merhabalar ... benim bir arkadaşım vardı hatta arkadaştan öte kardeşim gibiydi 8yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi ailelerimiz görüşürlerdi birbirimizde haftalarca kaldığımız bile oldu birbirimizin bütün sırlarını bilirdik çok seviyordum onu kimseyle paylaşamıyordum çok kıskanıyordum geçen sene aramız bozuldu onun arkadaşları beni pek sevmedi ve arkamdan atıp tutmuşlar ama yüzüme gülmeyi ihmal etmediler biz yaklaşık 2-3 ay küs kaldık normalde 2gün zor dayanırdık neyse benim arkadaşlarım araya girdi barıştık sonra benim yine çok yakın arkadaşım olan bunun sevgilisi barıştık diye çok tepki gösterdi bende tartıştım onla daha sonra sebepsiz yere ne olduğunu anlamadan baktım yine küstük çok zoruma gitti o takıldığı arkadaşalrı onun için hiç iyi değil ailesi istemiyordu zaten onları kaç kere tartıştım onlarla olmadı sevgiliye tercih etti beni söyledğini onca söz onca yemin hepsi uçtu gitti mesaj attım bu sene cevap vermedi ben onu çok özlüyorum her anımda her şeyde o var unutamıyorum gururumdan konuşamıyorum sanki küçük duruma düşecekmişim gibime geliyor ne yapmalıyım sizce ? aslında diyorum her şeyi bir köşeye atıp arasam desem buluşalım nasıl olur? belkilerle keşklerle kafadaki sorularla uğraşmak çok zor ...