bir diğer seçenek,eşiniz 34-35yaşında mı?orta yaş bunalımını bazen beyler erken geçiriyor,o zaman da böyle huy değiştiriyorlar ve birden aynaya bakmaya başlıyorlar.bi ihtimal daha var,yeni doğum mu yaptınız,ya da bebek mi daha?bu da sizden,çocuğunuzdan ve hatta evden uzaklaşma isteği olabilir...ketum bir yapıya sahip mi?iş ortamında gerildiği anları gelip sizinle paylaşır mı?

1 saat önce geldi. üzerimde hırkam vardı üşümüştüm üzerime aldım balkonda sigara içerken. eşim geldi. nereye gittin dışarı mı çıktın dedi. hayır dedim. kızına hediye almış. dışarı çıkmışsın dedi. evet dedim çıktım. bu haldemi dedi. evet dedim. sen nasıl çıkarken bana sormuyorsun bende çıktım sana sormuyorum dedim. senin sorunun ne falan dedi. bende bişe yok sen kendine dön bak. sana karışmıcama dair söz verdim. ben sana karışmıyorum o zaman sende bana karışma dedim. karışmıyorum ne yaparsan yap dedi. içerde kızıma soruyor. nereye gittiniz diye. o da bişe anlamadı ki çocuk bişe söylemedi. benim sorunum varmış. değişen kendi gelmiş bana ne oluyo diyor çıldırcam. ama sakin konuştum. surat asıyormuşum. yok birde gülsemiydim ya adam kendinden resmen soğutuyor. zaten ne sorunlar yaşadık. tekrar biraraya geldik. sıradaki de bu aldatma mı olacak Allahım ya rabbim. sabır sabır. varsa bişe çıkar zaten. sabredicem. keşke annem yanımda olsaydı. ona belli etmemek için telefonda iyiymişim gibi konuştum canım annem anladı sanki. :43:

onu bir cember ıcıne al ama o bunu anlamasın... anladıgı an kayıs kopar bilesın...

rahat bırakacaksınızda bi arayın bakalım rahatsızlandım basım döndu gelirmisin fln diyin ne dicek dısarı cıkınca konusmus şüphelenmişsiniz belki bi arkadasının yanına gidecekti bulusalım fln diye aradı ne bileyim bende sizi şüpheye düşürmek istemiyorum ama bi arayın bakalım

telefonunu yatak odasına bırakmıştı arama kaydına baktım. bekar arkadaşı var çalıştığı yerden onu aramış daha bir şüphelendim :50:

arkadaşım.insanın kendine ettiği kötülüğü kimse edemez bunu unutma sakın.neden aklına önce en kötüsü geliyor?neden önce en olumsuzu düşünüyorsun?sen şimdi onu arayıp nerde olduğunu anlamaya çalışsan yada bi baheneyle eve getirmeye çalışsan bu sefer sen mızmız kadın durumuna düşeceksin.afedersin ama onunda poposu kalktıkca kalkacak.haksızmıyım.belki canı bi şeylere sıkkındır.erkekler bizden çok farklı arkadaşlar.olaylara bakış acıları bizim gibi değil.senin faredemediğin bir sıkıntısı var belkide ve sadece yanlız kalmak istiyor olabilir.neden aklına hemen başka birisini getiriyorsun?düşünme böyle şeyler getirme aklına çeğırma kötü şeyleri düşünerek...

kimse çıkıp sizee açık açıkk bişey yazmazz...
ama ben yazıyorummm...
bir erkeğin beni boğuyoruyla başlayan cümleleri..
gizli telefon görüşmleri..
size rahat dolaş ye iç keyfine bak demesi benimle ilgilenme demesi..
parfümlerr jöleler...

aldatıyor demektir arkadaşımm..

kendini suçlamaa hiçç benim göbeğim benimm fazlalıklarım diyee boşuna yakınmaa..
dünyanın en güzel kadınıda olsan erkek hamuru mayası buu..

açıklamak zorunda değilsiniz ama,maddi durumunuz nasıl?hani şu açıdan soruyorum,sıkıntıya girdiyseniz eşiniz depressif bir dönem geçiriyor olabilir.bir diğer seçenek,eşiniz 34-35yaşında mı?orta yaş bunalımını bazen beyler erken geçiriyor,o zaman da böyle huy değiştiriyorlar ve birden aynaya bakmaya başlıyorlar.bi ihtimal daha var,yeni doğum mu yaptınız,ya da bebek mi daha?bu da sizden,çocuğunuzdan ve hatta evden uzaklaşma isteği olabilir...ketum bir yapıya sahip mi?iş ortamında gerildiği anları gelip sizinle paylaşır mı?

maddi durumumuz evliliğimizin ilk yıllarında çok kötüydü borç içindeydik ama şimdi iyi. para sıkıntımız hiç yok. eşimin yaşı 29. arkadaş ortamı değişti çalıştığı yerden dolayı. ondan olabilir. arkadaşlarının eşleri karışmıyor kocalarına. ben çıkıyorum deyip çıkıyormuş adamlar. eşlerının yanında söyluyorlar birde. arkadaşlara oturmaya gittik herkes ordaydı. ben eşimin gece dışarı çıkıp içmesine karşıyım ki önceden içmezdi. ben bırakmayınca bana bir tepki oldu. ortamda. bende ben gitmesini istemiyorum dedim.
kızım 5 yaşında. ona kardeş düşünüyordum vazgeçtim. zaten o da istemiyordu. bugun bana çocuk istiyorum dedi ilk defa bende ben istemiyorum artık dedim. o da hayırdır kım aklına giriyor senın allah allah ne oluyo falan dedi. oysaki bu düşüncemi ailede herkes destekliyor. 2. çocuk olsun diyorlar. bende çok istiyordum ama şu ara heleki eşimin bu hareketlerinden sonra vazgeçtim :50: iş ortamında olanları asla benimle paylaşmaz. aslında çok sıkılgan utangaçtı nasıl bu ortama girdi adamın yürüyüşü değişti. :50:

kimse çıkıp sizee açık açıkk bişey yazmazz...
ama ben yazıyorummm...
bir erkeğin beni boğuyoruyla başlayan cümleleri..
gizli telefon görüşmleri..
size rahat dolaş ye iç keyfine bak demesi benimle ilgilenme demesi..
parfümlerr jöleler...

