İçimde bitiremediğim dostum

gazelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
12
1
36
merhabalar ... benim bir arkadaşım vardı hatta arkadaştan öte kardeşim gibiydi 8yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi ailelerimiz görüşürlerdi birbirimizde haftalarca kaldığımız bile oldu birbirimizin bütün sırlarını bilirdik çok seviyordum onu kimseyle paylaşamıyordum çok kıskanıyordum geçen sene aramız bozuldu onun arkadaşları beni pek sevmedi ve arkamdan atıp tutmuşlar ama yüzüme gülmeyi ihmal etmediler biz yaklaşık 2-3 ay küs kaldık normalde 2gün zor dayanırdık neyse benim arkadaşlarım araya girdi barıştık sonra benim yine çok yakın arkadaşım olan bunun sevgilisi barıştık diye çok tepki gösterdi bende tartıştım onla daha sonra sebepsiz yere ne olduğunu anlamadan baktım yine küstük çok zoruma gitti o takıldığı arkadaşalrı onun için hiç iyi değil ailesi istemiyordu zaten onları kaç kere tartıştım onlarla olmadı sevgiliye tercih etti beni söyledğini onca söz onca yemin hepsi uçtu gitti mesaj attım bu sene cevap vermedi ben onu çok özlüyorum her anımda her şeyde o var unutamıyorum gururumdan konuşamıyorum sanki küçük duruma düşecekmişim gibime geliyor ne yapmalıyım sizce ? aslında diyorum her şeyi bir köşeye atıp arasam desem buluşalım nasıl olur? belkilerle keşklerle kafadaki sorularla uğraşmak çok zor ...

bazen el oğlu anadan babadan bile sadakatli değer veren olabiliyoo Ama bazenn herkesede bu şans gülmez..Belki arkadaşın ve senin icin en hayırlısı budur..İkinizinde birbirinize karşı yanlışları vardır ve bu yuzden boyle olmus olabilirsiniz.Sende artık önüne bak o senin kadar düsünmüyodur cünkü bi iliskisi var hayalleri var gece beraber yatacağı bi askı ailesini kuracağı bi askı var hayallerinde kız arkadasla sadece çay içilir yemek yenir gece pijamalar giyilip sabahlanır alısveris yapılır vs...Ama o hepsini sevgilisiyle hayal ediyo artık.Sözünü dinliyo yaniii.Benim böyle hiç bi zman arkadaşlığım olmadı seni anlamayabilirim ama ben okul arkadaşlarımdan çok sevgilimi ön planda tutuyorum kimseye güvenemiyorum inanıyorumki sevdiğim insan benim iyiliğimi düsünüyo...Emniim sende bir gün sevgilin belki ilerde esin olacak sevgilin icin arkadaslarından vazgecersin..dipnot belki bu kopmalarınız sizin arkadaslığınızı güclendirecek hayırmı sermi bilemezsin..

Son düzenleme:
Seni cok iyi anliyorum gercekten.
Sen 8 yilini paylasmissin ama bir erkek araya girince o 8 yil ucup gitmis.
Paylasilanlar yasananlar bir hic olmus sanki...
Belki karsilikli hatalariniz olmustur dostlar arasinda telafi edilir ama.
Bu hatadan cok tercihe donusmus yani arkadasin ikinizi idare edememis.
Erkek arkadasini secmis.
Bazi kizlari anlamiyorum erkekler bu kadar kolay silemiyor arkadaslarini kız arkadaslari icin.
Biz kizlar nasilda hayatimizi adayip bir anda ailemizi arkadaslarimizi siliyoruz.
Gozlerimiz kor oluyor adeta.
Sana diyecegim o ki arkadasliginiz buraya kadarmis.
Senin cabalarinla surmez arkadasim yipratma uzme kendini.
Herkes istedigi yolda yurusun bosver.
En guzeli onun mutlu olmasini dilemek.
Umarim erkek arkadasini tercih ettiginden dolayi pismanlik duymaz...
Hayat sana hak ettigin gercek dostluklari cikarir umarim.

Teşekkür ederim yorumlarınız için umarım hepimiz için hayırlısı neyse o olur ... onun mutlu olmasını çok istiyorum gerçekten hatta biz küsken onlar çıkmaya başlamış ben çok mutlu olmuştum arkadaşlarım şaşırmışlardı ama onun mutlu olması önemli benim için ona en kırgın olduğum zamanda bile arkadaşlarının ona karşı bazı davranışları benim canımı yakıyordu. sanırım yapmam gereken ikimizinde mutluluğu istemek takılıp kalmaman bu duruma tekrardan teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…