İçimde büyük bir acı var

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
mrb kızlar... 7 aylık ilişkimiz bugün bitti... 2-3 gündür hiç konuşmuyoduk zaten ilgisizlik problemi yüzünden. ve bu 2-3 gündür yokluğunu hissetmedim bile aklıma bile gelmiyodu. buna güvenerek ayrılırsak hayatımdan bişey eksilmeyeceğine karar verdim. çok üzülüyodum ilgisizliğinden kaç kere tartıştık bunu. ayrılalım dedim tmm dedi. ama içimde nedense büyük bi acı var ve sürekli ağlıyorum. hayallerimizi düşünüyorum.
neden böyle oldu aşık olmadığımdan emindim oysa ki...:43:

Son düzenleme:
mrb kızlar... 7 aylık ilişkimiz bugün bitti... 2-3 gündür hiç konuşmuyoduk zaten ilgisizlik problemi yüzünden. Ve bu 2-3 gündür yokluğunu hissetmedim bile aklıma bile gelmiyodu. Buna güvenerek ayrılırsak hayatımdan bişey eksilmeyeceğine karar verdim. çok üzülüyodum ilgisizliğinden kaç kere tartıştık bunu. Ayrılalım dedim tmm dedi. Ama içimde nedense büyük bi acı var ve sürekli ağlıyorum. Hayallerimizi düşünüyorum.
Neden böyle oldu aşık olmadığımdan emindim oysa ki...:43:

alışkanlık........

Çünkü ayrılalım dediğinde tamam demesini beklemiyordun.

Az yalvarsaydı, biraz gözyaşı dökseydi, sensiz ben naparım falan filan deseydi, o zaman egon tatmin olmuş olurdu

Şimdi eksik kaldın, yarım kaldın. Onu çok sevdiğinden değil üzüntün; sadece duymak istediklerini duyamadan bittiğinden.

alışkanlık...
Zaten senindi o,seninleydi.

Varlığı da bir yokluğu da..sandın o yanındayken..

Sen vazgeçtin ama onun vazgeçmesi şaşırttı seni..Beklemiyordun,en azından mırın kırın eder,biraz oyalar sandın..

Back
X