aldatıyor demektir arkadaşımm..

kendini suçlamaa hiçç benim göbeğim benimm fazlalıklarım diyee boşuna yakınmaa..
dünyanın en güzel kadınıda olsan erkek hamuru mayası buu..

nasıl ortaya çıkacak peki. elimde kanıt olmalı. daha önce de boşanma kararı almıştım ama bu defa da aldatma oluyorsa ki öyle görünüyor, geri dönüş artık olmaz. ama bulmam lazım yanı ortaya nasıl çıkarmalıyım. :50:

maddi durumumuz evliliğimizin ilk yıllarında çok kötüydü borç içindeydik ama şimdi iyi. para sıkıntımız hiç yok. eşimin yaşı 29. arkadaş ortamı değişti çalıştığı yerden dolayı. ondan olabilir. arkadaşlarının eşleri karışmıyor kocalarına. ben çıkıyorum deyip çıkıyormuş adamlar. eşlerının yanında söyluyorlar birde. arkadaşlara oturmaya gittik herkes ordaydı. ben eşimin gece dışarı çıkıp içmesine karşıyım ki önceden içmezdi. ben bırakmayınca bana bir tepki oldu. ortamda. bende ben gitmesini istemiyorum dedim.
kızım 5 yaşında. ona kardeş düşünüyordum vazgeçtim. zaten o da istemiyordu. bugun bana çocuk istiyorum dedi ilk defa bende ben istemiyorum artık dedim. o da hayırdır kım aklına giriyor senın allah allah ne oluyo falan dedi. oysaki bu düşüncemi ailede herkes destekliyor. 2. çocuk olsun diyorlar. bende çok istiyordum ama şu ara heleki eşimin bu hareketlerinden sonra vazgeçtim :50: iş ortamında olanları asla benimle paylaşmaz. aslında çok sıkılgan utangaçtı nasıl bu ortama girdi adamın yürüyüşü değişti. :50:
şimdi bakın,eğer başka biri olsa,sizden 2.çocuğu istemez.eşiniz bence yeni ortamındaki arkadaşlarına uyum sağlamaya çalışıyor.ona kılıbıksın gibi laflar atmışlardır,o da kendini ıspatlamaya çalışıyor bence.böyle ortama girince,size tavsiyem,onun aciip kazak filan olduğunu hissettirin etrafa.yapmasa bile giyiminize filan karıştığını söyleyin.bu onu diğerlerinin yanında kılıbık yaftasından kurtaracaktır...ne yalan söyleyeyim,ben de ilk tariflerinize göre 2.bir hatun var diye düşündüm.ama yangına körükle gitmek istemedim.yanlız ne vakit siz onun 2.çocuk istediğini söylediniz ve yeni çevresinden bahsettiniz ben o vakit bu ihtimali sildim kafamdan.

arkadaşım.insanın kendine ettiği kötülüğü kimse edemez bunu unutma sakın.neden aklına önce en kötüsü geliyor?neden önce en olumsuzu düşünüyorsun?sen şimdi onu arayıp nerde olduğunu anlamaya çalışsan yada bi baheneyle eve getirmeye çalışsan bu sefer sen mızmız kadın durumuna düşeceksin.afedersin ama onunda poposu kalktıkca kalkacak.haksızmıyım.belki canı bi şeylere sıkkındır.erkekler bizden çok farklı arkadaşlar.olaylara bakış acıları bizim gibi değil.senin faredemediğin bir sıkıntısı var belkide ve sadece yanlız kalmak istiyor olabilir.neden aklına hemen başka birisini getiriyorsun?düşünme böyle şeyler getirme aklına çeğırma kötü şeyleri düşünerek...

6 yıllık evliliğimizde o kadar sorun yaşadık ama aklımın ucundan geçmedi beni aldatacağı. nitekim aldatmamıştır. ama şimdi öyle bir değişti ki, bunun sebebi olarak da ister istemez aldatma görüyorum. çünkü saçını jölelemesi ağır parfümler, birde bana diyorki bundan sonra kendime bakıcam artık. senelerce hep size aldım artık sıra bende diyor. sonra çıkıp gitmesi bugun daha bir canımı sıktı. birşey inşallah yoktur ama varsa ortaya çıkmasını istiyorum çünkü bu durum çok kötü. ikilemde kaldım. :43:

sabırla bekleyeceksinn
erkeler hep açık verirr..
rahat davrann bişey yokmuş gibi
ama hep tetikte ol...
canını sıkmaa
hiç bişey içinde değmezz dövünmek ağlamak bu eşinde olsa..
senden daha değerli sadeceee çocuğun olabilirr...
gerisi dünyada boşş....
yaşın genç sanırım bunu ilerde daha çok anlayacaksınn..

sakinn olcaksınn ...

birde süslen giyin gez madem eşinde öyle istiyorr..
birde takmıyormuş gibi davran bu erkeleri bitirir...

Back
X